Ai, dar Jurgai apie socialinius draudimus. Neturiu, bet ir Lietuvoj gyvendama neturėjau Ten jis išvis neegzistuoja freelanceriams, egzistuoja tik mokesčiai už jį. Bet tu kai jau milijoną metų ne LT, tai nesuprasi tokių absurdų
Sveikatos draudimą turiu.
Dėl to, kad mes realiai nebendraujame, tik virtualiai
Man pačiai tas laikas neatrodo toks trumpas, nes iš tikrųjų labai daug visko buvo. Ir daug pasikeitė. Ir vaiko kalbas, skirtingai nei Jurga sako, pajautėm. Jis geometriją tik vokiškai raukia. Angliškai prakalbo - netaisyklingai, bet daug (Anglų čia nesimoko ir nemokau.) Prancūzų nemažai pramoko. Nardyt, plaukt normaliai… Ai, daug visko.
Aš gal mažiau pasiėmiau, man daug suėdė medicina, daug įprastas darbas (toks kaip LT). Iš kt pusės - negaliu pasakyti, kad būtų pritrūkę įspūdžių
Labas rytas
Kosėju ir kosėju Kiek gi galima.
Bet kaip greitai laikas praėjo, atrodo, seniai čia išvažiavai. Visai neseniai!
Labas rytas
Su pavasariu
Jurga, Vilniuje butas Tai ne visiškai laisvė.
O šiaip čia kol kas lieku (kambarys išnuomotas kovui), nes nenoriu blaškytis pirmyn atgal. Noriu pirma nuspręsti, ką darau. Neatmetu grįžimo į Lietuvą. Neatmetu išvažiavimo į angliškai kalbančią šalį. Neatmetu likimo čia. Nieko neatmetu, tikiuosi geriausio, nežinau, kas geriausia, o kol kas geriu kavą, išlydžiu buto draugą, ruošiuosi priimti buto draugę…
Labas rytas Vakarai šiltesni už rytus.
Laba vakara po rinkimu
Rudeneja, man ir atrodo, kad tas laikas taip greit praleke, tik kojas imerket ir jau atgal vaziuoti vis del to gerai, kad esi su vaiku cia, praktiskai nereik atgal lekti, nieks nelaukia, vaikas su Tavim ir visai nenori grizti. Nu laisve praktiskai.
O koks pas Tave dabar statusas? Gali kaip emigrante pasilikti ir ieskoti oficialiai darbo? Kaip su socialianiais draudimais? Vaikas ir toliau eis i mokykla, vien del jo verta pasilikti, jam patinka, daug naujos patirties isigis, pramoks uzsienio kalbu, o kad ta pajausti reik ilgiau pabuti. Sekmes
O airai man faini zmones, tokie paprasti.
Nu, da ne, kaip Breznevas - kalbu aiskiau i nulis nulis nulis nulis nulis… nesakau
visai kaip brežnevas:
“ja star, ja očen’ star, ja - super star”
Na, taip, Meri, galetau but generalisimu tarp Jus jaunu… palei amziu i klipatiskuma
na, man tik jos pečiai kliūna - per platūs. Gal labai ištreniruoti Bet aš verčiau būčiau tokia, nei nutukėle su nudribusiu pilvu ir , kokia jaučiuosi esanti šiuo momentu
Man tai baisiau ta Eglijos Fergie fotkė
Beje, plastiką, popierių ir stiklą - rūšiuojam.
nematau aš čia nei figūros, nei išvis ko gražaus
http://www.klubas.lt/photo/40-metu-b-frankel-demonstruoja-po-gimdymo-i
ssaugota-figura-foto.d?id=42565581
Mes rūšiuojam popierių. Be šiukšlinės. NEs nesmirdž. Tai namie nieko nespausdinam ir spaudos neperkam, reklamos negaunam, bet tai vis tiek kaip pasikaupia. Daugiau nei tikėčiaus.
paskaičiau, kad mirė prancūzų aktorė Annie Girardot (80m.)
ir mes nerūšiuojam. Nėra vietos virtuvėj kelioms šiukšlinėms. Be to, netikiu, kad paskui tos šiukšlės nesivolioja vienoj krūvoj
Šiukšlių nerūšiuoju. Neturiu kantrybės ir mažai jų pas mane. Vandens plastik. buteliuose perku niekingai retai dėl digoksino, kartais sulčių nusiperka. Popierius išmetu darbe, namo nesinešu. Kažkiek lupenų-dėžučių-atliekų.