BUDUARAS. Keičiam lokaciją, prašysiu užrakinti.

Na, smurtas ir kosmetika…labai skirtingi dalykai. As broli galiu kritikuoti, galiu ir prilupt laikas nuo laiko Cha cha Del jo santykiu su dukra irgi pavarau komentaru. Man, pvz, nepatinka, kad ji nesidazo Cha cha 18 metu, o gyvenime nieko be mokyklos ir repetitoriu nemato. Bet nesakyciau, kad oi, kokia tu zubryla ir nuobodybe Cha cha Kartais sunku buna susivaldyti ir neispirti ex brolienei i Ignoruoju uz tai, kaip ji augina mergaite, kokios vertybes kisamos jai i galva. Bet…galiu tik myleti. Myliu ja, kad ir kokia ji bebutu… Net dabar, kai ji padave bedarbi teva alimentams, uzprasydama tokios sumos, kurios jis senokai akyse nemates. Myliu, nors ji pasislykstejo, suzinojusi, kad turi broliuka… Zodziu, visur savos audros…
Tiesiog pagalvojau, kad ta mergyte padazytomis akimis galejo smarkiai isiskaudinti…

Ačiū, gryda. Pralėkt vis tiek buvo smagu. O saldainiai skanūs išties.

Labas Labas

susitikau su Merihold, gavau žurnalą Gėlė, aprodžiau jai mini parodą (nieko ten gero)Cha cha

Man patiko Merihold plaukų spalva Gerai Jai labai tinka Gerai Priduoda kažkokio šarmo.

Krokodiliena, tikrai taip Taip su kūdikiais ryanair neapsimoka skristi visiškai Ne
turėčiau jau gauti tą kortelę (gal jau ir gavau, reikia pasižiūrėt pašto dėžutėj), nes apmokėjau prieš 1,5 savaitės Nekaltas jei reikės - sakyk. ir pati užsisakyk, manau vertas dėmesio daiktas

Gerai - teisingas teiginys.

sexy sodininkas būtų irgi neblogai Cha cha

Rimtai? Apakęs nu geras Laimingas

Cha cha na dabar supratau… Maniskis, kai turi vos 2 kostiumus - tai ir neturi del to jokio vargo Šypsena

nu bet kiokios Cha cha Nemokat pavasario žiemą pajausti? Persidirbot gal?Klasta

Bet uztat kazkas jau juoduosiuose sarasuose? Klasta

iš pradžių susijuokiau Cha cha, o paskui pagalvojau - nu akurat Nekaltas

Angelas nutarė pramiegot naktipiečiusNekaltas

na ir tegu. kaip panelei patogiauNekaltas
o aš slenku tyliai Miegantis
aišku, jei užmigsiu…Idėja
nes jau bunda manyje žvėris nuo kelionių bado - reik greičiau kažką susiplanuot/susiorganizuot ir tada saldžiai lauktCha cha

Gryda, gal galima recepta i eteri ??? Pamacius zodi “tinginys”, man isijungia lokatoriai Cha cha

http://www.tabami.com/77

beje atradau saldainius ledinukus Niam niam Sweet drops vadinasi. (milky filled candies).

http://roshen.com/en/catalog/ukraine/caramel/weight/page/3
antros nuo viršaus. nu labai Niam niam yra maximoj. 10 Lt(ir kažkiek ct) už kg Girtas

fėja,į kokį koncertą nori eit?

supietavau atsuneštus grikius ir garintą vištienos file su morkom Niam niam savijauta geresnė. bet miego noriu dar labiau. ką čia į akis įsistatytKlasta

Jau norėčiau, kad chebra eitų valgyt Kietas O aš ramiai pabūčiau.

čiobreliai, liepos, imbierinė Nekaltas

Naktį sušalau, ir jaučiu, kaip kimba gerklė. Kokią arbatėlę gerti? Sirgti dabar ne laikas ir tikrai nenoriu.