hm… ekstremalės Aš tai bijojau
gryda, gegužės pradžioje Turkija-puikus pasirinkimas: turistų mažai, autobusiukai ir tie už pusę kainos, oras super, dieną apie 30, o vakare - 25, galima iki išnaktų bastytis. Ekskursijų turėjom apie 7-8, bet dar liko kokios 5-6, taigi dar viena savaitė Marmario regione mums visai neblogai būtų
Bet, o bet.
Sveikos
Mes šian einam į filmą “Nenugalimas”, jį pradės rodyt atrodo poryt Tikiuosi bus įdomus
O Avatarą mes namie žiūrėjom parsisiuntę Kokybė buvo gera, tai į kino teatrą jau nebėjom jo žiūrėti
labas rytas. bando kabintis kokia tais bacila. užtai rytas ankstyvas 6:30 (pabegom tai mano ankstyvas rytas turėtų būti juokingas ) su imbiero arbatos puodu nesiskundžiu, jaučiuosi žvali kava tik dabar. prasivaikščiojus. ir indelis grūdėtos varškės
labas rytas
rytojui žadėjo +5, dabar bežada +1 - tai gal nenutirps tas sniegas dar?.. labai reikia, kad iki kito savaitgalio dar išsilaikytų, o paskui kaip bus, taip
šią savaitę labai sunku susigaudyt man, kuri savaitės diena Vis tenka persiskaičiuot
prasidėjo knygų mugė - radijas priminė belieka susigalvot, kada keliauti
PS Eres chemiją ir aš naudoju, kainos kokybės santykis labai geras. Dar esu mačios profesionalios buitinės chemijos (Alytuj…) Ko gero, turėtų irgi būt nebloga.
Labas rytas
Skalbiu tik su skysčiu arba milteliais, skaliklių minkštiklių neperku. Rankšluosčiai jo, skiriasi savo faktūrą. Bet, mergytės, šiurkštesni - sveikiau odai, gerina kraujotaką. O citrinos rūgštį naudoju, kaip ir gryda, arbatinių ir kitų prietaisų nukalkinimui. Arba actą, maistinį. Nereikia jokių cheminių miltelių - iš vakaro užpili H2O, ryte užverdi tą vandenį ir išpili.
Labas rytas Su šventėm
Bitute, gal nuskambėjo kaip priekaištas tavo vaikų ligos, bet aš to nesiekiau Tiesiog iš šono žiūrint atrodo, kad jūs dažnai sergat Tikiuosi, kad tik dabar toks periodas. Būna gi.
Tfu tfu tuk tuk į medį , bet praėjusiais ir šiais metais aš dar nesirgau, MB truputį, mažius - ne, tik dičkis. Jis tai paskutiniu metu dažnokai - nurašau tai paauglystės laikotarpiui, organizmo galių susilpnėjimui visomis prasmėmis. Net ir psichologinėms.
Gal riekia eit į miestą pasidairyt, gal kokių renginių bus? Ar nebus?
Aš teoriškai suprantu, t.y. man yra buvę tokių minčių, bet praktiškai tai ne, nes nesu bandžiusi žudytis (tpfu tpfu tpfu).
Bet ką aš suprantu, tai a la su draugais. Nu kai aš sakau, kad aš neturiu draugų, o man sako, kad aš jų "neimu". Bet iš tikro aš nerandu tų artimų sielų, t.y. randu jų lb mažai ir lb toli (šiuo metu). Nors teoriškai viskas čiki - aš sveika, bla bla. Bet kai mirė paskutinė žiurkė lietingą tamsų rudens vakarą, aš neturėjau kam paskambint ir pasakyt - bijau viena, davai pakasam kartu. Nu kažkaip taip. Skamba tai, aišku, juokingai.
kai ant ribos esu buvusi, tai visai galiu suprasti, kaip galima zengti ta (lemtinga) zingsni…
aha, mačiau ir aš. Ir niekaip negaliu suprasti savižudžių, kurie, regis, visko turi (žinau žinau, kad pulsit aiškint, kad ne tai esmė - pati suprantu), jau pažįsta pasaulį (o gal ne - taip išeina?), lyg ir sveiki - bet vat trūksta jiems kažko ir viskas. Galiu suprasti paauglius, sergančius nepagydoma liga ir pan.
