na, nereikia stebetis, cia vos ne kiekvienas mielai pirktu originalu gamini, vietoj piratavimo, taciau faktai lieka faktais, po kolkas kainos/algos santykis lietuvoje graudus ir tikrai atsiranda kur geriau panaudoti lesas, negu pirkti zaidimus (o zaisit kai norisi, tenka piratauti)…tas pats ir su pc, jei del keliu seseliu ar kitaip luztanciu saules sinduliu reikia pirkti iranga kuri kainuoja didelius pinigus, tai sueis ir tai, kas siuo metu yra prieinama…ir dejau as skersa ant tu visu dx11 ir ant visos high end irangos, kai pradesiu slepti litus/eurus/svarus uz klozeto, td ir pagalvosiu apie pc upgrade
Evio, ka? kazka stipriai suvelei, arba s per daug pavrges, kad suprasciau, ka tu cia mykiai atsisedes Jo, man svarai is siknos lenda Siaip ne vien as esu nepatenkintas Crytek kuriniu, siandie gi patchas isejo ar ne?
Nezinau, niekas nesiupdeitino… Seip yra tu nedadielu is MP puses. Zinojau kad taip bus, bet vistiek pirkau.
Palosiau pilna versija sito geimo tai galiu pasakyt grafika tai graziai padaryta, o ir kompas tempia didziausia rezoliucija ir max nustatymais be lago… Siaip tokie geimai man nelabai idomus kur pinasi kazkokia fantazija ir t.t., bet pasisaudyt, pabandyt geima gal ir nieko… Realiai bent jau as tikrai uz ji nemokeciau 50 euru ar kiek ten [dF]
o moketum ~40lt? Su galimybe po to losti MP.
Na realiai nemokeciau,nes pats geimas sakyciau neuzkabino, o MP manau irgi neuzkabintu O siaip tu cia kalbi apie rusiska versija, kad tik ~40lt kainuotu [dF]
Ji nera rusiska, tik is rusijos rinkos pirkta. Veliau tuos pacius zaidimus pardavineja pas mus maximoje.
Na jeigu tarkim i steam galima aktyvuot ta geima ir zaidime kalba eng tai uz ~40lt geima tada apsimoka imt… Ir manau uz tokia kaina butu galima surizikuot O kaip zaidimo aktyvavimas Butina Rusijoje aktyvuot ar galima ir Lietuvoje [dF]
is steam rakto negausi. Yra tik paprasti dvd-key. Ant steamo nesiaktivuoja.