DieselPOWER zvairi tu as APIE GERAS KALBEJAU o metalu lauzu tai pilnos gatves…
performance nelabai mane tas 4wd trauke…gal pripraciau ir kazka ten gero matyciau gal ir patiktu,o dabar tai mane galas varomas veza
…what the name Audi means? August Horch Contrary to what many people think, Audi is not an abbreviation for something to do with Auto Union. In 1910, When August Horch quit his own company Horch and started a new one, he could no longer use his own last name as company name. Heinrich Fikentscher, the 10-year-old son of Horch’s business partner, came up with the brilliant suggestion to translate the name Horch, a German imperative form meaning “Listen!”, into Latin - “Audi”.
Performance>> malacius
Officer…parasyk man “apibrezima”, kas yra geras BMW, o kas yra “metalu lauzu”?
ai px norejau patarimo kuris geriau o cia krc grybaujam audi…
na rasai apie ix, gaunasi, kad nori 4wd, del to apie audi ir rasau.o tekstas apie audi name irgi siek tiek paliestas.
turejau pries pora metu bmw 235 Ix touringa. del pravazumo, tai jis geriau brenda nei eilinis bmw, bet jis tikrai netoks vykes kaip audi quattro. priekis kiek ziurejau tai visiskai skirias nuo paprasto xuligano. beje maniskis buvo su dujom, tai jam px, gerai sutare.
del to ir siulau audi, jei reikia 4…
audi nenoru ar neaisku taip ? o man tik siaip idomu buvo apie tuos ix bmw… as noru galo varomo…audi gerai,bet,bet nezinau man tas zodis audi vezi varo
gera priezastis nepirkti masinos del to kad masinos vardas vercia vemti…
Audi is lotynu kalbos reiskia klausyk, ta pati reikstu ir isvertus Audi ikurejo Horcho pavarde
imk subaru gali legacy 4wd paimt uz gan padoria kainike jei jau audi nedomina