nemėtykit akmenais, bet aš ir Valentino dienos anei jų paradų, švenčių, parduotuvinių psichozių nesuprantu o labiausia sunervina kai ateinant tą dieną į parduotuvę bando klijuot širdelę ant veido veu.
ir gėjų paradas lai būna, by tik ne plikom ir tabaluojančiom galūnėm. (bet kažkodėl manau kad bus visko, jeigu jau užsieniečių prisikvietę aš čia aišku pgl TV matytus vaizdelius sprendžiu.)
p.s. bet vis tiek prasmės nei viename nei kitame nematau
Vėliava tai graži.
Nu Valentinas man irgi nemaišo. Bet taip, idėja ta, kad heteroseksualai viešumoj labai daug ištvirkauja ir širdelės ar ilgiausi bučiniai tai čia pf, niekas.
Nuu, o kaip Valentindienio ilgiausių bučinių konkursai? Tas pats demonstravimasis. Ir man tai pvz
O tu bent idėją jų parado žinai, ar tik šiaip, prieš, ir viskas? Nu man tai negaila, būk ir prieš, tiesiog šiaip paklausiau
P.S. Jie nori surengti eitynes už toleranciją, o ne pademonstruoti nuogas dalis, jeigu ką. O simbolika - vaivorykštės spalvų vėliava, kuo tai yra blogiau už to paties (mano nemėgiamo) valentino širdeles?
Bet tai yra tų gėjų, kurie yra padorūs ir jie nori normaliai, tvarkingai gyvent. Galiausiai, tie, kurie jau suaugę, tai tiek to. Bet koks tas procesas išlindimo iš spintos. Kiek yra žmonių, kurie savo vaikus skriaudžia dėl to, kad jie gėjai, bando drastiškom priemonėm juos atverst į "teisingą" kelią, kurie savo vaikų išvis išsižada… Tai čia artimieji. O klasiokai. Kaime pvz. Apsaugok ir apšviesk.
Tuo požiūriu man patiko grupė prieš kairiarankius. Jau kiek metų skelbiama, kad kairiarankiai kūrybiškesni ir pan (t.y., skatinama ), o tų dešiniarankių kaip pilna, taip pilna.
Parsiduoda ir paleistuvauja ir vieni, ir kiti.
Bendrabučio aukšte yra 12 kambarių. Gyveno daugiausia jaunos šeimos. Per du metus nieko panašaus iš kitų kaimynų nei girdėjau, nei mačiau. Nebent sugebėjo tyliai-tyliai
Nežinau. Bandžiau įsivaizduot abi situacijas, kad ateina žinomai homo vyras arba žinomai homo moteris ir man gavos aiškiai įsivaizduot tik su vyru, nes kažkodėl man atrodo, kad berniukas tapatinasi su vyru, etc ir plius nors aš skiriu homoseksualus nuo pedofilų, man vis tik atrodo (ir suvokiu, kad nepagrįstai), kad vaikui tai pavojinga. Dėl to ir vadinu tai fobija, kad yra labai daug nepagrįstų elementų, bet jie tikrai yra. Nu kaip meri bijo drugelių. Tai nei tie drugeliai jai ką yra padarę, nei padarys. Bet vis tiek baisu.
Na taip, sutinku, kad pasakos apie karalių ir karalių būtų šiek tiek per daug Bet supažindinti su faktu ir išmokyti toleruoti keistumus, manau Ir pačiam lengviau gyventi ne-nekenčiant ko nors
Įvairių išvadų ta tema yra padaryta.
Nesmerkiu nei tų, kurie supranta, nei tų, kurie ignoruoja ar pan. Tik norėčiau suprast. O aiškinantis tenka matyt ir girdėt labai teisingų ir iš piršto laužtų dalykų.
Gyvenau ~2 metus bendrabuty kaimynystėje su gėju šeima, jeigu taip galima vadinti.
Galiu pasakyti tokį trumpą reziumė: daug alkoholio ir intensyvi partnerių kaita. Jiems reikia tiesiog partnerio, o ne jausmų. Gal dėl to palyginau su zoo- ar nekro-. Nes na, kas rytą į bendrą virtuvę virdulio užkaist ateidavo vis naujas veidas.
p.s. kai išvažiavau paviešėt pas sesę, kabino net mano(tuo metu draugą) . Jis apstulbo šiek tiek iš netikėtumo. Dėl įžūlumo irgi
Aš tai iš tikrųjų norėčiau, kad tas paradas eitų ir praeitų kuo neseksualiau ir padoriau. Kad mes paskui nebebijotume taip labai tų paradų. Ir jo prasmę aš matau.
