BC2
Senas geras
Ir as vis dar taskau , galvojau pirkti BF4 bet paskaitinejus atsiliepimus apie mp dauguma sako kad BC2 geresnis…
BC2 nera geresnis. BF4 yra geriausias BF zaidimas koki Dice yra sukure. Va del bugu kiekio ir zaidimo stabilumo stadijos, cia jau kita kalba, BF4 yra bugoviskiausias. Pasakysiu kitais zodziais, kad cia kokio flame nepradet: Dice zaidimus reikia vertinti pagal ju ideja, o ne pagal tos idejos igyvendinima EA uzkerta visus igyvendinimus dar zaidimui neisejus. Kiekvienas Dice zaidimas nuo BC1 laiku labai sokteli i prieki ziurint i potenciala. BC1<BC2<BF3<BF4. BF4 yra nerealus zaidimas tik katastofiskai igyvendintas. Va vakar isejo 800MB patchas ale sutaisantis beveik visus esamus bugus. bet vietoj to, mes gavome dar labiau sulauzhyta zaidima
nes užsiciklina ir praneša, kad po 237 dienų išleis geimą. kaip jie ten bl’t taip planuojasi tiksliai? tegul išleidžia sutvarkyta, ne būgų kruvą
Nu čia tik kad mapai mažiukai, ko biški trūksta, toliau viskas tas pats kas ir BF3, destruction geresnis. 4 nežaidžiau, tai nežinau kaip ten kas.
EA turi daunosindroma, bando konkuruoti su kolofdjiutyfree. visada jie bando isleisti pries cod zaidima. ir toki suda isleidzia kad baisu. BF3 tokiam stovyje isejo anais metais. bet sutvarke po biski po biski. BF4 isejo dar baisesniame stovyje ir dabar jau net sutvarkyti neimanoma pasirodo. viena dalyka sutvarko su 800mb patchu, bet sugadino visa kita budamas Dice vietoje visi kartu padarytume meetinga su EA bosais ir pasakytume, arba arba, nx. Nes BF serija yra viena pelningiausiu EA zaidimu, niekas negali tokio sukurti neskaitant Dice. Tai EA turetu nusileisti is padbesiu ir nustoti suda malti. Bet ten sudai sedi tame Dice, bijo balsa pakelti. Blit mane taip darbdavys varynetu, pasiusciau nx ji ir CV issiuntineciau kitoms kompanijoms. Vien CV punktas, kad dirbo prie BF zaidimu automatiskai darba garantuotu bet kokioje kitoje kompanijoje.
Tai jie gal kokią sutartį turi, išleist 10 BF žaidimų, o tada laisvi Nu bent jau ne kas metus, o kas 2 leidžia, COD tai kas metus eina
cod kuria dvi studijos ir dabar bus jau trys. o cia viena studija varo kas pora metu, plius kiti projektai. nieko jie neturi. Parsidave EA ir fsio
pinigai nugali viską. kaip ir world of tanks. išleidžia tankus kurių OP’iškumas liejasi per kraštus. palaukia, kol visi prisiperka goldo, kad išsirast juos kuo greičiau ir tada nerfina
Tai tie tankiukai nemokami gi, tai ko norėt. Galėtų kiti pasimokyt iš dota/CS modelio. O tokius žaidimus žaist kur gali pirkt visokius š, kad stipresnis būtum tai beprasmiška, nesuprantu kaip juos iš vis galima žaist.