Maniske turi Playmobil ligonine
As vakar dariau avinzirniai, lesiai + darzoves (morkos, kalafiorai, kopustai). O pabaigoje imaisiau varskyte (ta, kur is kefyro pasidarai) Taip pagerina skoni
Kaip aš pavargau. Dar ką tik perskaičiau apie McQueeno savižudybę. Viskas - kamuoliukas pradurtas, energija išėjo.
Ačiū prabėgom už priebėgą bent valandai.
Airbalticas švelniai sunervino, išsižadu jų ant visajaus. Paskaičiau apie akciją, tai nuvariau išsyk pažiūrėt. Žiūriu - akurat. Bilietai, kur buvo po maždaug 70 eurų, dabar 6-8 eurai. Nu, galvoju, jamu. Bet tai ką, rinkaus rinkaus datas, kad būtų būtent 6-8 eur, o paskui bac - mokesčiai tokie, kad suma sumarum virš 200 eur. Nu sorry, bet iš kur pas man tie milijonai.
Lauksiu kol Ryanair ateis į Vilnių. Arba kol laimėsiu milijoną. Ne, loterijos bilieto neturiu
Vis labiau rezgu mintį patranzuot vasarą. Kažin, ar suregsiu. Kažkaip amžius daro savo, noris visokių patogumų. Ypač patogumo dirbt iš visur, o ne gaišt laiką pakeliui, nes apmokamų atostogų, deja, man nebūna.
O aš tai nepažįstu didžiosios dalies seksualinių mažumų.
Mano vaikas per Valentiną dar negrįš, tad planuotų širdučių nebus (planavau kept sausainius)
O šiaip mes širdučių nesibaidom ir per valentiną visada pasiraudoninam - raudono gėrimo ir bent jau raudonų kojinių tai reikia būtinai Man kažkaip ta šventė visai nieko blogo nedaro.
čia ne apie VDU dėstytoją Arnoldą?
šiandien Tymo kvart. mugėj mačiau originalų ir subtilų širdelės variantą - ant obuolių raudonojo šono prieš jiems pradedant nokt užklijuotos širdutės, ir rezultate - raudonšoniai obuoliai su žaliom natūraliom širdutėm Mintyse pagyriau vyruką, bet nenusipirkau - vis iš tos senooooos nemeilės širdutėms
o apie gėjus pridiskutavot tiek, kad oi. Statistikai: paradas lai bus, tolerancijos dėlei. Tam lengvesniam išlindimui iš spintos, aha. Ir jei paradas bus leistas ir vyks tvarkingai padoriai, bus geras žingsnis padarytas. Nes vis dar sunku tiems normaliems homo, kurie norėtų nesidrovėdami eit su draugu už rankų susikabinę, ramiai kartu gyventi.
apie gėjų paradus - mano nuomone, prašyt gali tik to, ką turi ir propoguoji pats. kalbu būtent apie toleranciją. jei paklausytumėt, kaip gėjai atsiliepia apie lesbietes, ir kaip tos nelieka skolingos kaip lesbietėm atsidarius klubą, gėjai ateina duoklės prašyt už apsaugą. kaip lesbietės gauna į kailį, atėjusios į tą patį MF klubą. kaip renkama kompromituojanti medžiaga mažumų viduje - ir, o taip, būtinai, paviešinama atėjus tinkamam laikui. visa tai yra šlykštu, ir didžioji dalis seksualinių mažumų man asocijuojasi su psichiškai nestabiliais žmonėmis…