Kai kurios problemos ishtaisytos…Tiesa, RAM vis dar "valgo" Pas mane nuo pat pradzhiu shi problema ir buvo, crashintis nesicrashindavo…
[quote]Labiausiai nepatiko - Barbarai, nors gal tai ir nera pati blogiausia pilis.
[/quote]
Barbarai buvo padaryti tikrais barbarais. Sila jest, uma nenado O tai priviso chia visokiu, khcm, barbaru su implosion
[quote]Herojai. Didelis pliusas, kad herojai tapo maziau universalus. Nebera tokiu sauniu variantu kaip barbaru-magu ir pan. Reikia pasirinkti konkreciai: busi magas, karys, "zydas" , vagis ir t.t.
[/quote]
. Gaunasi kaip daugumoje RPG ar ne?
[quote]Tiesa, kiek pamenu, atrodo nebera ir hero specialty? Stai sita varianta vertinciau teigiamai. Visi skirtingi, visi lygus .
[/quote]
Nera speciality. Visi lygus, bet neidomu Renkiesi dabar pagal "snuki" Galejo palikt tas specialybes, tik mazhiau rokinanchias padaryt…
[quote]Ir labai labai dideli pliusa duociau toms heroju klasems, kurios atsiranda sumixavus skilus skirtingus. Nors jos nera lygiavertes, bet tikrai idomus ir demesio vertas dalykas.
[/quote]
. Tame ir problema, kad jos nera lygiavertes…O dar pridejus ir tai, kad herojams reik combat (kad nors kiek final battle prasilaikytu), tai ish viso
Viena ish geru ideju, kuri taip ir liko neishbaigta…
[quote]nes nature summon yra tokie juokingi, kad net neverta su jais prasidet.
[/quote]
Na jau Norechiau pamatyt tavo veido ishraishka, kai tavo prieshininkas pradetu kept pvz. po 2-3 phoenixes su 2-3 druidais per rounda Arba jei pas tave atlektu tie patys 2-3 druidai 2-a savaite ir pradetu kepti po 5-6 water/air elementalus Mazha tikrai nepasirodytu.
H4 magija turi viena dar nepamineta minuseli - beveik visi spell’ai neturi duration, t.y. uzhkastinai mass slow ir jis bus visa laika jei kas jo nenudispelins. Delto viename ish patch’u netgi buvo specialiai idetas duration kai kuriems 5lvl spell’ams
[quote]Tik tiek, kad herojai be combat defenso dvesta kaip muses .
[/quote]
Butent. Todel visos tos klases ir eina … Nori gyvent - imi combat. Nebent esi archer ar barbaras
[quote] Toliau - paimt pili, kuria gina titanai, cyclopai ar kokie kiti kieti saudukai praktiskai be sansu.
[/quote]
Galiu pradzhiugint - castle, loshiant MP praktishkai nematysi - 15k, 20 akmenu/malku - labai jau didele kaina Titanams irgi galima beveik sakyti ate…1 ish requirements castle ir yra
[quote]Taciau uztenka vieno vienintelio sprigto (order magic, atrodo)
[/quote]
Yep, displacement.
[quote] Niekaip neikirtau kaip veikia tokie atrodytu akivaizdus dalykai kaip speed ir morale . Nors mano unitai ir budavo letesni uz priesa - jie vis tiek eidavo veliau .
[/quote]
Norejai pasakyti - "Nors mano unitai ir budavo greitesni uz priesa"?
Anyway, pirmi eina tie unitai, kuriems ishkrenta morale, jie gauna ir attack bonusa (+25%), o toliau pagal greiti ima (kuriems ishkrito morale - irgi).
[quote] Tragiskas dalykas combate unitai, kurie neturi first strike ir pan. Ypac nervuodavo tie debilai berserkai .
[/quote]
Jaja O su berserkais reikia moketi elgtis Pas mane jie nelaxto
[quote]Uztai tas zydukas is orderio, pakeltas iki nemazo lvl, tikra pasaka. Taciau tada nukencia combatas.
[/quote]
Nebutinai reikia kelti nobility iki grandmaster, advanced (expert) visai uzhtenka
[quote]Tik idomu butu suzinoti, kuo vis del to patraukia zmones HoMM4?
[/quote]
Grafika. Chia apie naujus zhaidejus. Senieji (dauguma) turbut prie H3 grizho. Vat man butu idomu kiek % perejo nuo H3 ant H4 visam laikui…