Crysis 2
Stai dar vienas screenas is zaidimo Pagarba kurejams uz tikrai gera optimizacija. Galiu drasiai teigti, kad netgi crysis 1 labiau lagina nei sis
Aš ir noriu tokios girfriend.
Ir juokingiausia kai visuose tuose video kur dauzo kompus, klaviaturas, monitorius ir t.t. nei viena dalis nebuna prijungta kokiu nors laidu, kaip kad cia matosi, kad tik joystickas 1 ikistas, bet pati deze veikia ir be maitinimo ir be kabelio i telika…
na jo, optimizacija sito geimo tai liuks, ant extreme vos vos palagina su mano pc, bet viskas ciki piki pagirtinas darbas, gaila tik kad storyline nelabai susijes su pirma dalimi…visgi is meduzu pavirsti i kiborgus triju metu mazoka sakyciau
Bet juk ir aplinkos mažesnės
bet tai as taip ir nesupratau su kokiu dx jis veikia?
Crysis 2 Optimum System Requirements CPU: Intel Core i5 3.1Ghz, AMD Phenom II X6 1055T or better GPU: NVidia GTX 560 Ti, ATI 6850 or Dual graphics cards RAM: 4GB DX: 11 Shader: 4.0 OS: Windows 7 Frame Rate Target: 30fps@1920x1200
O kam tau DX? Pagal mane, jokio skirtumo. Atsimenu kai isejo dx10, visi svaigo kaip gerai atrodo saules spinduliai, o poto pasirodo tuos pacius saules spindulius galima matyti ir ant dx9…
Evio, nereikia svaigti apie dx skirtumus sprendziant is praeities. Jei zaidimo kurejai nesugeba panaudoti nauju dx funkciju, tai cia ne dx kalte. Yra skirtumas tarp dx10 ir dx11. Deja crysis 2 i konsoles orientavosi, ir prisiorientavo su nustatymais. Extreme nustatymai turetu buti dx11, deja dx11 pribumbasu paciu isskirtiniausiu as nelabai matau jame. Bet tai nereiskia, kad nera skirtumo. Zinom turbut visi, kaip Crytek pasissiukslino su beta leaku ir demo. kas zino, gal game release’as visdar tebera beta kodas?
muziqaz tai palauk kol bus dx11 patchas. Ir isvis nesuprantu ko tu cia verki, kad blogai tas anas. Ant konsoliu tai crysis2 grafika geriausia, kokia yra buvus ant konsoliu. Ir koks skirtumas ar ten beta ar ten rc1 ar dar kas, grafika super, siuzetas irgi super. O tu vis ieskai kazkokiu priekabiu…
O tu man parodyk bent viena kureja, kuris sugeba ta dx11 panaudoti. Yra keli benchmark’ai, ant kuriu ijugnus dx11 stebi vos ne powerpoint prezentacijas ziuri. Tie nauji dx’ai tai daugiau komercinis triukas: reikia naujos kortos, nauju windowsu.
o tai patcho laukti reiks dar dx11? zjbs jiems nvidia atbasliavo belekiek milijonu ir jie nesugeba dar pilnai zaidimo sukurti. someone, as kaip zaidima isigyjes vartotojas, turiu teise issakyti savo poziuri i tokias kompanijas. pripeza cia, kad bus va taip ir anaip ir poto menesius taiso. beje, minejai konsoles. as ant ps3 crysis 2 nepirkau del to, kad girdejau, jog atrodo katastrofiskai zaidimas, lagina nerealiai, ir siaip nepazaidziamas zaidimas yra. vat tau ir tylek. koks skirtumas ar beta ar rc1 ble priprates lietuvis pasivoges nulauzta zaidima, kuris del krako luzineja, tai ir galvoja, kad cia yra priimtina. zinoma, crytek istaise tas baisiausias klaidas nuo betos, kur buvo ir net kur buvo demo versijoje, bet grafinis varikliukas visdar dx9 rezime. turbut turiu teise reikalauti pilno produkto is kureju?
Moralinę nebent Juk pirkdamas žaidimą nepasirašai jokios sutarties su kūrėjais (o čia net jau per tiekėjus gauni produktą, per antrus žmones), ką gausi ir pan. Tai gali tikėt pažadais, o kai apgauna, ateity nepirkt šitų kūrėjų produktų. O dabar jie gali ir visai pamiršt tą dx11 palaikymą. Konsolininkai ir taip pirks, o kiti…
As isvis nezinau ko tu toks piktas. Tipo jei ten butu dx11 ir lagintu butu gerai? Dabar grafika yra gera, gameplay geras, ko dar truksta? Gal ir bus tas dx11, gal nebus, kazkaip dzin. Manau, norint, kad nelagintu su dx11 efektais, reikes jau mandresnes vga. O del tu beta, as nesiunciau tos vadinamos nutekejusios beta versijos, tik man idomu ar ten buvo parasyta didelem raidem THIS IS BETA? Ir kodel tu iskart kalbi apie lietuvius ir pavogtus zaidimus emigrante (neteisinu as piratavimo, bet gal nereikia iskart “priprates lietuvis”). Ir ne lietuviu krekeriai isleidzia tuos zaidimus ir ne vien lietuviai siuncia. O kas man patinka as nusiperku, o ir siaip daug nezaidziu. Tiesa sita PAVOGIAU, padariau didele nuodeme…
na ka gi, pereitas sitas geimas storyline tikrai idomus, tik biski painokas, kaip ir nuteikia treciai daliai ir jei grafinis varikliukas dx9 rezime, tai galiu tik pakartoti kad tikrai gerai isdirbtas, itariu tas pats dx11 nelabai ka ir pridetu, arba jei ir pridetu nebutu laiko grozetis
muziqaz’as svarų pauostės, jautiesi auksciau nei tėvynainiai? Galiu pasakyti šiek tiek iš kitos perspektyvos, geriau “pavogsiu” žaidimą, nei dirbsiu žuvų koncervų fabrike už svarus… Tiesa sakant jau baigia atsibosti tie emigrantai, kurie galvoja kad uždirbdami svarus, eurus ar “zalius” yra ypatingesni, nei tie kurie uždirba litus. Tokiu emigrantu esu pastebėjęs ne tik šitam forume, bet ir realybe.