Buciuojuosi atsimerkusi

BuciuojuosiBučkis atsimerkusiNekaltas

Kiekvienam savo… Šypsena as tj kazkaip nei atsimerkus,nei uzsimerkus,visa laika zvilgt padarau Mirkt darykit taip kaip jum patinka,o ne paisykit kazkokius nustatymus…Šypsena

Kaip manot ka tai reiskia? prisiklausiau visokiu nuomoniu, kad tai …reikia, jog darai, tai be jausmu, kad nepasitiki zmogum, ir t.t. bet as bent jau manau, kad is to negalima spresti apie jausmus…Tiesiog man tai patinka, as noriu matyti zmogu, su kuriuo buciuojuosi…

nieko cia blogo, as ir kartais taip darau! Ir ne manau, tai kazka reikstu!Šypsena
VA! Bučkis

[quote]As irgi taip manau, tik kai kam tai manau ne labai patinka[sorry mano MeilyteDrovus]

pasakeles,cia yra tikra nesamoneTaip
kox skirtumas kaip tu buciuojes???

na jei buciuojasi ir i sonus ziuri Šypsena ir kitaip akim vartalioja… tai tikrai nenuosirdu Šypsena bet jei i partneri/partnere … nieko blogo Šypsena

o as buciuojuosi ir taip ir taip Taipman atrodo, kad reikia kartais pazvelgt ir i uzmerktas vaikino akis…neabejoju, kad ir jis atsimerkia retkarciais ŠypsenaŠypsenaŠypsena

Tik labai kartais su Vyras atsimerke pasibuckinam, bet mane tai blasko! Kai uzsimerkiu, geriau iseina maudytis jausmuose, greiciau pajuntu ekstaze. Kiekvienam zmogui aisku kitaip.

Man irgi kartais patinka buciuotis uzsimerkus…Pritariu, ir vaikinai kartais atsimerkia, realyTaip

Graziai parasei Šypsenana tiesa sakant, kai labai isijauciu i bucini, as irgi uzsimerkiu, taip geriau iseina pajusti malonuma.Bet man taip pat labai patinka bucinai atsimerkus.

siaip dazniau bunu uzsimerkus…kazkaip romantiskiau…bet butinai po kazkiek laiko atsimerkiu Taip…bent kelioms sekundems… Girtas

na man tai labiau patinka uzsimerkus, bet cia kiekvieno reikalas Šypsena

Nieko nereiškia… čia kiekvieno asmeninis reikalas Cha cha

hm… mano nuomone, zmogus kuris buciuojasi uzsimerkes yra labiau jausmingesnis… nu kazkipa labiau vertini ta bucini…Šypsena cia kiekvieno reikalasŠypsena bet pastebek… kai bucinys darosi gilesnis tada netyciom uzsimerki… na bent jau tiap kiti daro Drovus

[quote]
Tira tiesa, kai esi uzsimerkus lengviau isijausti i bucini, bet kartais as megstu buciuotis atsimerkus…manau ivairove net ir sioj srity yra gerai.

silwy, labai nori rasti bendraminciu ir save paguost. Man irgi kartais patinka buciuotis atsimerkus ir uzsimerkus. Irgi megstu paziuret i uzsimerkusia mergina… kokia ji miela kai buciuojasi, ziuriu - o ji atsimerkus!Nekaltas

As ne visada bunu atsimerkus, tai, kad nepriekaistauk cia man…

[quote] vat ir radau bendraminciuLiežuvis buvau sukurusi ta pacia tema ir klube iki 18, bet ja moderai panaikino, tai ten man patiko vieno zmogaus pasakymas, jog buciavimosi technika zmogaus jausmu neparodo, tai kievienao asmeninis reikalas, kaip tai daryti…

manaw ner skirtumo ar buciuojies acimerkus, ar uzhsimerkus… Drovus