Daliu uzpyrkaw
Pakabos dalis uz pigei Dage
Boge=Lemfiorder ziuriu ne pigiausiais dalis perki , o tavo serviso meistras gal nama statosi?
lemfiorder=bmw oem. faktiškai bmw bus dabar
O Lobro? Heyd? Sake geriausia ka turi
heyd, kazkada labai rimti buvo, dabar puse produkcijos is turkijos
aš tai dedu viską, kad made in japan ir kainuoja centus ir laiko, kaip už brangius pinigus
trulikas , nera lietuvoje made in japan net tokviloj ju maziau nei puse
Kas keisciausia, ant visu daliu Made in Germany PS Bbd, granatos guma, du atraminiai, 2 sakiu ivores, nakonecnikas - 77 LT
tei jeigu jus taip… Boge=Lemfiorder = lemfiorder=bmw oem = bmw = manjakas…taip iseina kad vudis = manja
Vudi, o sakei, kad negenda ir ledas pas tave. prašau, atsirao valiutos ir pradėjai tvarkyt. dabar paskutines kelnes nusimausi
man bile ant dėžutės gražiai nupeišta ir parašyta va scionui guolis priekinio rato. toyotinėj dėžutėj 62lt
Kokios valiutos? 77 litai dalim ir 200 darbas? Juokus megsti Senelis pencija gavo, tai dave Blt, tu ziuriu negali neikandes
valio…69danguje gryzta…valio…valio…valio… p.s. bzeskas sake- jeigu as…tai yra jeigu mes su karina…nu su karina su …susesim kartu…nu tipo nei as nei karina nu tipo mes komanda pipec…bzeskas maladec
Vudi, vakar važiavau su toyota. reikia keisti tepalus, filtrus ir priekines stabdžių kaladėles 04,22 bus lygiai metai, kaip ji pas mane. lygiai metai ir 40k km stabilizatoriaus traukutė keista, daug tepalų ir filtrų, galinės stabdžių kaladėlės, termostatas, diržai ir granata
Nu saunuolis. Kaip maikis sake, taip ir ivyko Dziaugiuosi uz tave…
o kur žiedų karalienė?
Ziedu karaliene penktadieni pasiimsim. Atwarit pas taawe Robi? Galesim gediminken pavaziot Trulika paimsim… Ar tu jau nebe koreshas su truliku?
kolegai netaip pasisekė, nupirkom pigiau nei rinkos kaina 1,4 benzą feisliftą, tai žvakės, abi stabilizatoriaus traukutės, priekinės kaladės, cilindriukas, priekinių šakių didieji salenblokai, galiniai amortikai… reikia dar priekinius amortikus pakeisti ir, greičiausiai, paskirstytoją arba žvaklaidžius bet remonto kaina + mašinos pirkimo suma, dar nepasiekė rinkos vertės