BUDUARAS. CLOSED.
ru
spėju, kad jis tiesiog griebiasi šiaudo. bet greit atsibos ir jam pačiam tie terorai ir pasiduos. bent jau aš taip linkiu
Truputį peržiūrėjau youtube. Nėr pas mane tiek vietos, kad galėčiau laisvai mankštą daryt Be to, mesčiau po kelių kartų, jaučiu Reikia daaugti iki intensyvesnės mankštos.
Krokodiliena, deja, buvau tikra, kad būtent indas neišmestas. O vietoj jo guli sulčiaspaudės dalis Nebėr jo Suvedžiojau (aš pamažu senąjį į šiukšlinę nešu, man stalčius naujam reikalingas). Atsiprašau.
Uždariau langą. Radiatoriaus nejungsiu. O štai dvi antklodės - net labai džiugina (bet aš antrosios net neslėpiau šia atseit vasarą).
man irgi. ir kojas suka ir tai mane knisa
o pajūry miegojom prie atdarų langų - nė karto šalta nebuvo
jungsiu šildymą kol neapsirgo visi pas mane
Meri prilaikyk tą indą, gal man tiks
gal indas man tiktų ? man netgi jo dangtis svarbiau
kitką gali išmest
Turiu namie brokolių sriubos ir silkės. Nežinau, ar man pavyks įtikinti savo šeimą, kad tai mėsa
gryda, ačiū info pravers. Šiaip žinojau, kad česnakai padeda, bet nežinojau, kad būna česnakų aliejaus O su joniniais kalciais, celiuliozėm pirmąkart susidūriau, reiks eit gūglint
Man vokelio derėjimas/nederėjimas per laidotuves priklauso nuo konkrečios situacijos ir santykių su tais žmonėmis. Tarkim, jei žinau, kad žmonės finansiškai ir taip labai sunkiai verčiasi, kad jiems tai bus šiokia tokia paspirtis, kad tai jų neįžeis ir t.t.
Konstatuoju šį rugpjūtį, kaip man labai sunkų mėnesį. Jaučiuos iš visų pusių puolama, išnaudojama ir vis negera. Kalbu tiek apie darbą, tiek apie gimines.
Ir dar, tuos paskelbsiu savo mamos paiešką per Interpolą. Nepavyksta man su ja susisiekti nei telefonu, nei e-mail’u, niekaip. Yra du variantai: a) jai kažkas nutiko b) jai nieko nenutiko, tiesiog ji turi savo naują gyvenimą ir saugiai pabėgo nuo šito. Labiau tikiu antruoju
sveikos, meginos
oi, kaip smagiai pasiskaičiau diskusijas… nesveikai vakarieniaudama
aš tai va kai paskaitau pavyzdžius kas būna, jei valgai tą ar aną, tai man visi geri norai patikėti tuo išgaruoja, nes man nepasitvirtina
tai kaip čia jau sakė aš irgi nurašau tam, kad aš ne amerikonas, ne indas ar kas ten tas autorius…
apie mieles tai Rudenėja teisi, jos gi jau prie 60 ar 70 laipsnių numiroja (prieš tai savo darbą padariusios), tai kažkaip įsivaizduot, kad suvalgai duonos ir tada jau ten jos virsta monstrais, kurie karą kelia su organizmo mikroflora … nu labai juokinga… kaip iš filmo Svetimas
Ai, nežinau, aš tai manau, kad amerikonų tyrimai visai neatspindi mūsų produktų…
Ai, dar pamaniau, kad nezinau, kuo mano vaikus darzelyje priseria. Tikriausiai nesveikai. Ir as tikrai nesveikai (labai nereguliariai) maitinuosi darbe.
As tai geriu salta kava su ledais. Speju, kad pas mus siuo momentu oras turetu buti identiskas…
Taigi nepriestarauju. Mano maiselyje nebuna majonezo, desreliu, bandeliu, cipsu, limonadu ir daugybes kitu nesveiku dalyku, kurie vardijami diskusijoje.
Is esmes manau, kad as ir vaikai sveikai maitinames, ypac turint galvoje, kad darzoves nepirktines, vaisiu pirktiniu valgom nedaug (nepatinka mums, pilvus pucia). Geriam vandeni. Vaikai nera ragave desrainiu ir mesainiu.
Bet ir sis variantas - sociu zmoniu reikalas.
Jei tikrai neturetume ka valgyti, nekreizetume apie nesveikas bulves ir nesveika mesa…
Nu stengėsi žmogus kaip mokėjo…
Šiąnakt važiuosim į kolegos sodybą žiūrėt žvaigždžių krentančių. Oras kaip matau pats tas.
Neseniai straipsniuka internete skaiciau, ka reiskia gyventi ekologiskai. Tai tarp visokiu “vartok maziau”, kas man is esmes tinka, buvo “turek daugiausiai viena vaika” - nes tipo, jei maziau zmoniu pasaulyje, juo geriau ekologijai. Tai kadangi as sveiku protu suvokiu, kad to +1 atgal nesusikisiu, tai vel saves i eko zmoniu sarasa neitraukiau. Zodziu, neisipaisau i jokia chebra
Man regis, cia labiausiai valios ir tikejimo dalykai. Na dar laiko. Nebutinai pinigines
O gers. Ne, jei varske galioja menesi, tai kazkas jai ne taip. As nesusiduriau dar. Pas mus kol kas viskas sekmingai greit genda
Kaip jums parduodamo buto tekstas?
http://www.aruodas.lt/butas/vilniuje/naujai-irengtas-butas-svetaines-l
angai-i-gatvem/1-465598
net silpna pasidare perskaicius.