Daaarrr akmenų į Omnitel daržą Tfu!!

Daaarrr akmenų į Omnitel daržą Blogai Tfu!!

Nu jau viskas, xebryte, truko mano nervai, isedsiu Omnitely y cuns dienas. Ne del tarifu, px, kad jie prasti kaip niekad, yra ir daugiau nenevarotu.
Tai va yra tokia paslauga Mozaika. Tipo galima suzinot nete kiek prasnekejes esi, isklotine pasiimt ir kitokie ten fintai. Bet nera galimybes ten suzinot kiek man like nemokamo laiko. Tai jau pries metus nusiunciau klausima: KADA BUS? Atsake: TUOJ! Kai praejo pora savaiciu ir niekas neyvyko, vel nusiunciau klausimuku. Nieko neatsake. Nusiunciau dar 3sykCha cha Tada atsake: 2003m. sausio menesy prades veikt si paslauga. Ok prades tai prades. Aisku sausy nieko naujo neatsirado, bet tai ash ir nusispjoviau.
O dabar prisiminiau sita dalyka, paziurejau, kad mozaika dar neatsinaujinus ir isdeciau laiske visa sita dalyka Omniteliui. Tipo sakau KODEL zadejot pries metus padaryt, bet nieko nepadaret. Tai dabar laukiu atsakymo jau kokias pora savaiciu. Ta klausima jau irgi kelis syk siunciau. Ot vat, prikibsiu kaip muse prie ****o. Tegul pasiaiskina!!!
Nu bet visitek Omnitel grybu pjovejai, ani? Blogai
kaip sakot?

Dar vienas akmuo(va tik ka prajuokino pro asaras):
Menesio vidury atejo pranesimas, jog pakeite man (ir visai seimynai) trumpus numerius. Ne ju kas prase nei ka, bet vienzo pakeite. Per prievarta skaityk. Nu px, kentet galima, bet kai dabar savo saskaitoj matau toky yrasa: Trumpo numerio keitimas - 4.56lt, tai nors imk ir apsiversk kniubscias.

Jop, gaidys! todel siulau tau mest i siukslyna ta omnitela ir isokt i kita liuna!Šypsena pvz: bite ar tele2 Cha cha

aij aij aij Šypsena turbut kiekviena diena tikriniesi kiek tau nemokamo laiko liko, ir visai neatsimeni kiek kalbi telefonu Šypsena Va reklama rode per TV, reklamavo vaistus atminciai gerinti… Bilobil kazkaip vadinasi… Pabandyk, gal prisiminsi kiek mazdaug kalbi Šypsena O ir per tiek metu, turejai jau priprasti, ir mazdaug nuspeti kiek nemokamo laiko turi dar Šypsena
O i kitus liunus begti tikrai nereiketu Laimingas

[sdsd]team

VERSLO ZINIOSE sia savaite buvo atspausdintas kazkokio verslo kliento viesas laiskas apie "uzklasine" OMNITELIO veikla.Perskaiciau ir bliamba,aisku tam tikra vaizda apskritai apie saraskinu kontora baigiu susidaryt–geras prikolas ,jei klientui dbaratines saskaitas siuncia perskaiciuodami 98-uju m. ar x…j znajiet kelintu ten metu lito ir dolerio oficialiu kursu.Kaip pas chiukchiusBlogai

Nu o ash tai gal ir supratau kiek man to NLL yra. Bet piktumas ima del to, kad omnitelis dedasi shustrais, zada padaryti ka reik, o gale gale lauki lauki metus ir pamatai kad snpistas gaunasi. O gal ash omnio klientu likau tik del tos galimybes suzinoti nete NLL? Tai dabar vadinasi apgavo, tegu grazina litu kruvele!
*****aiPiktas