O šiaip aš homofobiška. Nes jei aš bandau įsivaizduot, kad ieškau vaikui auklės ir man pasisiūlo gėjus auklinas, tai aš išsyk suprantu, kad aš jo neimu ir neimu būtent dėl to, kad jis gėjus. Maždaug "dėl viso pikto".
Nors jei bandau galvot, tai jei gėjus hetero aplinkoj neišauga hetero, tai turbūt ir hetero homo aplinkoj neišaugtų homo. Bet realiai, nežinau net kaip paaiškint, man kažkodėl homo atrodo užkrečiama vaikams Ir va būtų gerai, kad kalbama būtų daugiau ir vis tik išsiaiškintume, kas iki kiek yra “užkrečiama”.
Pasakų apie karalių ir karalių mokyklose, čiur, nenoriu. Bet vaikui leidžiu žiūrėti Vilą ir Greisę Ir esu jam paaiškinusi, kad kartais vyrai myli vyrus, o moterys moteris.
Tarp kitko, gyvūnų tarpe nemažai homoseksualų. Taip gamta surėdė.
Aš jau išsireiškiau feisbuke, kad man visiškai px, bus gėjų paradas, ar nebus. Paaiškinsiu.
Tai nėra man tokia įdomi sritis, kaip pvz, fantastika (su fantastais esu ėjusi per Laisvę su kostiumais, irgi kažkas panašaus į paradą ), todėl manęs tai visiškai nedomina kaip renginys/reginys. O jeigu bus, lai būna. Nes jiems/kažkam įdomu.
Savo vaikui nuo mažens paaiškinčiau, kad būna ir taip gamtoje, kad vyrai vyrus, ar moterys moteris įsimyli. Tiesiog taip, paprastai, kad būtų pasiruošęs ir pripratęs prie tokio fakto.
Nuogybių ir labai atvirų vienas kitam priklausomybės rodymų nemėgstu išvis, ar tai būtų homo, ar hetero. Toleruoju tik susikabinimą už rankų ir mamų atsisveikinimo bučkius vaikams. Visa kita man nemalonu (tai aš ir nežiūriu bet galiu paleisti kandžią pastabėlę )
Nepasakysiu tikslių skaičių, bet tam tikras procentas bet kokios gyvos populiacijos yra homoseksuali. Ir vaikus savo gali suėsti. Ir vilkas - ne vienišius, o bandos gyvūnas.
Niekaip nesiečiau varžtelio klausimo ir psichinės sveikatos. Kažkada skaičiau kad mes visi apskritai iš prigimties biseksualūs. + homo ir biseksualumas lydi žmoniją nuo pat jos atsiradimo pradžios. Vadinasi, kažkokia prasmė tame yra.
Dar del mergaiciu dazymosi… Na as tai matyt is tu, kurios ne visada patyli… Juk kartais buna ir i nauda toks nepatylejimas… Daug kas priklauso nuo situacijos… Juk kartais suaugusio zmogaus, ne tevu, zodis buna veiksmingesnis… O del isiskaudinimo, tai ka as zinau. Aisku, gali, bet jei jau kazka daro matomo, tai gal idomu kitu zmoniu nuomone? Ar irgi dazosi tik sau? Nezinant situacijos, sunku komentuoti, lengva pasakyti, kad blogai pasielge pasakydama…
Mane tai nervina, kai kalba apie tai, ko vaikas/paauglys negali ar beveik negali pakeisti: retus plaukus, pilna figura, spuoga ar panasiai…
Nieko nesakiau, kai dukterecia pradejo dazytis, amno nuomone, per anskti… Man negrazu ziureti i jos ryskiai lakuotus apsilaupiusus nagus… Bet tyliu, nes mano broliene arciau grozio nei as
Kai radau negrazius komentarus internete, tai jau maciau reikala pasakyti, nes tevai galbut net nesusimasto…
jei šiandien-ryt gautum, tai prašyčiau pagalbos
gaila nepasidomėjau/nesigilinau šituo reikalu anksčiau.
kam aktualu, tą kortelę dar prieš naujus metus ar metų pradžioj pasidarė.