BC2

Pas mane speju neinstalino busterio to kazkodel, options pas mane tik yra pasirinkimai Soldier, on foot ir vehicle… P.S. grafika radau, aiskinuosi su busteriu…o tu kai jungiesi tai renkeisi is servu saraso ar tiesiog spaudi play? P.P.S servu irgi radau kruva jau, bandau jungtis Cha cha

Nu nafig, 2 kills, 9 deaths Cha cha jau pamirses buvau ka reiskia fps mp Cha cha cia ir pele normali daug ka duoda ir didelis ekranas Cha cha

Aš renkuosi iš server browser. Nu man irgi blogai sekasi, va ką tik biški sulošiau, tai 2-10 ir panašiai Cha cha Pamiršęs aš visai tuos mapus ir t.t. Cha cha Ir šiaip tie startiniai ginklai lievi. Va kai noobtube atsirakini, tai iš kart geriau Cha cha

Tai jo, va su AK lakstau tai suda ten pataikysi, o as mapu isvis nemates tai zinai… Cha cha gavau is kazkokio lavono snaiperi, tai sia kova 4 kill Cha cha kazkaip reikia stumtis link kokio scope bent jau, nes taip taikytis tai nu nafig Veee beje, del servu, ten kur raso noobs only, speju geriau nelysti, nes jauciu kazkas laukia lengvu fragu ten, ane? Cha cha kaip isvis zinoti kur mazdaug tavo lygio o kur sustri zaidejai bus? ar neina?

Jo po to scope gauni ir palengvėja. Gaila, kad labai sunku tanką pagaut ar helicopterį, tada pasitaškyt galima biški ŠypsenaKoks nickas steame?

iparado, seip pakvieciau tave jau Šypsena

Nepakvietei. Tipo tu tas kur iš laoso? Cha cha

Jo, cia su mano steamu lose Call Of Duty draugelis tai uzprikolino Cha cha

Jus suprantate turbut, kad siame zaidime belosia tik tie vadinami PC elite, kurie nieko daugiau nelosia ir zinoa keurai isilgai sita zaidima. Mane ten turbut irgi kaip maza vaika darkytu visi, nors ir loses belekiek esu ir mapus zinau visus atmintinai. Tiesiog losia tokie, kurie jau prisuke keleta tukstanciu valandu ant jo. BC2 attachentu nera ant ginklu tai neuzsidesi scope ar dar kokio gaidzio kaip bf3/bf4. tik kaikurie ginklai turi tuos scope berods. nors gal as kazka maisau

Tai kad pilna 4-5 ranko playerių ir pan. nes neseniai origine po 1Ė jis buvo, dabar steame papigiai, tai prisirenka ir naujų žaidėjų. Aišku pilna ten tų 50 ranko, bet tai bet kokiam žaidime tas pats.

Tai kad yra scope, kiek zejau youtubeje, laser dot irgi yra, net atrakinti juos gali, rodo toje lenteleje Šypsena seip del ranku, na teko matyti kiek mazai as cia losiau ir nedideliu lvl…bet tai kai pagalvoji, juk visur td tas pats…BF4 jauciu irgi jau auskto rango prisirinke belekiek zaideju ten…

BF4 visi elitai ir visi lamos, nes max lvl pasikelt ten kaip tris pirstus apmysht. tai nezinai, kuris yra kuris. zinoma ant PC ten gi pilna tu elitistu, kur diena nakti zaidzia ir ****ielina poto su vienu ir tuo paciu sautuvu besaudydami. bet kaip sakiau, i BF4 lysti kolkas yra nuodeme, ten sudu kratinys, o ne zaidimas. Senbuvis jau zino daugmaz ko tiketis, o naujas zaidejes nei nesuprastu ar cia alpha stadijoje zaidimas yra ar cia early beta Cha cha

tai ir px td, as sekmingai taskausi BC2 Cha cha