<br>[QUOTE="admin"] <blockquote> <blockquote> Penktadienis<<< </blockquote> </blockquote> [/QUOTE]<br>

Juokiasi supratau Alus. Reiškias jei aš sumanysiu nutapyt paveikslą, ir tai padarysiu šūdais, irgi atsiras rafinuotų mano genijaus vertintojų Girtas

Pats šūdas nėra kaip po toks objektas kaip šedevras. Kaip ir dažai ar aliejai, kreida, molis ar panašiai. Jie tik yra pagalba/pagalbinės yra kuriami meno kūriniai/menas. Pvz pats šūdas neturi išliekamosios meninės vertės, bet jei nutapytum, kad ir pavaikslą ar iš jo suformuotum kokį materialų kūrinį, pvz pilį tai būtų tikrai 100% menas. Ir tikri meno žinovai man pritars. Pvz gali padaryti meninią instaliaciją, pvz prišikti į lėkštę ir ją iškomponuoti daržovėmis, papuošimais ir t.t ir tai bus tavo toks išsireiškimas priklausomai nuo fantazijos. Pamenu kaip prieš gerą dešimtmetį kažkur vyko gera paroda. Buvo ji iš trijų dalių. Pirmojoje buvo sudėtas panaudotas tualetinis popierius, antrajame raudonom lemputėm apšviestas akvariumas kuriame plūduriavo pūvanti mėsa ir ta dalis buvo pavadinta kristaus virtimas ar reinkarnacija (na žodžiu skambus pavadinimas), o trečios dalies nepamenu. Man rodos arba surinkti moterų panaudoti higieniniai paketai arba šūdas “sloikuose”… Vat dabar nepamenu nors užmušk… Kažkoks studentas visą tai buvo sukūręs. Cha cha Gerai

aš tik pamenu parodą, kai vienas “autorius” lankytojams siūlė savo šūdo paragaut, tai liko nesuprastas Liūdnas

img.chan4chan.com/img/2010-01-22/1264152911846.jpgVisur aplink mus yra mIaNas, ir visur galima įžvelgti meną, priklauso tik nuo požiūrio.

Azvirin tu kaip bieberio gerbėjas ir kiti geriau atsakykit ar klausytumėt tą savo gangnam, jeigu jo negrotų per TV ir radiją? Net nežinotumėt apie tokį Juokiasi Tai gal nereikia čia vaidint, kad klausot kas patinka. Klausot ką įbruka radija/TV Juokiasi

biberio negerbėjas aš. Nereikia suplakti visko į krūvą, gerbiamasai. Jei jau lygini gangnam su biberiu, tai tavo muzikinis išprusimas nekoks, švelniai tariant. O tavo klausime logikos-žemiau 0, į kurį pats ir atsakei, beje. Įbruka? Tai kad nevisai. TV/radijas daug ką bruka, bet toli gražu ne viskas limpa.

Nu, kol kas tik Sandmano geras linkas. Cha cha Gerai

azvirin: is vienos dainos nelabai ka nuspresi, o be to, net nezinau tokios grupes. o wiki apie juos taip atsiliepia:

Tad tuo labiau apie ju muzika nieko nenuspresi (kai grojama ivairialypiais stiliais). Nei koks ju profesionalumo lygis, nei apskritai kaip jie groja.

ech… įdėjau fotkę visai kitais ketinimais, o čia-muzikos kritikų ir žinovų armija sukilo (facepalm)

niekas nedraudzia istrinti

na kam. Tegul reiškiasi tauta. Demokratija juk.

Monoliths & Dimensions. GeraiVien pavadinimas sunkus, ką jau kalbėt apie muziką.

Simeras: ale klausimas ar pakankamai meniskas pavadinimas? Cha cha

Big Church [megszentségtelenithetetlenségeskedéseitekért] Šitas meniškas pakankamai. Cha cha

cia tipo ilgiausia vengriskas zodis. Cha cha dabar tiksliai nepamenu ka jis reiskia Drovus kazkas susije su pasventinimu ar kazkas tokio.

Kokio siaubeko soundtrackui tas sandmano gabalas tinka Cha cha Deja šiaip klausyt neištverčiau viso gabalo Cha chaVa čia ir su žaidimais susijęs stiliukas Cha cha youtube.com/watch?v=YTRcZwPbhUc

youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1gyoutube.com/watch?v=SWDazyPyjtsyoutube.com/watch?v=UbeUd4k6C-k&feature=relatedką jūs suprantat Kietas

WTC yra klasika. Gerai man sita svieziena patinka:youtube.com/watch?v=Z-zL_paDVTcyoutube.com/watch?v=rOXwZfX2I6c&feature=relmfu