as irgi kazkur pries metus nesiojau…
neshiojew kazhkada plokshtele…skaudejo dantis tay nustojau neshiot…
breketai duoda daugiau garantiju. beveik 100% , o ploksteles maziau. t.y. paprastai ortodontas negali garantuoti, kad po tam tikro laiko, kai nustosi nesioti plokstele, tavo dantys vel neprades keisti padties
net as girtas taip nepakalbeciau
Nesikabinek prei busimos filologes
Niuz ash irgi jau ant galiniu dantuku turiu breketukus dabar rugsejo gale man juos uzhdes pilna… Ash tai visai nekreipiu demesio i zhmones su breketais…
skauda tik pirmas dienas … as nesiojau . Uztat dabar dantys grazus pakentek
kartais zmones su jais atrodo vsiai simpatiskai zinau kad labai skauda… bet alabi naudinga
man taj tokie zmones patinka kurie rupinasi savim nori kad ju dantukai butu grazus
mn taj jokio skirtumo ar su plokstele ar su breketais
Oi geriau nereik, nes kai laizytir rei tai…
Na nežinau, man tikrai neatrodo šlykščiai ar kažkaip kitaip kai žmogus nešioja breketus ar plokštelę, kiekvienam taip galėjo nutikt…
galiu pasakeet tik taj, kad tai buchiavimuisi netrugdo anej kiek ir shejp tikraj netragishkaj atrodo… ± OK
as nesioju plokstele …siaip esu pripratusi prie jos,tad man netrukdo…bet erzina kai valgau,turiu ja issiimineti
…
pries 3m nesiojau plokstele man net savotiskai patiko ji buvo spalvota beje net pravarde turejau -panele plokstele… daba vel isidejau plokstele zalia… man tai nekliutis ir nemaiso… ir tikrai nemirciau jei ju nenuimtu…
man zhmones su breketais labai savotishkai atrodo bet geraja prasme
mano dantukai nera kreivi, bet reiketu breketu, kad po kokiu 10 metu jie nepasidarytu labai jautrus ir pan
tik nzn ar detis ar ne, nes dantiste sake, kad man nebootina
Grazu
as dabar irgi su breketais…ir dar ilgai nesiosiu… nu kai pirma karta save pamaciau buvo baisu
! bet dabar nieko…kiti sako kad normaliai man ten viskas atroda…
ir mano tokia pati
Man breketay graziai atrodo ,o ploksteles