Crysis2

Vis dėlto peržvelgiau notepadą ir tokių hitų nenuginčijamų kaip first person shooter (FPS) nėra. Galima būtų tarp mano žaidžiamų paminėti AVP, AVP2, (gal kažkiek ir nenorom AVP3), Cryostasis, Metro 2033, Far Cry, Stalker dalis ar kad ir kokį RTCW. Crysis nestatyčiau į pirmą vietą, bet maždaug ties viduriu kažkur. Čia kaip su filmu, kas viemam šedevras kitam miegas ima jį žiūrint. Man gal asmeniškai kuo mažiau tų storylainų tuo geriau, tiesiog eik iš taško A iki taško B, padaryk tą ir tą, tu ten esi koks nors super duper užpuolė blogiukai ir to pakanka. Nes “tie visi” dar kokia nors karalystė (Jau gal trisdešimta) pavadinimų Wahaghagagafadfaf kokie nors žali neūžaugos su smailiom ausim ir t.t jau užp@@# negyvai… realiai žaidžiu dabar Disciples: Sacred Lands ir mannuobodu skaityti kas ten kaip. tipo dar kažkokia karalystė ir t.t. bla bla bla. Realiai sužetas yra labai gerai kai jis eina šalia gameplay su atmostera, o netaiko į pirmąją vietą pirma istorija, o tik tada pats žaidimas (gal ne visi suprato, ką norėjau pasakyti, bet manau teko susidurti). Daugumoje tos istorijos greitai pasimiršta šiaip ar taip lieka tik prisiminimai žaidimo mechanikos ir šiaip tai kas patiko ar ne.

Esu loses tik crysis pirmaja dali, bet lygint su ME??? Is kokio aukscio medzio reikia iskrist kad tuom uzsiimt? Cha cha

Kushlius, turbut fps labai sumazeju ateiviams prisijungus? As siaip irgi busiu ir uz Crysis serija, grafika, storyline Gerai Gerai

Kushliau o tai kas td tau yra story?kad prasideda veiksmas nuo nekaltu korejos veiksmu ir perauga i tai kad jie iskase relikvijams ateiviu, kurie buvo cia isikure jau seniai ir lauke momento istrukti, cia ne scenarijus…?na jei ne, td manau gan kreivas supratimas yra sci fi, turint omeny kad visokie FF ju yra perpildyti, bet kazkodel nera taip kritikuojami…zodziu, nenorit ateiviu, nenorit sci fi, eikit losti visus COD ir BF ir bukit laimingi, nes artimiausiu metu fps eroje deja nieko daugiau naujo nebus Cha cha

Allure, smagu kad turi humoro jausmą. Tik kartais ne visi supranta. Juokiasi Jo ten buvo geras žaidimas ir gal nors kartą patiko ir tiems, kam nepatiko trollfeisas. Cha cha

Skotai, nereikia man is niekur kristi, as sakau tai kas akivaizdu… zanras tas pats, siuzetas praktiskai irgi tas pats - ateiviai uzpuola zeme (crysis versijoje tik planeta, ME versijoje visa galaktika, bet abejais atvejais patys zmones tai prisisauke, panasumas 80%, likusi dalis lieka vaziduoteje, tai kur cia ne panasu…?)abu zaidimus esu perejes po n kartu, viskas ten ok, viskas ten gerai padaryta, ir deja, bet tie abu zaidimai yra panasus…jei kiekvieno zaidimo butent is sci fi serijos lauki kaip mazas vaikas saldainio(cia as save turiu omenyje), tai manau nesnekesi nesamone ir tikrai sulyginsi kiekviena imanoma detale, turint omenyje, kad sitas zanras deja yra gan retas ( be mano minetu siu dvieju sci fi grandu), tai daugiau ar maziau viskas, ka rinka siuo metu gali pasiulyti (FEAR ir DEUX EX prasysciau nekistim nes pirmas bando remtis siaubu, bet nelabai iseina, antras tai isvis kazkoks hibridas, kuri prejes nesupranti net kas cia buvo…a visi kiti fps tai arba jav zudo rusus, arba smeigi medini kuola i vampyra) tai tiek… Mirkt

Bet tai palaukit vyrai… Ar ME yra FPS, o ne pagrindas third person ar kaip ten? Ar galima lyginti prie FPS ir 3th person žaidimus kur galima persijungti į 1st person?

