Nieks nieko neaiškina kas kam turi patikt ir niekada neaiškino, tik kai kurie per buki tą suvokt. Perspėju nebaigsit nesamonių šnekėt bus dar banų. Sandman^KFMF > nieks prieštaraut nedraudžia, ale jei vadintų tavo tuos žaidimus iškrypėliškom tavo seksualinėm fantazijom1 irgi nebanintum? Taip kad geriau nebeapsimetinėk nesuprantančiu.
Gal jau gana tų penktadieninių nuotraukų? Mažiau kliedesių bus…
Čia neblogas pasiūlymas
Asmeniskai man, tos nuotraukos taip pat atrodo durnas dalykas, bet jei kam patinka, tai kodel ju nedeti? Man jos netrukdo ir skausmo nekelia. O va jau zmones, kurie “atlieka dalywacijE” viesoje erdveje ir tikisi, kad visi juos megs ir jiems pritars bet kokioje situacijoje, tai kelia juoka. Jeigu jau teikiesi reikstis viesai, tai buk malonus ir sugebek priimti ne tik pritarimo ir priestaravimo bet ir net gi (o ne!!! koks tai baisus dalykas, bet as priverstas ji pamineti, kad ir kaip to nenoriu!!!) neapykantos/pagiezos streles i save. Labai komiskai atrode tokioje situacijoje visiems gerai zinomas geju gynejas ir sikimo ant lietuvos sedint EU parlamente meistras - Donskis, kuris pradejo inskti, kad po jo straipsniais vis atsiranda negiami komentarai. Ir savo rypavimu ir bedavojimu kupina rasliava jis paskelbe… delfi.lt Jeigu vieno is situ dalyku nesugebi priimti, tai tokiu atveju tokiems visada pasiulau “shut the *bliamba* up”, uzsidaryti kambarelyje, uzsirakinti ir nesirodyti viesumoje. Kas del kushliaus komentaro, del mano zaidimu ir seksualiniu fantaziju sorry, bet net kaimietiskiausias forumo komentatatorius-dalyvis tikrai nesugebes isvesti tiesioginio rysio tarp zaidimu ir seksualiniu fantaziju. Gi tavosios foto - i jas tik uzmetus aki jau ne tik, kad nuspeji, bet 100% zinai kas jas ikele. Salia ju visada puikuojasi TAVO, kupini pasitenkinimo komentarai “…jei jums patinka senes, tai as nekaltas…”. O ir paciu foto turinys yra ne siaip sau aliuzija i mergaites<18, o elementarus faktas kuri patvirtina velgi TAVO komentarai kaipo tokie “…jai va tik 16, bet ji laimejo bikini konkursa…”. Tad buk malonus, suauk viena karta arba susitaikyk su tuo, kad TOKS foto ir jos komentaru turinys leidzia daryti VIENINTELE dedukcine isvada. Nes dabar atrodai kaip vaikas su automatu rankose, kuris gali visus vaikyti, nes mazdaug “as cia bana tau duosiu, ir tau, ir dar tau!!!”
Siaip jo, keistai atrodo tokios fotkes, tikekimes 16m. jau visiskas minimumas kushliui, 16 siaip dar nieko baisaus Kaip cia buvo reddit.com net kategorija preteen girls ir kele kruvos ten “nekaltas fotkes” mazameciu pusnuogiu… Aisku jau nebera tos kategorijos, bet WTF kaip ji atsirado tokiam saite? Po biski toj ir pedofobas terminas atsiras
Aš čia nesiruošiu ginčytis su visokiais delfi komentatorių lygio veikėjais. Pasakyta buvo aiškiai, kas nesupranta pačių kaltė. Buvo aiškiai pasakyta, kad komentuot nedraudžiama, išsakyt, kad ir neigiamą nuomonę irgi ir daugiau aš to nekartosiu. Nereikia man čia litanijų rašinėt ir visokių išvedžiojimų daryt. CTU > aš žinok nesiruošiu susisiekt su aktore ir paklaust kiek jai metų tokioj ir tokioj foto tegul tą daro ligoniai Man kaip ir daugeliui kitų, tai graži aktorė, kuri dabar susijus su būsimu žaidimu, todėl čia ir atsidūrė
Toliau komentarai ne į temą bus trinami, o piktybiniai teršėjai baninami.
Hm, kaip cia buvo, kad hitleriu neisvadino kushliaus? matyt tas titulas man exkluzyvus
Šiaip norėjau pabaigti mintį, bet kažkaip neišeina, galiu? Turbūt atsakymas teigiamas, tai tada rašau… Nemininim vardų, bet jeigu niolikines jau vadinsim kažko “iškrypusios fantazijos vaisiumi”, tai man tada baisu pagalvoti ką tie žmonės gali pamanyti apie mane, pagal mano uploadinamas foto… Anyway norėjau pasakyti tik tiek, kad manau reikia būti lankstesniems ir tolerantiškesniems. Nes kol kiti pvz pamatę pirmąją diedo nuotrauką kur jam ant klyno zelda… Na toliau jau žinot. Ta prasme kol bus tokių reakcijų tol manau ir ko gero bus tokių išsišokimų norint pamatyti tas reakcijas, na aš tai dedu dėl jų, nes tiesiog norisi pasijuokti, o kiti gal tai priima kaip už rimtą. Šiaip ar taip linkiu daugiau tolerancijos. Yra pvz klube tokių žmonių iš kurių tik mokytis ir mokytis, bet niekad nežinai ką jis/jie apie tai galvoja iš tiesų. O norėtusi. Nes kaip pavyzdys tai galėtų ir pabarti ir sudrausminti. Na aišku gėda ir išraudimas garantuoti, bet už tai žingsniu arčiau doros kelio…
Taigi, grįžtam prie Diablo3. Kas dar turi kokį herojų, pasidalinkit fotkėm
baisu dabar visiem nes kažko Diablo III nuotrauka su pedofilija keistai asocijuotis praėjo