BUDUARAS, einu kurti naujos temos ==

Va va, niekaip nesuprantu, kaip partija gali būti kuriama tokiu pagrindu. O jei jie apsijungs su kuo nors, tai kas bus meru? Apakęs Apakęs Bet kažkaip nenustebau dėl tokių rezultatų.

Kaunas, pasirodo, patenkintas sena valdžia…nežinau, nežinau Nekaltas “Mes pastatėme Kauno Areną” Aha, kur gi ne, kol kas pabaigos nesimato.

Ryt ievalota Gėlė išvyksta Nekaltas

Ir Es_wird_Herbst Gėlė turės naujienų Šypsena Kažkaip labai jau laikau kumščius. Jei net vaikas nenori atgal…

Galvoju, nejau taip sunku uždėti užstato mokestį plastikiniams buteliams? Nekaltas Šalia bendro konteinerio stovi konteineris plastikui, bet ne…bendrame pilna plastikinių butelių. Sunku pajudėtį papildomą metrą. Jei būna pilnas, tai nuo viršaus nurenku, bet nešoksiu gi į vidų. Nepažįstat kokio Seimo nario, kad pasiūlytų šią mintį? Cha cha Jei tvarkingai rūšiuoti, tai į bendrą keliauja beveik vien organinės atliekos. Vasarą ir jas į sodą išvežu.

Draugo bendradarbis gyvena už miesto. Šalia namo nėra rūšiavimui skirtų konteinerių, reikia atokiau paeiti. Tai kartą jį užsipuolė žmogus iš namo, prie kurio stovi tie konteineriai. Mat už juos moka jis ir kaimynai ir dink iš čia Cha cha Jokio švietimo šiuo klausimu… Nekaltas Galvoju, kad reikia surašyti atmintines apie rūšiavimą ir išdalinti kaimynams Nekaltas Kažin, būtų rezultatas?

Va, Jumi ty daugiau konektinat su žydais, tai maž kokį minčių turit? Nekaltas Galiu tik daryt prielaidą, kad anie, nenorėdami afišuotis, remia tuos, katrie yr stiprūs ir įtakingi - gali netrukdyt senos tautos verslui.

Dėl kregždučių: nežinau, ar labai jau teisinga jų politika - greičiau suveikia tai, kad turi savo rinkėjus, katrie eitų balsuot net per pasaulinį… tvaną Kietas

Mislyju, kad būt… blogiau. Apie baikerių draugą… net nekalbu - ne rodiklis Taip

Ačiū už sveikinimus, merginos Gėlė Gėlė Gėlė

Šian koooks pavaaaasaris Girtas buvau per pietus Vingio parke pasivaikščiot Šypsena
Tikrai atrodo kaip paskutinė žiemos diena Valio

Ai, tiesa, gal Silva Rerum ll kas nors susimylėtų paskolint paskaityt Flirtas

Kad nėr ko laukt, jog kiti nueis ir prabalsuos. Neina, nebalsuoja, o paskui - stebisi rezultais…

Ale tai nepasišiūkšlino kamisija JuokiasiGerai

Laba diena,
mes irgi balsavom. Vyro balsas kaip Aronija sakė ištirpo, o aš balsavau Vilniuje - čia deklaravusi, kad vaikai galėtų lankyti darželį. Balsuoju tai tam, kad susilaikyčiau nuo bambėjimo ant valdžios - gi pati rinkausiCha cha Juokauju Mirkt

O dėl lenkų rajone tai…labai gerai pagyventi ir pamatyti situaciją iš arti Taip. Šiaip tai labai įdomu, kai parduotuvėje/vaistinėje/pašte visi žino, kad aš lietuvė. Ir visa kita apie mane žino. Bet čia gal dar ir gyvenimo kaime ypatumai Nekaltas

Iki… grabo lentos ApkabinimasCha cha

O kas tavąjį nukniaukė?

Prisidedu prie Knew Gėlė. Net nesitiki, kad kur nors pasaulyje 4 vaiku mamos nelaksto liezuvius iskisusios, megindamos suderinti darba-gyvenima-vaikus ir dar sviesto ant duonos.