Ar ne manai, kad tai tavo problema, kad nemoki naudotis omnitelio paslaugomis :b

Je! grazins! Idomus tu esiŠypsena

Man irgi reikia kad rodytų kiek laiko liko nes rašo tik kiek ant viršaus prišnekėta ir smsų prirašyta Nekaltas Kalbėjau su vienu iš omniko darbuotojų sakė kad atnaujint turėjo rudenį (jis taip kalbėjo vasarą) Nu bet kaip matom viskas liko po senovei… Veee Omnitelis pradėjo čiulpt daugiau nieko negaliu pridurt.
Vagishius: tavo atsakymas visiškai beviltiškas. Aš neskaičiuoju ant lapuko kiek prašnekėjau nes tam yra paslauga pagal kurią galiu susižinoti kiek prašnekėjau. O jei tu gyveni akmens amžiuj tai čia tavo problemos

KoviniEzhy, matau gerai y kova stojaiGerai
Gerai, vis sis tas jau.

Gali man paaiskint, kurioj cia vietoj matai mano nemokejima naudotis paslaugom??? Gal siulai nueiti y ju ofisa ir kokia niekuo deta sekretore beisbolke pridauzyt? Nu nee, ash ne toks.

ispindeja visi kai babkiu daug uzkala. bet siuo laisku konkreciai cia adresuoju omniteliui.

xe xe negali buti, kad 'pats nuostabiausias operatorius" tai blogai veikia Cha chaCha cha

As nesuprantu kame cia tokia didele problema?!pasiskambini 1544 ir suzinai kiek lt.prasnekejai kiek dar liko lt.nemokamiems pokalbiams.o kas del mozaikos tai jau senai laikas ja visa pilnai atnaujinti.

problema nedidele. beda tame, kad firma didele, ir tie, su kuriais pavyksta susisiekti, nezino tikruju ateities planu

Nu ash ir neskaiciuoju. Kai labai noriu suzinot kiek to laiko liko, paskambinu 1544 ir paklausau. Didele problema jus ce ish viso to darot Veee

[sdsd]team

Zinau as ta MOZAIKA…Vargas buvo kol ja isijungiau.Si paslauga kainavo 10 lt.,bet interneto kavinej issedejau 4 dienas (3 lt/val.)Nesuprantu zmogeliu, kurie linke nuolaidziauti OMNITELIU - pabandykit jus nesumoket laiku saskaitos ir paziurekit - greit sulauksit ispejamuju rastu: nuolaidu nebus! Sitas rysio banginis pamirso rinkos desni: "Klientas visad teisus!"Akivaizdu, kad sitas operatorius jau nugyveno savo zydejima…

Na, kadangi aš bent kol kas esu Bitės abonentas, apie virtualias Omnitelio paslaugas nieko negaliu pakomentuoti, bet kas dėl aptarnavimo salonuose, galiu drąsiai pasisakyti Omnitel naudai. Dabar renkuosi nauja telefona, dažnai po visokius salonus palakstau, tai Bitė net neduoda pažiūrėt įjungto - maždaug pažiūrėjai už stiklo, dizainas patiko, ir pirk. O jei po to funkcionalumu iki apsižliumbimo atsiprašant Žliumbia nusivilsi prieš tai gerai neištyrinėjęs, Bitei visiškai px. O kiek buvau Omnitel salonuose, be problemu, atsisėdi ramiai prie staliuko, duoda tau telefoną įjungtą, su kortele, maigyk, tyrinėk nors iki pažaliavimo, ir jeigu po to ir nieko nenuperki, mandagiai atsisveikina, maloniai kviečia užeiti dar kartą. Tai va kokia nesąmonė - nors esu ištikimas Bitės abonentas, dėl telefonų specialiai turiu važiuoti pas Omnitelininkus.

ilindus i mozaika(aisqu jei pavyksta) pasijauti kap prie kokiu viduramziu ar 3.1.1 windouwsu. bitei didelis +

Gal galit papaskoti, kuo ta "mozaika" prastesnė už "mano bitę"? Man, kaip bitininkui, vos nesusigundžiusiam pereiti prie Omnitel visgi įdomu, kas ten darosi.