tai as ne pati zaidimo stiliu lyginau, o storyline TIK, ME yra 3rd, Crysis FPS, bet ideja ju yra ta pati…tai kuo jie skiriasi viens nuo kito, apart idejos?kad vienam gali pritupti uz akmens ir pasirinkti 15 ksirtingu pabaigu, o kitame tapti nematomu ir dubasinti viska?ok, cia skirtumas del pacio zaidimi ypatumu…bet velgi…ideja ir storyline lieka tas pats…

Aš betkokiu atveju lyginau istoriją, kur viena iš pastraipos, o kita a4 lapo.

ateiviai puola zeme, viskas telpa i situos 3 zodzius, ir visur tie trys zodziai vienodi, vadinasi ir istorija ta pati, tai kodel viena taip numenkina, o kita giria…?ar tik nebus senas istikinimas, kad jei tie kurie pabande sukurti afigiena grafika, negali sukurti gero storyline…? Nekaltas

Tuoj griebsiu akmenį iš grindinio ir mes greitai išsiaiškinsim kas geriausią story turi. Taip

As tai pasakyciau ME yra kazkoks kosminiu plepalu tvarinys, letas, nezmogiskas ir sintetinis. O Crysis tikras gyvas, zemiskas veiksmo FPS zaidimas Gerai Todel man sitie zaidimai nepanausus, as irgi is medzio neiskiritau Ne

Šiaip tai reikėtų skirstyti į kategorijas. Taip būtų papraščiau. PVZ: geriausias wampyrų( Cha cha) story yra koks nors… hm, kas čia galėtų būti… Na tarkim BloodRayne (čia tik pavyzdys). Geriausias scifi Dues Ex. Cha cha ir t.t Taip būtų daug paprašiau vertinti, nes vieniems pvz labiau traukia tas, kitiem tas… O aš apie ME nieko pasakyt negaliu, nes nežaidžiau jo. Cha cha Na ten kokios valandos svečiuose bevalgant blynus tai neskaitau…

Allure > ir? tipo čia storylainas toks, kuriam užtenka vieno sakinio? Tolygu, COD ir BC, sugalvoja beleką ir viskas. Aš nesakau,kad tai blogai, juk kartais norisi ir visiško braindead žaidimo, bet sakyt, kad čia story geras, tai ką aš žinau…dar su ME lygina Juokiasi

na jei domiesi sci fi, vertetu palosti ME, jis tikrai to verta, bet ne daugiau ir ne maziau negu crysis Mirkt

o tai td, ME pagal tave ne brain dead, nes as matau lygiai ta pati siuzeta kas turetu privesti prie tokio pacio teiginio, bet kazkodel ME iskeliamas, o crysis nuspiriamas, em…o kuo skiriasi td storyline situ dvieju zaidimu galima butu isgirsti? Nekaltas manau daugiau ar maziau visus siuolaikinius zaidimus butu galima apibudinti vienu sakiniu, tad vienas kito jie neaplenkia taip iseina…

Šiaip tai, kad ir patinka sci-fi, bet pažiūrėjus gameplay nedomina jis manęs nors tu ką. Ne Tegu būna, kad ir tiesiog stebuklai ten, bet aš jau geriau dar kartą pereičiau kokį nors dead space. Taip Nesakau, kad jis blogas, bet ne man. Šypsena

hmmmm dead space…na dialogu ten maziau, tiksliau isvis ner, bet ideja kokia…nu si karta ne ateiviai uzpuole zeme, o zmones iskase juos ir pazadino…bet daugmaz tas pats, man asmeniskai kazko pritruko tame dead space, gal del to kad ten buvo stengiamasi siaubo atmosfera sukurt daugiau…bet kokiu atveju pamirses buvau sita zaidima lygindamas sci fi, mana kad isipaisytu jis kazkur i penketuka sci fi…

youtu.be/CC3_Rkk8B8wyoutu.be/jYx7dzly2o4 aišku tai tik jų nuomonės… Beje buvome pamiršę Gordoną Freemaną. Cha cha

idomus pasirinkimas, na gal nesutikciau kazkiek su jais, bet freemana tai tikrai nereikejo pamirsti…ir velgi…situacija…ateiviai uzpuola zeme, nes kazkas ikiso nosi ten kur nereikia, freeman forever Cha cha antrame vaizdo klipe, del best storyline net nesiginciju, metal gear valdo, as vien del sito geimo norejau pirkti ps3, kol supratau kad tai yra atgyvena ir pakaks ja pasiskolinti is ko nors, kad pereiti viena vieninteli legendini zaidima, tiksliau jo paskutine dali… Cha cha