BUDUARAS.

Tau nepatinka students ar representation?

Visiska tingejimo diena. Pras kaltas - taip ir neprasvito, ai nesupratau, kada cia keltis ir aktyvia buti laikas… 15 val buvo pagaminti pietus, kurie veliau dar ir uz vakariene suejo. Vienai merginai is viso pilva raize, tai ir lovos beveik ir nesikele…

Žodžiu, darau paslaugą, verčiu. Ir studentų atstovybė - visur verčiasi kaip students’ representation? Bet jau per google randu tik taip. Jie ką, išprotėję? Pavargęs

Es wird Herbst, ačiū Gėlė Praploviau mažajam nosį jūros vandeniu, įlašinau vibrocilio, daviau ibuprofeno nuo skausmo, tai dabar abu dūksta ir man širdį mažiau skaudaUfff

Aš tai įsivaizduoju, kaip nelengva turi būti taviškiui užsienio kalbomis mokslus Liuksemburge krimsti. Visa laimė, kad jis gabus ir darbštus Gėlė

Sunflow, sveikatos jūsų namams

Mes tai vėl ir vis dar prie ND. Va ir lengvi mokslai Liuksemburge Juokiasi

Matyt skanus tortas buvo Šypsena

klausykit, o kada tos ligos baigsis?
Mažasis vėl su tempa, už ausyčių susiėmęs, žodžiu, turim ausų uždegimą, o iki pirmadienio ir galimybės patekti pas gydytoją dar toli…

labas.
Atbuvau baliuj nuo ryto, nes padėjau jį suruošt. pavargau MiegantisTorto neliko per pusvalandį, o jam taigi visas 5 val. iškepti sugaišau (su kepimu, laukimu, kol iškeps, sulipdymu ir apdailinimu).

Tingėjau pati daryt programą, nuėjau į kūno dizainą. 15 min. stepo apšilinimui, paskui maždaug po 15 min. kojos, rankos, presas. Naudojami svareliai, gumos, štangutės (pasiimi pagal savo pajėgumus, aš per lengvus šįsyk pasiėmiau). Patiko, raumenys jaučiasi dar kitaip negu dirbant su Diana, ypač rankų.
Patiko, man trūksta trečios treniruotės per sav., jeigu ryt neskaudės kelių, manau, bent gruodį šeštadieniais pavaikščiot. Vis tiek ne ką veikiu.
Niekas nenervino, stovėjau priekyje, viską mačiau, visur spėjau, forma po Dianos puiki.
Stepo žingsnius kai kuriuos painioju, bet tai išmoks kūnas.

?
Placiau prasom Šypsena

Kuciukus tai as ir darysiu, labai gerai eina jie pas mus irgi, jau si savatgali butu buve gerai atidaryti ju sezona, bet aguonu neturiu. Nekaltas
Pas mus dabar labai kaimietiskas periodas: troskinti rauginti kpustai su kotletais ir bulvem. Raugintu troskintu kopustu vaikai nevalgo, tai gavo zaliu kopustu salotu su morkom. As tai viska valgau dar ir burokeliu turiu isivirus. Pupeles pasimerkiau(baltu namie neradau, tai juodas kubietiskiems patiekalams, bet su burokelaias turetu visai grazu gautis Nekaltas, pasidarysiu rytoj salotu. Kazkaip mane dabar labai traukia ant tokio maisto. Ar svabisko ar lietuvisko, bet kaimietisko. Nukrypimas tik, kad as i raugintu kopustu troskini dar imbiero idejau (nu kaip be jo), gvazdikeliu, kardiamonono, taip skaniau Niam niam vaikai nevalgo ne del to, sio gerio ir i kotletus dejau Nekaltas
Aplamai tai laukiu, kada cia galima bus eiti miegoti, labai miego noriu Angelas trumpa naktis buvo, paziurejau dar filma, po to is tikruju keliau kurda ir daugiau nebemiegojau.

nu bet vis tiek isleido Cha cha

vakar pas mane kurdas nakvojo, mazasis sako, mama, bet as nenoriu, kad jis nakvotu Nekaltas, klausiu kodel Kietas nes jis labai labai ilgai miega ir as negaliu ziureti filmuku Nekaltas Pavargęssakau, rytoj jam 6 valanda i darba. Mama, o jeigu neatsikels Nekaltas Baisus Pavargęs, tai tu ji prikelk Taip

Nu gerai, po pusantros valandos pamokų ruošos pas mus pertrauka. Kūčiukams gaminti. Vieną skardą kūčiukų tai pagaminom, įkepėm, daugiau skardų neturėjau, tai iš likusios tešlos belaukdami pradėjo sraiges, raides ir ką tik nori daryt… Dar gabalą tešlos pavyko atsiimt, kad bent antrą skardą išsikepčiau to, kas sumanyta Cha cha (mano skarda nėra didelė) Bet viena partija tai jau garantuotai eksperimentinė eis Juokiasi

tuoj nebenores kartu gyventi Cha cha bet jauciu dar pora savatgaliu ir paaiskes, kad vaikas ne toks jau ir negabus matiekoj

merihold rašo tekstą: valiutų keitykla pravers susirengusiems į paskutinę kelionę (turėjo būti - paskutinės minutės).

O va esminio, - ar tu ne Ragana ir kaip žiūri į vaikų darbo išnaudojimą, ir nepaklausė gudruoliukas.

Mano šilumos ūkis pasipildė dviem nuostabias daiktais:
(nekenčiu šlepečių, basai žiemą šalta, o uggs gaila namie nešiot)
http://goo.gl/0kqQB

Ir šitas:
http://goo.gl/K8LuQ

Šiemet šita termo drabužių serija labai gera, su pūkeliu viduj.

Buvau grupinėj treniruotėj. Patiko, reikia prabėgom suvedžiot dar į ją vaikščiot.

Kaip kt vaikas priešinas galvot ir normaliai namų darbus daryt! Valanda laiko, mes dar matiekoj su juo sėdim (laukia vokiečių ir prancūzų). Jis jau norėjo numuilint, kad rytoj padarys, bet susipažinkime, aš ragana. Dirbam toliau

Oj, vaikai moka klausti! Nors čia gi jau ne visai vaikas, jau paaugintas. Bet klausimai - šimtas balų.
Ką atsakei?

Aha, hello.

Užsiminkiau kūčiukus, laukiam kol pakils, tada jau darysim.

16 val pradėta masinė namų darbų ruoša Angelas

Per pietus atlaikiau tradicinius klausimus, ar aš žinau, kad jei gyventume kartu, tai pirktume katinuką, ir kur mes gyvensim, kai visi gyvensim kartu Cha cha

Traukiny tai atlaikiau ir geresnių. O jei aš nueisiu į tualetą, o tuo metu bus mano stotelė (niekas į tualetą nėjo, teorinis klausimas, kas tada būna). O kur saugos diržai. O kodėl nėra. O tu tikra, kad tu ne Mersche gyveni? O kodėl mes tunelyje stabdom, mes čia visi numirsim. O tu mašinos neturi? Nu tikrai gaila. Mano močiutė tai sakė, kad tu su dviračiu atvažiuosi. O ką mes valgysim?

O jei būtų atvirkščiai - daug jis galvotų apie tave? Ne, Ru, tai ne egoizmas, tai sveikas protas ir labai civilizuotas problemos sprendimo būdas!

Hello.