Visai nieko…Ash pati plokshteles norechiau…
Man asmenishkaij taij dzin
Bet pati tureti nenorechiaw
Nebent jei zhmogaus nemegsti taij tada jy papyzd.avot gali
Ir man teko ta skausma patriti su breketais, bet dabar tai tik blogas atsiminimas…
man tai visai patinka breketai,nors nesioti ju neteko
Užduok sau klausimą kas gali būti blogiau?
Šlykščiai atrodo ir tiek…
weh…
nu as tai asmeniškai nekreipiu demesio,ar žmogus su breketais ar ne…
geras poziuris
Neiprastai tokie zmones kazkaip atrodo… Mano drauge nesiojo plakstele, tai juokingiausia budavo per pamokas, kai ja pakviesdavo atsakineti Ji kazka bandydavo islement, bet nieko nieko nesuprasdavo
Neturiu nieko priesh breketus… beja turejaw vajkina su breketajs
agha neshiojau breketus…
ui…
bet nieko…dabar jau nebe
ale dabar dar nakciai plokshtele turiu detis ale dzin=] ash net nzn kur ji yra
as asmeniskai ir pac nesioju breketus bet man jau px as pripratau tik didziuliai skausmai buna pacias pirmutinias savaites… va gal jau po 2 men nuims plokstele ir busiu davolnas… tik speju kad bus labai keistas jausmas be jos…
na ash ir nesioju ir man dar metus o siaip nezinau uzknys valimas
pati nesiojau ir px yra… grazhu… mano keletas draugu ir dabar nesioja breketus… nieko bajsaus… uztat poto sypsena grazhi boona
AS visu 100 uz ploksteles ir breketus!!!Jega…pati nesiojau 2 metus vasara nuemiau.Paneleir vaikinai nesibaiminkit del ju…Mnao dabar dantukai tiesus ir grazus…vat kaip…!!!
Man stomatologė sakė, kad reiktų nešioti, bet nenoriu ir nesidėjau… Gana brangu, bus nepatogu valgyt, skaudės ir šiaip Et…
cia man pats tas nes vakar mamai pareiskiau kad keisiu ploksteles i breketus. nes tipo mane uzkniso kad nera komforto mano leizuviui
Man tai breketai visai norm atrodo o as pati nesioju plokstele,bet tik namie.
labai normaliai reguoju,kartais visai graziai atrodo su tais breketais…
normaliai reaguoju, kai kuriem net lb tinka