Crysis2

Crysis2

O čia visiems labai patiko šitas benchmarkas? ptfu geimas Cha cha Kažkaip porą h pagainiojau, galvoju ar išvis verta toliau tęst

Aš tai po pirmo, antro net bandyt nenoriu Cha cha

Aš tai kaiptik pirmą bandžiau tai toks visai norm pasirodė, ypač aplinkos Gerai O čia tai… Nekaltas

geriausias is geriausiu fps koki tik losiau, storyline, gameplay, graphics, viskas liuks, tiek pirma, tiek jos pratesimas, tiek antra dalis - kas kam neaisku? Nekaltas

Story?blogs.computerra.ru/wp-content/uploads/2010/11/trollface.jpg

Man tai buvo geriausias storyline buvo gta žaidimuose. Cha cha

^s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/138 /246/ tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg?1308706844

interpceptor, nepradesiu gincytis del to tavo trollface,nes jo populiarima prasidejusi su Ogrish era sunku paneigti Cha cha, kaip ir su visias kitais storyline ekspertais, kurie jau isreiske/isreiks savo nuomone cia, man tai buvo geriausias fps, geriausia storyline (na mass effect manau prilygtu jam pagal ideja, esu SCI FI fanas, tiek knygomis nuo Eridano pradzios laiku, tiek zaidimais), o kadangi esu zaides daugiau ar maziau visus bent kazkiek zinomus fps, pradedant quake1 ir doom1, tai is tuscio i kiauria nepilstau, bet aisku cia tik mano, kaip daugeliui manau pasirodys - subjektyvi nuomone, nes yra zmoniu, ieskanciu gyvenimo prasmes zaidimuose, tokiems nieko neirodysi… (nei i viena asmeniskai cia nera nuorodos, tiesiog bendras ispudis) Mirkt paimkim siuolaikinius fps - kinija arba rusija puola amerika, ar amerika isszudo rusija, ar neduok diev visos salys zudo vieni kitus, va ir 80%fps jau nupasakota, aisku grafika ten afigiena, bet wtf, norit grafikos, imkimt benchmarkus ir grozekites jais, nu ok - like 20% isskirsim i tuos kurie nesa bent kiek idomumo ir suintriguoja, is ju atkrinta dar 10%, ir lieka tiek keli geima, kuriuos bent idomu zaisti ir laukti tesinio, nes jis gali buti bent jau suintriguojantis…velgi tai tik mano subjektyvi nuomone, tad galit aprekti mane, kad as nieko nenusimanau, ir kad isvis nesuprantu kas yra fps ir ko jam reikia, kad jis butu idomus ir laukiamas… Šypsena

Aš kažkaip nedryščiau lygint ME ir crysis Nekaltas Vienas istorijos atžvilgiu sveria 100g, kitas 1kg, gilumo, platumo ir visokio kitokio -umo atžvilgiais.

Ogrish era… Man patiko pasakymas. Gerai Taip Cha cha

o as isdrysciau, nes jie abu yra sci fi, tik ME toliau pazenges, ir ten jau viskas remiasi ateitimi, bet siuzetas yra panasus, tik patiekimas kitoks, bet cia ir stiliai biski skiriasi, nu ir aisku ME turi daug daug pabaigu, crysis tik viena, bet ideja lieka ta pati, tik skirtingai pateikta, bet kuriam sci fi fanui tai yra kasnis skanaus pyrago, tad nereiktu nuvertinti crysis vien del to kad kurejai su varikliuku padare benchmarka, storyline vistiek islieka ir kiti bugai jo negadina, tiek kad reiketu is sio kurinio juoktis…as tikrai nenoriu pyktis su zmonem, kurie nevertina crysis turinio, na mas asmeniskai jis buvo afigienas, idomus ir vertas demesio, kitiem matyt nepatiko, na yra kaip yra…

Ogrishijau, užtenka su tais nikais išsip!sinėtgoo.gl/Knpy1

ogrish, kiek pamenu troolface atejo su tavim, o tas geimas kur reik numesti troli kuo toliau uzmuse viska, kas turejo ka nors pries trolius Cha cha

Aš ir nesityčioju, tiesioggamerjunk.net/wp-content/uploads/2010/11/wpid-fps.jpg O tu kaip prie senos kartos geimerių, tai man išvis keista kad crysis už geriausią fps laikai Šypsena

ogrish, kiek pamenu kaledu senelisF atejo su tavim, o ne trollface, ane?

interceptor , labai papriestarauciau tokiam mapu palyginimui Blogai

Groovy> aišku sutirštinta ten perdaug, bet bet… Tiesos daugiau negu reikia. Aš dar kažkada padariau išvadą, kad nostalgija seniems geimams “prideda” gerumo Cha cha Bet betkokiu atveju, sena mokykla rulina.

jo interceptor, sita jpg zinau, buvo jau jis publikuotas, del sito tai liudna, na bet imam ka gaunam, kiekvienam siuolaikiniam fps gali primesti scriptinta ejima vienu taku, cia jau nieko nepakeisi, nes vartotojai reikalauja paskutiniu metu deja ne siuzeto, ne vingrybiu, o geros grafikos, kad ju high endines vga galetu isspausti kuo daugiau fps, kaip sakoma kurejai klausosi ko nori publika, ne taip kaip seniau, kai kiekviena isejusi zaidima griebdavo ir savaitemsi kankindavosi kad pereitu…bet del crysis storyline ir idejos as vistiek stoviu muru uz ji, man jis suejo idealiai Mirkt

Nu bent jau pirmam story nebuvo, šitam spėju irgi nėra. Interceptro > man pirmas patiko iki ateivių, tada išjungiau.