D3 witch doctor

D3 witch doctor

Ziauriai grazus armoras ir tikrai graziau nei ta pedofiline nuotrauka buvusi pries tai

Pagaliau nauja foto… Ufff

Tau ogrish gali vyruką įmest, jei nepatinka Cha cha Šiaip patylėt galėtum, jei nepatinka ir negali be įžeidimų apsieit.

Juokiasi

Koks skirtumas is to armouro grazumo, jei vaizdas vos ne is kilometro yra zaidziant ta zaidima Cha cha

GW2 beta weekendas praėjo ir niekas net screeno neparode Liūdnas

Kam toks armoras šiam epileptikui? Šypsena

Kushliau, man atrodo kam, jau kam, bet butent tau reiktu patyleti, vietoje to, kad demonstruoti savo “azabocenas” fantazijas Cha chaNes kazkaip idomiai atrodo, kai dedi savo erotiniu fantaziju objektus, o jei kam nors tai nepatinka, tai isvadini juos gejais ir pedikais. Juokiasi

Sandman^KFMF teisus Taip

Nenusišnekėt prašau. Jau visokių idiotų ir davatkų paranojos visam internete per gerklę lenda. Čia betvarkės nebus, baninami bus tokie. Taip kad raminkitės. Va mansonas atvažiavo eikit pasimelst Juokiasi

paranojas dažniausiai įžvelgia ne mažesni paranoikai UfffO dėl armoro tai jo… Tik taip ir gali juo grožėtis.

Tai pat ir homofobikai ne kas kita, o patys turintys tam potrauki. P.S. o jei baninti kuslys pradedu uz tai, kad nepatinka kitiem jo pedofiliskos nuotraukos… Nejaugi visus 10 aktyviu nariu iskart?

Klebas biški skaitykis su žodžiais. Banas šį kartą.

ir del visko kaltas Ogrish, kuris pasake kad pagaliau nauja foto imesta Cha cha Cha cha Cha cha

Tai aš irgi džiaugiuosi, kad nauja foto, kiek gali ta pati būt Šypsena

Kushliau: o kaip suprasti tavo sita pasakyma:

Kodel kazkas turi tyleti, jei jam kas nors nepatinka? Tipo cenzorius esi? Šypsena Ar gal galetum parodyti taisykliu koki punkta kur yra nurodyta, kad bangoje jei kas nors nepatinka, tai turi tyleti?

Klausyk nereikia apsimesti nesuprantančiu. Dabar mada lietuvoj kiekvieną nepatinkantį išvadint pedofilu. Negalima apsieit be įžeidinėjimų? Tai arba prašau aptylėt arba banas.

someone: demokratija yra tik i vienus vartus kol kas Cha chaO siaip tau banas. nes tu suabejojai kushliaus traukos amziaus cenzu Cha cha

Padarysiu gera dalyvacijE, pakels mane iki moderatoriu ir imsiu metyti visiems doom2 ar ten kokiu senu SNES zaidimu foto cepsedamas kokie tai geri zaidimai. O jei kas papriestaraus tai iskarto gaus bana! Klasta