jokių magnetinių debesų nereik,
du mėnesiai, kaip matau per langą kieme slides/roges stovinčias…
UŽ-KNI-SO.
vaizdas pro langą
gal reik nunešt į garažą, kad akių nemozolintų
laisvam paukščiui nesuprast, kas tai yra namų areštas
Ten pas jus LT koks magnetinis debesis gal užplaukė ar kas Visos su keistom nuotaikom, būti vietoj nenori, laukais tik joms, laukais
Laba diena
pavasaris paskendęs pusnyse bet bent jau saulė šviečia
kažkokia įdomi nuotaika. norisi eit laukais…
Dar vokiečių mokaus. Liepą noriu pradėti dalyvauti konkurse vienam. Na, liepą jį skelbs. Bet jau ten tai oi - žiaurus toks bus. O šiaip man patinka tempai Na, kaip persiorientuoji į laiką - liepą pradėsiu, jei gerai seksis, 2012 pabaigsiu, 2013 jau galimas įdarbinimas Privatus sektorius su savo tempais toks neįtikėtinas atrodo. Nors norėčiau atsiorientuoti atgal į privatų. NĖra ten blogai. Jei tas privatus čia. Bet kol kas smegenys klišai veikia.
Laukiam laukiam, Krokodilienos laukiam
Parašiau senam klientui.
Pietums reikia sunaudot faršą. Galvoju, kad dirbant gerai buvo - parleki, greit pagamini pietus ir nesuki galvos. O dabar galvoju - ką čia iš to faršo padarius
ne patarimą o keletą dienų man duokit
knygų jau kaip nors pati rasiu
p.s.
jau šviečiasi tos kelios dienos…
bilietai nupirkti beliko smulkmenas sudėliot/suorganizuot.
tik laikykit kumščius, kad jokių kiaulysčių nebūtų
emar, o kaip el. būdu susirašyti?
Aaa, pamačiau
beje, pačiam susirašyt galima nuo šiandien iki kovo 14.
gūūglinu… parašiau “West Bestern” - ir nesuprantu, ką blogai parašiau
…kol daėjo raides sukeist
Merihold, galima susirašyti pačiam elektroniniu būdu va čia:
www.esurasymas.lt.
Jei ne - tada ateis į namus ir surašys.
Aš pati susirašysiu save ir kitus šeimos narius. taip paprasčiau.
Reikia.
galima internetu užpildyt, tada pas tave neis surašinėt.
labas vidudienis
Aaaa. Nieko nežinau.
Upd O reikia?
merihold ra:
Su kuo? Su darbu?
Pas jus gi gyventojų surašymas Pas mus irgi buvo neseniai.
Su kuo? Su darbu?
susirašysit elektroniniu būdu?
aš irgi norėčiau būti kur nors kitur, tik ne čia. Ir ne namuose, nes ir ten pabodo
Es_wird_Herbst ra:
Galvoju, kad gal vis tik airio patarimas geriausias - keletą dienų neveikti NIEKO. Įskaitant neieškoti ir negalvoti. Net knygų angliškų davė - tipo, skaityk ir ilsėkis
Šitą patarimą imu.
Ir kai tik ateis vyr. red. pav., permesiu jai bendravimą su klientu. Aš neturiu nei įgaliojimų, nei noro spręsti.
merihold ra:
Tikiu, kad kai esi ten ir čia laikas eina skirtingai…
Aišku, tam tikra prasme tai sunku buvo suvokti tą pabaigą. Nėra jausmo, kad buvo trumpai. Yra atsisakymo suvokti realybę jausmas. Dar neparašiau nė vienam potencialiam klientui Nes nesinori net sau pripažinti, bet realybė tokia, kad per lietuvių kalbą susirinkti didesnes sumas sunku. O čia minimali alga virš 1500 eurų (nžn kokia tiksliai, didėjo truputį nuo sausio). Turiu griežtai su savim pasikalbėti ir atsakyti - ar geriau protinis darbas už mažiau nei minimumą, ar koks nors juodas už minimumą… Kitas klausimas, kurį tektų kelti atsakius, kad norisi bent minimumo - ar mane ims, nes na, yra ir kitų norinčių. Mokančių vietines kalbas. Dėl to figūruoja ir anglakalbės šalys mano mintyse.
Anyway, raktus naujai buto draugei pridaviau. Kavą išgėriau. Seną buto draugą išlydėjau. Dienos planas kaip ir įvykdytas
Galvoju, kad gal vis tik airio patarimas geriausias - keletą dienų neveikti NIEKO. Įskaitant neieškoti ir negalvoti. Net knygų angliškų davė - tipo, skaityk ir ilsėkis
Tikiu, kad kai esi ten ir čia laikas eina skirtingai…
Nesuprantu, kas darosi, norisi žliumbti. Nors viskas gerai Ir noriu būt bet kur, tik ne čia. Paimkit dar Puteikį iš kabineto.