[QUOTE=“admin”]
Penktadienis<<<
[/QUOTE]
[QUOTE=“admin”]
Penktadienis<<<
[/QUOTE]
dat ass :3
hmmm, sukasi kelios frazes db: Your Ass is not your own arba Bow to Your Master kas megsta kelti Dk supras sitas perdarytas frazes Arthui irgi reikia moteru, gi nuobodu su tuo lediniu kardu pastoviai
oppa gangnam style
vienas atspėjo
teip
geras geras
sexy kurvas.
Ir iki čia šitas debilizmas atkeliavo Iki pirmadienio nežinojau kas tas debil style yra…ilgiau nepavyko.
nu jo, pilna visur situ briedu jo, populiarumas nezmoniskas…
Kodėl debilizmas iš karto? Man tai pvz juokinga buvo ir eina jau kokia valanda ant replay.
mhm, ir man juokinga tik aišku ne tos bukos parodijos. O iškart debilizmu apšaukti tai, kas yra daugiau/mažiau originalu, gali tik…
O as tai nepagaunu esmes Gal zaisti reik, kad suprast
Nu sorry bet man MTV šlamštas yra debilizmas
o gangnam style ir per mtv leidzia? nezinojau, kad k-pop klauso mtv ziurovai, nes jei ne korejietis, tai ten ne velnio nesuprasi apart “hey sexy lady” ir keliu kitu fraziu
Tai ala pirma k-pop daina taip prasimušusi per visą pasaulį.
negaliu patiketi ka as cia skaitau gangman style - originalu, east european style - originalu, zmones bandantys suprasti lyrika gangman style MTV ziurovai atsirenkantys ka klausyt? gi jiem px ar ten k-pop spaz pop ar koks kitas sh-pop kas toliau, dar papasakokit man, kad Justin Bieber yra talentas muzikinis
Muziqai> ko tu nesupratai? Buvo pasakyta kad pirma Korėjos popso daina sulaukusi tokio populiarumo, kad ją suka visur. O prie ko čia tie mtv klausytojai tai bbž, man irgi px ką jie ten klauso.
Nu jo pirmas korėjiečių š išplaukęs į plačiuosius vandenis Dėl manęs, tai tegul klauso kas nori bieberių visokių ir gangnam, bet aš visada juoksiuos iš tokių