<br>[QUOTE="admin"] <blockquote> <blockquote> Penktadienis<<< </blockquote> </blockquote> [/QUOTE]<br>

[QUOTE=“admin”]

Penktadienis<<<

[/QUOTE]

dat ass :3

hmmm, sukasi kelios frazes db: Your Ass is not your own Cha cha arba Bow to Your Master Cha cha kas megsta kelti Dk supras sitas perdarytas frazes Cha cha Arthui irgi reikia moteru, gi nuobodu su tuo lediniu kardu pastoviai Cha cha

oppa gangnam style Cha cha

vienas atspėjo Cha cha

teip Juokiasi

youtube.com/watch?v=zY1MVQeeStY

geras geras Cha cha

sexy kurvas. Juokiasi Gerai

Ir iki čia šitas debilizmas atkeliavo Juokiasi Iki pirmadienio nežinojau kas tas debil style yra…ilgiau nepavyko.

nu jo, pilna visur situ briedu jo, populiarumas nezmoniskas…

Kodėl debilizmas iš karto? Cha cha Man tai pvz juokinga buvo ir eina jau kokia valanda ant replay. Cha cha

mhm, ir man juokinga Nekaltas tik aišku ne tos bukos parodijos. O iškart debilizmu apšaukti tai, kas yra daugiau/mažiau originalu, gali tik…

O as tai nepagaunu esmes Nekaltas Gal zaisti reik, kad suprast Šypsena

Nu sorry bet man MTV šlamštas yra debilizmas Juokiasi

o gangnam style ir per mtv leidzia? nezinojau, kad k-pop klauso mtv ziurovai, nes jei ne korejietis, tai ten ne velnio nesuprasi apart “hey sexy lady” ir keliu kitu fraziu Cha cha

Tai ala pirma k-pop daina taip prasimušusi per visą pasaulį.

negaliu patiketi ka as cia skaitau Cha chagangman style - originalu, east european style - originalu, zmones bandantys suprasti lyrika gangman style Cha cha MTV ziurovai atsirenkantys ka klausyt? gi jiem px ar ten k-pop spaz pop ar koks kitas sh-pop kas toliau, dar papasakokit man, kad Justin Bieber yra talentas muzikinis

Muziqai> ko tu nesupratai? Buvo pasakyta kad pirma Korėjos popso daina sulaukusi tokio populiarumo, kad ją suka visur. O prie ko čia tie mtv klausytojai tai bbž, man irgi px ką jie ten klauso.

Nu jo pirmas korėjiečių š išplaukęs į plačiuosius vandenis Juokiasi Dėl manęs, tai tegul klauso kas nori bieberių visokių ir gangnam, bet aš visada juoksiuos iš tokių Cha cha