<br>[QUOTE="admin"] <blockquote> <blockquote> Penktadienis<<< </blockquote> </blockquote> [/QUOTE]<br>

justinas ***eris etalonas, paskui gaga su sliauka ant scenos lekia Cha cha nori nenori, bet uzgerus gerai tas gangman style veza Cha cha

man tai kažkaip giliai px, kad visokie susireikšminę kushliai iš manęs juoksisIgnoruojumuziqas, nereikia taip rimtai į tai žiūrėti. Tiesiog gabalas 4 fun. Tiek pažiūrėjimui, tiek pasiklausymui. Po metų bus lygiai taip pat pamirštas kaip ir tie išsirovę rumunai, ar kas ten su savo gabalu, kaip ir dar N kitų “žvaigždžių”

O man juokas ima is tu, kurie aiskina ka reik klausyt ir, kaip vaizduoja kokia ju klausoma muzika yra teisinga, dar buna kur isivaizduoja, kad yra labai protingi, nes klauso kazkokia tam tikra muzika Cha cha Kad ir Justin Beaber, tegu klauso, kas jum darbo? Cha cha

kazkaip man irgi px Cha cha

interceptor, mtv klausytojai prie to, kad kazkas pasake, jog neformalas paklause, ar mtv ziurovai klauso k-pop. mano komentaro esme, kad mtv ziurovai neturi nuomones, tai jiems gi px iskur ta ar ana pop daina kilusi azvirin, as turbut per senas, kad matyciau fun tokio styliaus video bei muzikoje. O gal tiesiog laiko nebera tokiom nesamonem. CTU, ar bent vienas cia komentaras tau liepe klausytis kushliaus stiliaus muzikos ar kokios kitos alternatyvos? Man atrodo, kad kushlius pasake savo nuomone, kad ta ar ana daina yra ***** ir tiek. Ar jau nebegalima issakyti savo nuomones apie savo skoni? Niekas nesako, kad as ar kushliu esame protingesni nes mes neklausome visokiu popu. Ka mes sakome yra, kad tie kas klausosi tu visu chestusku is mtv vandenynu 99% is ju yra pilka nemastanti mase ir tiek. Man asmeniskai jie nemaiso, nes as nesilankau bieberio koncertuose, neklausau radijos ar vengiu visu tu epideminiu youtube fenomenu. tad visi apsiraminat, niekas jusu mielieji nenorejo izeisti, eikit dar kart praleiskit per ausis ir akis per repeat’a begale gangman style gabalo versiju

youtu.be/wl3eaVOZSVA + alus goo.gl/EezJJ . Teisinga muzika, o kam nepatinka eikit nx. Gerai Cha cha

Aš niekam neaiškinau ką klausyt Juokiasi Labai jautrūs čia žiūriu. Dėl manęs tegul klauso kas ką nori, bet man tokie visada kels šypseną Cha cha Gerai Man bieberistai visokie juokingi, tai ką man dabar daryt? Juokiasi

Tai tame esme, kad bando cia irodyti, kad tas kas klauso tu visu beaber, gangam style ar dar kokio meslo (ju nuomone) yra kazkokie tai nemastantys, pilka mase Cha cha Jei ziuri mtv ar klausai Beaber jau auto esi nemastantis? Tipo patikt niekaip negali? Siauras mastymas ir tiek.

nei jautrūs, nei ką. Tiesiog savo komentais bandai įrodyti kažkokį savo pranašumą. O gal paranoja man? Nu px. Šeštadienio vakaruiyoutube.com/watch?feature=player_embedded&v=kpZhZAr1cQU#!

O jei rimtai, tai nėra nei blogos nei geros muzikos, kad ir youtu.be/w68qZ8JvBds . Svarbu kad atrastų savo klausytoją ar tai būtų šaukštais į bliūdą ar kas kitka. Vis kalbat apie gangnam style tai tik dabar supratau kas tai yra. Cha cha Apie Bieberį ir sužinojau po n metų. Pvz draugė vis kalba apie muzikos/kino/tv žvaigždes (ten jų gyvenimus ir t.t, jai tipo tai įdomu…) sako man pavardes, klausia ar žinau. Aš sakau, kad ne. Arba pasako tas ir tas, toks ir toks, o aš klausiu jos kas jis toks yra nes pavardė man nieko nesako… Cha cha Tai sako, bl gėda kaip tu nežinai, na ir atsilikęs… Juokiasi O man px. Neklausau nei radijo nei muzikos perdaug apart pats ką atrandu ar kelis kitus grupes/atlikėjus vis paseku kas pusmetis koks kas naujo yra išleista. Muzikos mano gyvenime nėra daug, net nesakau nei, kad tai gerai, nei, kad tai blogai. Kiekvienam savo.

Tai buna visokiu, zvaigzdziu gyvenimus gyvena tiesiog Cha cha Irgi problema, kai galvoja, kad visiem tas turi rupet. As siaip neskirstau zmoniu pagal tokias nesamones, nesvarbu kas ka klauso ir debilu neisvadinciau net jei Beaber su Gaga klauso Juokiasi Bet jei uz DP prabalsuoja tai galeciau. Piktas

Juokiasi ne nu aš gi sakau man px, ką kiti klauso, man px kad kažkas neturi skonio ir nemoka atsirinkt, ko jūs pristojot Juokiasi

siam vakarui pats tas: youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uufHn k1Fe2Q#!einu reivuot, o jus kapokites toliau. Girtas

youtube.com/watch?v=kObI4XuTR2o&feature=related Cha cha

Nei vieno normalaus linko nebuvo. Cha cha Blogai

te normalų Šypsenayoutube.com/watch?v=tL4bdwGSIEQ&feature=related

Kaip ir youtu.be/ySfDd7hbHoM Gerai Cha cha

Te, imkite ne bieberiskos muzikos Cha chayoutube.com/watch?v=qdeqvhxu7iISiaip tai sutinku su kusliumi, kad vistik zmones turi tureti skoni. Nesakau, kad visi privalo klausyti tik ta ir ta, bet visuotinio bukejimo metu, jei jau pasiduodi visuotinam bukejimui, bent jau nesigirk tuom. Cha chaJuk jei klausai bet ka, kas tik parpia per telika, vadinasi neatskiri pelu nuo grudu. Juk taip pat yra su zaidimais. Nemanau, kad cia yra nors vienas kuris sakytu - man nesvarbu ka, svarbu zaisti. Visi atsirenkame kazka geresnio, specifiskesnio. Taip pat ir su muzika. P.S. Kodel nera blogos muzikos? Jeigu paleisti uzlupinta dvieju instrumentu paprasta ritma ir paraleliai kokia nors simfonija, tai kazkaip sunku butu pasakyti, kad tiek vienas tiek kitas kurinys - geras vien del to, kad tai muzika. Cha cha

paaiškinkit man, skonio neturinčiam, ar čia gera muzikayoutube.com/watch?v=UPGegnzFIYU&feature=youtu.be ?

Kadangi tokią muziką groja toli gražu ne visur, riškias ne masinis bukėjimas tada. O tik išskirtinį skonį turinčiam rafinuotam klausytojui ir muzikos gurmanui. Gerai Taip