Na, tie kas perka tuos s… taip tikrai nemano
tai perka tuos stiprinimus zmones su tokiu mentalitetu kaip cheateriai zaidimuose
Na nesutikciau, tai dabar jei as tarkime kokiame mmo perku xp boosta (oficialiai), arba naudoju itemus, kurie padeda kelti lvl ir tuo paciu suteikia man tam tikrus gerus status (oficialiai), nes neturiu laiko nolifinti bet noriu pasimegauti zaidimu, tai mano menatlitetas yra kaip cheaterio? arba cia kur gincijomes Hearthstone temoje, jei as merkiu litus ir perku legendary kortas, kurias gal ir galima sufarminti taip, bet belekiek laiko reikia, tai irgi tas pats? arba kad WoT as nusipirkau premium tanka, kuris kaip ir buvo op, bet pagrinde del to kad jis gerai farmino pinigus, nes velgi - neturiu laiko tiek nolifinti…beveik visuose nemokamuose geimuose yra tas cash shopas, ir daug kam jis patinka, nes sutaupo laiko…cia gal tiktu sulyginti ka nors tokio, kas duoda rysku pranasuma arba suteikia tau kazka isskirtinio su kuo tu sienauji paprastus zaidejus, bet dauguma shopo seip subalansuoti yra, tad tikrai nedrysciau teikti, kad taip pat masto tie kurie cheatina/exploitina ir tie, kurie naudojasi oficialiu cash shopu…
Nu tai cheatų pirkimas, jeigu išvertus
Mano galva cheatas yra kai turi tai ka kitas nelabai gali tureti (hakai, botai ir pan), nebent jis ieskosis info, ras kaip apeiti/exploitinti, kad jam butu geriau, o cia visi turi tas pacias galimybes isigyti tuos daiktus ir jas parduoda oficialiai, tai vieni renkasi farminti ilgai ir tureti tai, o kiti renkasi moketi cash ir tureti ta pati…ir vienas ir kitas laisvai gali pasirinkti priesinga varianta, tai kur cia cheatinimas? blogiausiu atveju gali sakyti kad tu turesi tai greiciau ir paprasciau ir tiek, bet tai pranasumo tau end game vistiek neduos…tai statyti I viena vieta su tais, kurie botina/cheatina tai nzn nzn…
Allure, jei tau megavimasis zaidimu yra boostu pirkimas, kad greiciau pasilevelinti, tai tada jo, mentalitetas kaip pas cheaterius. Zaidimas turi suteikti malonuma zaidimu, o ne levelinimusi uz pinigus. Man paciam BF vienas is kabliuku yra viska atrakinti ir uzkelti levelius ir panasiai, bet as del to pinigu neleidziu, nes tada jau cia malonumas ir dingsta. Del to is dalies as keikiu supista EA del Battlepack’u sistemos BF4. Ten tu boostu daugiau nei proto yra, as per pora menesiu uzkeliau auksciausia leveli, ir as nesu geriausias zaidejas pasaulyje ir nenolaifinu per dienu dienas. Ir dabar dar tebeturiu 50 boostu, kuriu nelabai ir tenaudoju.
As nelosiu BF, tai nzn kokie ten boostai, bet ten kur losiu (WoW, seniau WoT) visa tai ka as pirkau, man suteike tik galimybe sutaupyti laiko, nei viename zaidime kuri as esu loses, nei vienas real money boostas neduoda jokio pranasumo end game, o kadangi dabar losiu pagrinde WoW, ir ji losiu jau kokie 4 metai, uzkeles bbz kiek charu, tai naujo charo kelimas man yra tas pats per ta pati, o end game tik yra mano tikslas, ir kadangi as neturiu laiko nolifinti, o noriu losti end game (nes visa kelia iki to zinau atmintinai ir viska perejes N kartu) as naudojuosi boostais, tai per kur cia cheatinimas?as neesu pranasesnis uz kitus galutiniame zaidimo variante…gal ten pas tave BF jei nusipekri boosta tu taskai visus, nzn, tada gal ir gali laikyti cheatinimu, bet ten kur as losiu, niekam net nesautu I galva tokiu real money dalyku vadinti cheatinimu, tai yra normalus dalykas ir tiek…tai jei man megavimasis zaidimu yra end game, o ne pats lvl kelimas (ka as jau buvau padares belekiek kartu), tai man mesti zaidima, jei as neturiu laiko sedeti puse metu kad prieiciau iki to, kas man idomu? gal tiesiog skirtinguose zaidimu kategorijuose tie boostai atlieka skirtingus vaidmenis, kaip ir minejau as nebuvau dar mates tokio, kuris tau padetu tapti afigienu, nereikalaujant skillo, nes toks zaidimas logiskai mastant turetu mirti greit…nes dabar man atrodo kad tavo akimis ziurint boosta syra kai kazkas gali be skillo tave patarsyti, o mano akimis boostas yra kai norint pasiekti tai kas tau yra idomu tu pagreitini visa sita reikala nekenkdamas kitiems, matomai negalima lyginti MMO ir FPS boosteriu visiskai tu ten atrakineji ir tai yra tavo idomumas, o as einu link savo idomumo lengvesniu keliu, nes sunkesnis kelias man nepriimtinas del laiko stokos…tai gal tiesiog pasakyk kas ten pas tave tame BF yra laikoma boostu ir pazesim kodel esi susidares tokia nuomone nes tai apie ka as sneku, nepadaro taves stipresniu ar pranasesniu…
Na pvs Die2nite tai tikrai už pinigus gauni stuffo, kurio kitaip ir negautum. Taip, kad būna įvairių variantų. Vieni padeda greičiau pasiekti kakžą, o kiti duota tai ko neduoda net nolifinimas. Nors man rodo čia aš suklydau die2nite lyg paskutinis likęs gyvas gauni porą hero day… Jaučiu reiks prisėst kada vėl prie jo su multi acc, nes jau kelis kartus apie jį pagalvojau šią savaitę.