del bmw
o kas del jo ?
kaip 2.7l varykliai draugauja su dujom ? ir kiek mazdaug kuro ima gal kas zino ? Ir dar del ix bmw kaip su dalim ju ? tinka kaip ir visem chuliganam ar tik ix dalys yra dauguma ? ka galite pasakyti apie situos modelius ? tas ix tai turbut 4x4 ir nesireguluoja kad butu 2x2 ?
ar ne geda virs audi mest luksta kazkoki?
sukrites sitas jau senai i da su nokia fotkinta L
Galvoju chuligana imti…ar yra dar nemirusiu ? ir kokie varikliai geriausi ir kaip su kuru…ar 324 dyzeliukai geri buna ? kaip eina jie ? ir del chuliganu kaip jei stovi keli ?
nepagaunamasis _____DZO______ ne apie sita kalbu,o aplamai apie 327 cia tik siaip foto kad temos kurti nereiketu…
2x2 ne tik jo padalinimas tarp asiu geresnis nei supi.stos audzi 40/60 o tokiu o tai cia tipo 325EX o tokiu buvo 325ix su 2,5 mataru o ne su tuo 2,7ekonomu
DieselPOWER man nuo tu audi tai atsiprasant jau pirkciau ble audi tik nepatinka kad kas antras su ja vaziuoje ir siaip audi gera,bet man tas zodis audi…
nu nezinau negirdejau troikiu 2,7 nu tipo 2,5e
nepagaunamasis _____DZO______ as neieskau 327ix o ziuru i 2.7 variklius ir i bmw su ix sistema…ir galvoju kuri is visu chuliganu geriau imti ir traukos ir sanaudu atzvylgiu… p.s uz ju kaina abejoju ar ka galima geriau patimti
to offiser o bmw tai jau ne visi vaziuoja? lt kitu masinu beveik nera. Tik volsvagen, bmw ir audi
Audi - is lot. kalbos reiskia masina - dar kyla klausimas apie Audi?
tu ble ne i BMW’us ziurinek
DieselPOWER>>tikrai nereiskia masina, dar neseniai straipsni skaiciau, bet tikrai zodis is lot. kalbos
thomek nu pvz. gal man taip sekasi…pvz jei darbe dirba 5 zmones tai 4 su audi ir bulkom vazineja…negi ir man ta pacia imti nepatinka o chuliganu yra,bet maziau,o geru dar maziau kaune tik 2 zinau kurie yra tikrai geri
Katonas arba eik isnesk tuscia tara priduot,arba nerasyk nesamoniu
Officer tau pasiulyciau eit pas okulista,jei Kaune tik dvi chuligankes matei
jei labai nori kad butu 4wd tai ziurek i popsa, pvz audi…
as nerasau nesamoniu, pats esu uz audi, bet pries savaite skaiciau staripsmi apie audi istorija, ir pavadinima sugalvojo vaikas pasakydamas kazkokia fraze lotyniskai tevui patiko ir paliko audi