Daliu uzpyrkaw

o kitas kolega už kapeikas nusipirko irgi tokią, kaip mano ir px. kasdien darbui naudoja Gerai sakė už pežą 305 kurkas geriau Cha cha

trulikai kaip pasiseke su protingais kolegomis Gerai

Keistai skamba, bet pasatas, kuris uz velsati kone 10 metu senesnis, turi maziau bedu, nei velsatis, nors pakabos pas reno geros… Cia sumokejau 77, jauciu velsaciui butu 577 Cha cha

superinės auksinio vairo tojotos, kad tokios pabirusios Gerai

ka Dagas jau nusirito kad i kaire/desine nuolaidas visiem taiko Cha cha nes kitaip butum sumokejes tikrai brangiau

Apziuretos gal 7 ar daugiau corolu vilniuje, visos baisios, viena teko apziureti is auksinio vairo pirkta, buvo mustas priekis, siai dienai rudija visas priekis, dar sake, kai pirko, pamirso meistrai ideti apiplovimo bakeli langu, tai vaziavo atgal pas juos, istate, taip dirba kartais auksinis vairas

Robi, o tu galvoji, kad darbinės serviso mašinos yra ledinės? su jom važiuoja tol, kol sustoja. nx kišt pinigus? aš irgi neinvestuočiau, ypač, jeigu nuomai duodi

Blogietis, būna visko. visi žmonės. aš kai darausi, aš pastoviai kontroliuoju kas ir kaip. reikia valdyti situaciją, kitaip ten px nx gali būti, ypač kai ten Maikio nebebėr.