BUDUARAS, einu kurti naujos temos ==

gryda, pratimais, ko gero, vienintelis reikalas. Skauda, beje, kai juos darai. Aš, tiesą sakant, apskritai nelanksti. Dirbsiu, mėginsiu ištempti ją, nes trukdo. Ir labiau tikiu protestantiška etika kad tik darbas gali būti naudingas šitokioj vietoj. Nors masažas gal maloniau?

Jeigu įmanoma, geriau tegu neleidžia gydytojams nieko daryti. Tvarstį spaudžiamąjį, jeigu toj vietoj užsideda, pati gali mėgint nešioti. Teoriškai yra galimybė, kad padės, praktiškai - nemanau. Bet sutraiškymas - įstatymas į savo vietą, kaip tai padarė man, tikrai nieko gera. Baisus Aš suprantu, kad chirurgui buvo linksma, kai jis tai darė, bet man tai (dabar) nelabai. Žodžiu, aš už tai, kad intervencijos kuo mažiau.

būtent, kai Vilniuj pradėjo supirkinėt plasikinius butelius, jų aplinkoj tikrai sumažėjo. Nebesimėto bambaliai kaip anksčiau visose pakampėse.
O dėl tų šiukšlių mašinų su skirtingais skyriais, atleiskit, bet netikiu. Tiesą pasakius nemačiau, kaip kad ir piltų į vieną, nors girdėjau.
Mes rūšiuojam bei išmetam mieste pakeliui į plastiko konteinerius, tai teko išgirst vietinių gyventojų priekaištų, mol jie moka už tuos konteinerius. Bet tai tikrai netiesa.
Jei mažėtų mokesčiai už bendras šiukšles, tai tada džiaugtųsiCha cha

Merihold, o masažais tos sausgyslės pailgint nesigautų? Nekaltas Turėtų kažkiek padėt. Dabar prisiminiau - ką tu darei su tuo iššokusiu kauliuku? Nes draugei iššoko arti riešo, plaštakos viršuje, tai gydytojai liepė laukti, kol daugiau iššoks, tada kažką darys.

rooki, tai tada jau generalissimusu Cha cha
Uf, gerai, kad proneslo (su tuo akmenuku).

Meri, galiu but klipatu generolo… kapralu Kietas
Bevaziuojant gavau akmenuku i stikla. Lyg ir be pasekmiu, tfu tfu…

Kaip išaiškinti žmonėms, kad kalėdinės dekoracijos nekaip atrodys 2011 spring summer kataloge? Chrizantemos - taip pat?
ApsvaigęsVau! Pavargau. Ir koja kliūna. Dar išaiškėjo, ką seniai įtariau, kad kairės rankos sausgyslė sutrumpėjus. Klipatų legiono generolas, o ne merihold.

Upd ar prabėgom šiandien ėjo pas Dianą?

Pasikalbinau lietuvaites lauke (aha, grįžau namo, nusprendžiau 400+ psl nerūšiuot, o išmest į makulatūrą paprastuoju masiniu būdu Cha cha). Tai viena kaimynka vis tik bus maltietė.

Gero kelio išvykstantiems, gerų žinių laukiantiems.

Rūšiuoju, ale tik gamtosaugai, ibo su administratorium išsiaiškinau, kad mokam fiksuotą mokestį pagal buto plotą ir rūšiavimas mokesčio nemažina. Absurdiška ir be motyvacijos žmonėms.
Dėl aliejau, majonezo ir pan. taros plovimo: tai kiek pigaus karšto vandens turėsiu išleist? Mažu da i nusausint su rankšluostuku? Klasta
Kol kas matau tik tiek, kad tas rūšiavimas naudingas šiukšlių vežėjams. O turėtų būt nauda abipusė.

nuo jogurto beigi grietinės ir tt reik išplautus dėti Nekaltas

ir aš ir aš jugiuosi prie linkėjimų ir laikau kumščius ApkabinimasApkabinimas

aš kažkada Vyras tą patį sakiau (tiksliau piktinausi, kad į tą pačią mašiną keliauja), tai jis man irgi aiškino, kad ten yra atskiri skyriai Taip

reiktų pakabinti ant konteinerių kokius lapelius "pilame į vieną mašiną, bet juose yra skirtingi skyriai"

Jau makulatūros tai prikaupiau… Prieš pusvalandį vadovei pasakiau, kad išeinu jau, bet man atrodo, kad iki darbo pabaigos rūšiuosiu savo popierius Juokiasi

Paukštelis nepakuždėjo nieko apie artimiausius kelis mėnesius (nebent procedūras). Ir jokių įsipareigojimų dėl vėlesnių. Viskas tikrai lb neoficialu. Oficialių žinių laukiu šiom dienom. Žodžiu, aš tikrai laisva nuo rytojaus, jei kam manęs reikia, kreipkitės FlirtasCha cha

Aha Taip aš dar girdėjau, kad ne tik nuo aliejaus bet ir nuo pieno ir majonezo plastmasinė tara netinka prie plastmasės… Nekaltas

Liukse tos instrukcijos - kas yra popierius, kas yra stiklas, etc - yra ant konteinerių.

Kažkada 15 min. skaičiau, kad ten tas rūšiavimas tai gana sudėtinga procedūra. Šiūkšlės turi būti neužterštos. Aliejaus butelio, kol jis neplautas prie plasmasės neįmesi. Į pašto dėžutę sumetamas popierius, toli gražu ne visas gali būti metamas prie popieriaus. Porceleninio puodelio duženos, tai ne stiklas ir t.t. … nu didelė ta instrukcija.

Gali būti gali būti. Gali ir nebūtiCha cha
Aš irgi jungiuosi prie linkėjimų. Ir tikiu, kad paukštelis pakuždėjo gerų dalykų, tad belieka sulaukti gerosios žiniosGerai.

Linkėjimus priimu, ačiū.

Man kažkada aiškino, kad pila į tą pačią mašiną, bet skirtingus skyrius joje, dėl to ir atrodo taip.

Gluosne, Vilniuje tarų supirktuvėse, kurios priima ne tik butelius, bet ir stiklo dūžį, tai va jose priima ir plastiko butelius. Moka po 2 ct už vnt. Tai va tie, katrie butelius renka, renka ir šiuos, ne sykį mačiau vyrą, tempiantį kelis maišus, prikrautus plastiko butelių. Tai va tokie kurkas labiau nei išsilavinę, protingi ir t.t., švarina mūsų aplinką ir prisideda prie ekologijos.
O dėl rūšiavimo tai irgi bėda - dažnai girdžiu, kad iš visų trijų konteinerių, kuriuose buvo surūšiuotos šiukšlės, mašina supila viską į vieną krūvą. Tai va tokius vaizdus pamatę žmonės ir neberūšiuoja, nu o kam stengtis ir laikyti namuose kelias papildomas dėžes akių zonoj, jeigu rezultatas tas pats?