man irgi tokia įdomi patirtis su svečiais (dvylikamečiais):
pirmą vakarą klausia: kelintą val. reikia eit miegot? nesugalvojau, ką atsakyt - pas mus eina miegot, kam kada reikia arba … kada parsivelka
Tada paklausė, kada šviesą gesinsit?
Tai vakar,šnd neskuba, jau gal ir paragint reik
aaa, mes tai boulinge buvom.
Kartu su draugų šeima, pas kuriuos irgi du lenkiokai apsistoję.
jei ne tas garsiai leidžiamas iš proto varantis bumčikas tūc-tūc-tūc galima būtų ir gerai vakarą įvertint
Svarbu vaikiams patiko.
Stebėjaus, kad tie vos kartą/kitą boulinge yra buvę:v
Svečias garsiai reiškia viltis, kad rytoj bus žaibai ir gal net tornadai - kad neitume pasivaikščiot. Tada dar pamąsto - bet tu tai turbūt sakysi, kad nesvarbu tas tornadas, einam vis tiek
buvom Odesoj, teatre. vis tik labai teatriniai mano vaikiai, ramiai 3 veiksmų spektaklį išsėdėjo (aišku, su sąlyga, kad vertėm jiems kas ką kalba/dainuoja). abu su po spektaklio jaučiamės , o vaikai
už tai ryt eisim į vaikų diskoteką. reikia duoklę atiduoti
Is tikruju tai beveik nuo taves ir nusiziurejau, kai cia gal ketvirtadieni dalinaisi mintimis. Tiksliau, kazkaip jau ir masciau, kad laikas butu issikepti, bet tik po tavo pamastymu pasiryzau…
Sunflow, maniškis baigė ND per dieninį užėjimą, svečias vargo dar vakare kiek. Ir rytojui dar liko Nu bet jau iškrapštę būsim viską, ką tik radau. Ir švariai, neleidau nė vienos klaidos palikt ir nieko pati nesuskaičiavau. Tai kai ką po kelis kartus trynė
Aišku, dar viskas su lyriniais nukrypimais ir pasipriešinimais “Aber ich will nicht”, “Oh, das du vertehst nicht” (ir bando perverst lapą) Sakau, aš suprantu VISKĄ, vis-ką. O jei nenori, tai teks padaryti nenorint
Net pati pavargau, haha
Vakarienei buvo lietiniai su strasbūro dešrelėm ir mocarela, visiem patiko
Nesugalvoju, ką rytoj padaryt. Turiu trupučiuką jautienos guliašinės, dvi vištos kulšis…