hm… idomu. sutinku su daugumos nuomone kad taip pasireishkia nuosirdumas. jei matau uzsimerkusia mergina, jai tai be galo patinka, jie ji ziuri, ji stebu mano reakciaj arba ka rodo telikas uz nugaros… malioniau uzsimerkusia aisq buchiuot, bet tai kartais ir pats nusizengi tom paciom taisyklem
hmz… as nizinau… man kazkaip automatikai akys merkias… kai buciuojuos…
ne jei rimciau tai nz…juk jokio skirtumo ner kaip tai darai…svarbu darai
arba matyti ka buciuoji…
as tai buckiuojuos atsimerkus, bet kartais atsimerkiu siaip kai uzplaukia Visa ta monotonija uzknisa, visko galima prisimastyti, ir nesamone, kad buciuotis atsimerkus yra blogai!!
hmm esu girdejus posaki :
[quote]nepasitikek tuo,kuris tave buciuoja atsimerkes
[/quote]
nzn as pataruoju metu buvau taip ipratus,bet mano bando atpratint kazin ar pavyks
o siaip taip man irgi patinka matyti ji,kai
as visada ziuriu ka buciuoju ir dar jei buciuojies uzsimerkes,taj gali ir dantim susitrenkti ar dar kakiu b.y.biu primalt. O siaip kaip buciuojies priklauso nuo atminties tipo kinestetikai uzsimerkia,kad jiems netrugdytu vaizdaj. Pvz mano atmintis pasiskirsciusi tolygiai todel buciuodamas jauciu,matau,girdziu… Tad tokie modaliskumai.
as uz bucinius uzsimerkius
gal ne visai i tema, bet dabar isivaizduok kad tu bachuras buciuojies, atsimerki, o i tave ziuri dvi akys
mane irgi nervuoja kada ziuri…kazkaip atrodo, kad nesimegauja buciniu…as visad uzsimerkiu
MAN TAI NEPATINKA ATSIMERKUSIAI,KAŽKAIP LABAI DURNAI…
Aj, visko pasitaiko Dažniausiai, tai užsimerkus, o šiaip tas bučiavimasis atsimerkus kaip žaidimas
sakykit ka norit,bet uzhsimerkus buchiuotis yra zhymiai romantishkiau… galima atsimerkt labai trumpam,pazhiuret kaip viskas aplink,bet tikrai nesamone visa laika buti atsimerkus… manau tai trukdo atsipalaiduoti
[quote]O kas tau sake, kad as visada buciuojus atsimerkus?
As bucuojuosi atsimerkus, nes bijau, kad gali man ka nors negero padaryt, tai ciekavinu
niu cia jau kas kaip nori taip buciuojasi
ash ir uzh buciavimasi uzhsimerkus
man atrodo vienodai kas uzsimerkus kas atsimerkus
o kai atsimerkusi buciuojiesi, tai akys nezvairuoja tada?labai juokingai turetu atrodyti, kai abu tokie zvairiukai bet jeigu patinka taip, tai kodel gi ne, nors as tokiu budu nepraktikuoju.
fuij nepatinka
na siaip turejau pora vaikinu, kurie buciuodavosi atsimerke nu nzn bet man tai neabai patikdavo