Crysis2

bow to this, sci fi of the past youtube.com/watch?v=fPGZf4C74fM cia tik seip nostalgija su fantastikos karteliu… Mirkt

Siaip nematau i ka ten ziureti…

Ogrish> su vampyrais bent man tai geriausias vampire the masquarade bloodlines, ir apskritai vienas iš įdomesnių geimų. Rekomenduoju Gerai

Nu MGS tai čia topų topas be žodžiu Šypsena Ypač būtent šitas MGS3, neturiu žodžiu. Viskas atidibrta tobulai, o paskutinio boso kova Girtas o dar nerealus soundtrackas youtube.com/watch?v=_CbFAZ2ztlE Laukiu nesulaukiu HD remake’ų. Turbūt vienintelis žaidimas vertas 10/10. Allure aš turiu galvoj labiau kaip ta istorija pateikiama, kaip ji vystosi. Vienuose žaidimuose pradžioj parodo filmuką kaip užpuola blogiukai, pabaigoj parodo filmuką kaip išgelbėji pasaulį nuo jų ir viskas. Kituose kažkas visą žaidimą vyksta, rutuliojasi siužetas, kažkas kažką pasakoja, ar tai personažai, ar kokiose knygose perskaitai apie pasaulio istoriją, priešistorę, apie kiekvieną personažą sužinai kas jis toks ir t.t.

Crysis2 tikrai nera jau toks tragiskas. Vidutiniskas tiesiog… Siaip daug ka ir grafika prideda, nes visi tie efektai, masyvus ateiviai tikrai super atrodo, smagu kapot. O MP galejo nei nekurt, nes ten tai jau tikrai graudus - ijungi ir isjungi iskart praktiskai, ant tiek nuobodus. Bande matyt nuripinti COD, bet gavos toks *****, kad net nerandu zodziu apibudinti, nesu prastesnio MP zaidimo zaides gyvenime Cha cha

interceptor žinau. Gerai Turiu dar jo 2008m ar 2009m seivus, bet taip ir nepereitas iki šiol. Užsimečiau aš jį prieš kelias savaites, bet nemokėjau žaisti, nežinojau ką kuri knopkė-klavišas daro ir nieko nesigavo, nes mane vaikosi kažkokie su deglais. Cha cha Šiaip rinkausi tą mergą su sijonu Niam niam, bet dar iki kinijos kvartalo nedaėjau. Questų jau buvo pakankamai, valandų belenkiek, bet kažin ar bent 2/3 žaidimo įveikiau. Šiaip jei nuspręsiu dar jį pratęst reikės pradėti iš naujo pažaist, prisiminti valdymą ir toliau užkrauti seivus. Hm, Postal 2 prisiminiau, va ten tai story… Cha cha Ir viskas prasideda kai reikia nupirkti pieno… Cha cha

man irgi storyline gta velniskai geri buvo pvz Šypsena pats pirmas hitmanas irgi zjb story turejo Šypsena Dead space saga irgi stipri tuom Šypsena Nekalbant jau apie tokius oldschool kaip diablo 1, fallout 1 ir 2 Šypsenanu jo ir postal smarkus Cha cha Skaiciau kazkur kad 3 turi tuoj iseit Šypsena

fallout…