Čia - HEROES fanų klubas

Chia tipo tu? Šypsena Kad esi "tetushis" tai dar reiktu irodyti, pvz. turnyre Mirkt Lauxim. Gal pasisex atsidurti vienoje poroje/pogrupyje…Atsiskaitysim uzh viska Labas Mirkt

2 Double_Trouble:
Dalyvauti turnyre - visada prashom. Pakrauti malku - nezhinau, kaip kiti, bet ash prieshinsiuos Juokiasi

Nea, ne as. As rasiau apie ubisoft. O turnyre as nedalyvausiu, nepatinka man zmones skriaust.Cha cha Jei rimtai praradau as susidomejima heroju serija.Šypsena

Tai Ubisoft nusipirko NWC? Gaila. Galejo M$. Galima juos smarkiai vanoti uzh kodinima, bet marketingas tai pas juos super…

[quote] O turnyre as nedalyvausiu, nepatinka man zmones skriaust.Cha cha
[/quote]

…arba but nuskriaustam Mirkt Nekaltas

[quote] Jei rimtai praradau as susidomejima heroju serija.Šypsena
[/quote]

Tai Blogai. Greitai pasitaisyk, dar turi laiko, o tai nebalsuosiu uzh tave del VIP’u Juokiasi

Jo, as irgi norejau, na bet laikas parodys kokie tie naujieji seimininkai.Šypsena Svarbu kad vaikas ne invalidu gimtu.Cha cha

Nesigincysiu, gal ir taip.Šypsena

H3 atsibodo o H4 neuzveze. Nieko cia jau nepadarysi.Nekaltas

Kada tas turnyras bus?

Manau gal paskutine rugpjucio diena pirma dalis ivyks, sekmadienis bus. Jei viska surganizuosim ir susirinks truputi daugiau zmoniu nei 5-6. as manau kokiu iki 20 turetu but. Bazej siaip kolkas pusia kompu nera tai irgi slidu nu bet viskas suderinama arba gal rugsejo pirma sekmadieni, nes 08,31 galiu is baliaus but negryzes

Tai 08.31 ar 09.07? O kada registracija? Šypsena Shiaip jau reiktu suktis, nes registracijai min. savaites reik, o shiandien jau 19 turim…

[quote] as manau kokiu iki 20 turetu but.
[/quote]

O kiek praeita karta buvo? Kiek atsimenu, tai 3 pogrupiai po 4, 12 ish viso, bet ten paskui "paklydusiu" buvo Šypsena

[quote]Bazej siaip kolkas pusia kompu nera tai irgi slidu
[/quote]

O kiek ten ish viso kompu dabar? Sekmadieniais zhmoniu daug nebuna, ypach tokiom dienom, kaip rugpjuchio 31 Juokiasi

kas zino kaip pereiti WoG campaign: in the wake of gods antra misija???, nes turiu 3000 ghostu, atidengtas visas mapas, o nezinau blin ka daryt NustebęsNežinau, nes niekaip neimanoma prieit prie to nekromano…Žliumbia

radauCha cha buvo paprasciau nei tikejausCha cha

radauCha cha buvo paprasciau nei tikejausCha cha

Geras geimas tik kad greitai atsibosta Taip

shposininkas Cha chaCha cha
shiaip tai atvarysiu i vilniu greichiausiai, duosiu vaizdu ash jum =)

Striptiza shoksi ar ka? Apakęs Nekaltas Nekaltas
O jei rimtai - tu kada IRC buni? Kiek uzheinu i ta #heroes, tai tik matau, kad tu topic’a esi uzhdejes, o ten shiaip - tyla, kaip kapinese =)

Nu sveiki loshikai Labas Tai ka jau grizot po vasaros linksmybiu Cha cha Kada H5 bus? blyn!!!

Nu tai va galima sakyti kad turnyras ivyks rugpjucio 31d ir 09.07 arba 08.30-31d, Vilniuje, klube "Baze" . Kolkas registracija dar neprasidejo turetu prasidet ryt poryt, as iki galo suderinsiu su admiistracija bet manau jau nuo penktadienio bus galima registruotis, vopsim mokestis kaip ir praita karta ~20Lt. taisykles manau bus kaip ir praita syk. jos yra kazkur bangoj (jei kas jas idetu cia butu ok doki). Trumai: random, 1vs1, M, pagal susitarima siaip viskas gali but jei abu nepriestarauja.

Na man sis zaidimas visai nieko. turiu visas jo dalis ir beveik visas perejau tik vat ant 3 heroes’u striges ir niekaip nepereinu, bet siam zaidimui duociau 7 balusGerai

eeee zmones, man siaip jau nelabai eina i vilniu atvaziuotLiūdnas ar niex neketina turnyro kaune daryt???

padarysim, gal, kada nors Mirkt

Nu heroes fanai, man idomu pasidare, kam kokia pilis geriausia??
Man tai asmeniskai labiausiai patinka stronghold ir necroKietas

Nu kas patinka tai patinka, o kokia geriausia cia jau kitas klausimas. Geriausia tai Confluxas Taip (cia manau visi sutiks). o patinka tai kiekvienam pagal skoni Kava. Man tai visos jos patinka sunku isrinkt labiausiai patinkancia Šypsena, gal lengviau pasakyt kuri nepatinka Ne Inferno, fortess, rampart, conflux.

Labas