Breketai ir Ploksteles
wa as esu su breketukajs. man jau mazaj liko su jajs… net iki gruodzio… jus neisivajzuojat koks taj skausmas… bajsu…
o kajp jus reaguojat i zmones su breketukajs ir plokstelem ir visokiais protezajs burnoj?
p.s. turbut numirciau jei netureciau vilties… kad dantukaj bus lygus ir gragus
o idejo sena mano tema!
man tiesa jau nueme!!!
dabar lygus ir grazus
Kiti labai simpatiskai atrodo su breketais.
ish pirmo zwilgsnio ytomej atrodo… nlb… bet kaj zmogu pazysti taj paskuj wisihkaj dzin…
O aš vieną paną su breketais pažystu ji ir taip simpatiška ir jai nemaišo visiškai
nors tiesa pasakius, jei pana nėra graži ir dar tuos "metalinius papuošalus" įdeda… tragedija žinoma čia tik mano nuomonė
man tai net gražu…
siaip tai visai nieko jei tau reikia nesiok
kai merga su gelezinkeliais nemalonu laizytis
kam kas rupi
seip tai as klasiau vaikinu. ir jie sake kad nesijaucia…
o va suplokstele sunkiau ja rejkia issiimti. fuj… geraj kad nenesioju
as pats nesiojiu plokstele, bet jios nnesimato kai siaip kalbi, tik pradzioj kai idejo buvo labai sunku kalbeti.
manau kad tai yra normalu.jei žmogui reikia nešioti ar tai plokšteles ar tai breketus, tegul ir nešioja.pasikankins, bet užtat vėliau turės gražius dantukus.beto, kad ir tie breketai, juk ne taip ir baisiai atrodo.
Isties kai kuriems zmoniems tokie dalykai labai pritinka taip sexuoliai atrodo
Net nereaguoju i tai, o kas tokio cia yra??
visaj neblogai…
ash pati neshiosiu breketus…nelabaj norisi juos detis,tacew rejkia…
juk visi nori tureti lygius,grazius dantukus
As "UZ" breketus ir visokius kitokius dantu lygintuvus…Bet uztat kokia kaina reikia sumoketi norint tureti grazius dantis…
…Tiek finansiskai,tiek moraliskai,tiek fiziskai!!!
Na,bet ka jau padarysi…Kaina verta rezultato…
As pati nesioju plokstele ir gruodzio men. man jau jos nebereikes
tralialia
net bus keista be jos gyventi
Siaip as uz ploksteles ir breketus reikia pakenteti, bet po to liux sypsena
em man labaj juokingai kalba zmones su breketais, bet sejp gerai kai dantys grazhus mano tai negrazhus
man tai kazkodel net grazu zmones su breketais o su plokstele nelabai kazkodel
nesiojau plokstele du ar tris kartus…nes nenesiodavau.sulauzydavau.vaikai is manes saipydavosi…uz grazius dantis reikia moketi asaromis…kazkokia nesamone nors ir noriu susitvarkyt dantis, bet bijau…isivariau baime visam gyvenimui.