Kur dalija optimizma?

Gera šalis lietuvaitėms Liuxas - vakar draugė pasakojo apie moterį, vertėją, kuri gavo gerą darbą ten - ir išvažiuoja (išvažiavo?) su visais keturiais vaikais. Čia vis ant skurdo ribos sukosi…

Es wird Herbst - linkiu kuo geriausioGėlė Kad būtų.

Labas

Man tai kaip pozymis, kad kai kas Vilniuje yra svetimas… ir greiciausiai seimininku jauciasi ne tulas lietuvis (nebent universaliaja asmenines naudos kalba isisavines Zuokas).

Nenoriu gatviu su lenku raidemis ir is sajungos su lenkais nieko gero nematau, is istorijos irgi neatmenu.

Siaip, idomu, uz ka zydai balsuoja? Ne tiek mazai Vilniaus babkiu sedi zydu ir rusu (kurie irgi, greiciausiai, ne visai grynakraujai Ivanai) kisenese (anaiptol ne lenku). O va partijos tai ner anuju.

Labiausiai tai mane abstulbino koncervu pergales. Turbut tai zinia, kad konservatoriu politika yra zmonems priimtina ir is esmes teisinga, nors isoriskai ir skausminga???

Ir religingumas pamišęs nežavi.
Bet ne pasaulio pabaiga.

Jei rimtai, tai lenkai manęs neįtikina tuo, kad jungiasi ne mąstymo, idėjos pagrindu, o tautybės.

Jo jo, prisijungti prie Lenkijos Juokiasi Taigi ES reiškia, kad sienos nebebus keičiamos. Jokios. Net ir neteisingos.

O kol ES sugrius gal jau mums pasidarys dzin Mirkt

Apskritai net nžn. Jei jų daug, tai… ką padarysi. Ir neemigruoja, regis Juokiasi

Miesto politikai tokių galių gi neturi. Ir, antra vertus, kam mes Lenkijai? Nors man vis tiek Dviejų Respublikų sąjunga sentimentus kelia. Nors pritariu, kad Lenkų sąjungos (ar ko ten) idėjos abejotinos vertės.
O tokio farso, kaip šitie rinkimai, seniai nebuvo.

T.y., manau, kad tiesiog niekas nepasikeis - gyvenom, kaip gyvensim. Iš karto pasakau, gatvių pavadinimai su w ir pavardės su cz manęs visai nesijaudina.

o jei lenkai užsinorės čia autonomijos, paskui - prisijungti prie Lenkijos? Nekaltas Jau rajone ir taip užrašai lenkiški. Gal tai ir nėra blogai, aš ne prieš lenkus, kaip žmones, bet … Nekaltas

Aš nežinau, kiek iš tiesų lenkai blogai. Miestui? Blogiau nei tas, su užrašu f u c k ant pilvo, būt negali. Jei gatvės bus valomos, o šiukšlės išvežamos, iš miesto politikų daugiau ir nesitiki.
O dėl tos situacijos, kuri susiklostė Vln. rajone matau tik vyriausybės kaltę. Tas kraštas būtų labai gražiai lituanizavęsis.

nelaimėjo,
Velniūkštisbet meru tai nori būtKlastaKanda
nejuokinga.

prisiminiau, kaip “dar pažiūrėsim” parodijavo:
“wilno naše… do poniedzialka”
(čiur ne daugiau)
Juokiasi

Mes dičkį kai nusivedėm į rinkimus (čia prieš šiuos kažkokie kai buvo) tai įėjus į salę jis apsidairė ir sako “aš noriu sysių. tai einu va ten (parodė į balsavimo kabinas) ir padarysiu”. jam pasirodė kad ten tualetas Cha cha (teko eit ieškot tikro tualeto Klasta)

Prisijuokiau iš Aronijos vaiko Gerai Šypsena teisingai - tegu apsirūpina stebėtojai saldainiais.