ooo, seni geri trolinimo laikai su die2nite
Nori prisijungt?
Nu kai tą patį galima žaidžiant gaut, tai kad ar cheatus pirkt? Čia kaip ir BF yra shortcutai už pinigus, kad visi ginklai atsirakina, tai koks tolkas žaist tada, kai visas malonumas ir yra atsirakinėt viską Bet čia dar neblogiausias variantas kai viską žaidžiant gali gaut, pats šūdinaiusias variantas, kai gali nusipirkt tai ko kiti už dyką niekaip negautų Čia yra šūdiniausių ir žemiausiai puolusių žaidimų kategorija.
kas yra boostas? +25/50/100/200% XP ir visas tas boostas. tik su BF tokia beda, kad ten su kiekvienu levelio pakelimu duoda tu boostu, kartais belekiek daug, kaip sakiau as jau mx level, o dar turiu apie 50 ju.
Kushliau, ten kur as losiu kad gauciau ta, iki kur noriu nueiti, sugaisciau kazkur 8 savaites, jei ne daugiau, ir kaip minejau visa ta jau esu perejes N kartu, o dabar sugaistu 3-4 savaites, iki kol galiu megautis end game, tiesa as net ne uz pinigus perku, o tiesiog naudoju itemus, kurie boostina tave kai keli charo lvl, jie ir seip in game yra, tik reikia pavargti kol juos gauni tiesiog praskipinu per neidomias ir nenaudingas vietas is sutaupau laiko daug…kai losiau tankus, turejau Premium tanku, nes irgi neturiu laiko sedeti po 8 valandas per diena, kad sukaupti goldo pirkti sekanti tanka sakoje, o cia 2x goldo iskarto uzfarmina ir as tuo nelaikau cheatu ne pro kur, nes zinau kad jeigu tarkime laikas nebutu problema man, tai tiesiog pats zaidimas pabostu del to nuobodaus ejimo iki tada, kai darosi smagu manau 8 milijonai WoW, 1 milijonas WoT, 500 000 War Thunder ir 10 milijonu L2 zaideju (iskaitant ciurkas savaime aisku) man pritartu ir visuose situose zaidimuose kur isvardinau yra tie boostai, cash shopai, kurie palengvina tau lvl kelima, NESUTEIKDAMI jokio kito pranasumo pries kitus zaidejus, kurie to neperka…mano galva, jei $ tau nesuteikia galimybes owninti visus nereikalaujant skillo, arba nesuteikia to, ko negali ir seip gauti (sukaupto xp, goldo) tai tikrai nera cheatinimas, nes tu visada gali rinktis pirkti ar farminti
Idomiai cia cia galvojama apie laiko stoka losiant MMO As asmeniskaibutent del laiko stokos ir nelosiu daugiau tu mmo. O siaip toks cia ir zaidimas, kai 90% zaidimo yra neidomu ir tik galas perkant bustus yra idomu
Kitaip tariant galima skirstyti tuos dalykus už pinigus į dvi dalis: 1. neduoda jokio pranašumo, tik sutaupo laiko kažką pasiekti. 2. duoda itemus, skilus etc. ir kitus dalykus, kurių paprastai žaisdamas negausi.
Aj mmo iš vis nesuprantamas dalykas. Kadaise žaidžiau, bet nusibodo. Aš tiesiog net nepastebiu tokių žaidimų kur pirktis itemus, kurie duoda realios anudos galima Ogrish > dar yra 3. Tai dota/CS kategorija, kai itemai tik dėl grožio, jie absoliučiai nieko daugiau neprideda. Va čia kita kalba. Steamo markete klesti prekyba tais daiktais. Pvz. peilis CS žaidimui 200 eurų
jo, team fortress kepures
Galima būtų pamatyt tą CS peilį?
Muziqaz, bent jau WoW 90% zaidimo yra galas, ir 10% yra lvl kelimas, taip kad viskas atvirksciai bet tie 10% seniems zaidejams yra nuobodus ir nereikalingi, uztai ir skipinam juos kuo greiciau xp boostas L2 lygiai tas pats, nes ten isvis lvl kelti reikia beveik metus laiko paprastai, o smagumas visas end game tankuose irgi reikia marias laiko tureti, jei nepasiimi premium, kad gautum 2x goldo uz pergales…as seip zaidimams skiriu kazkur 3 valandas per diena, saavaitgali gal daugiau, ir 80% is ju yra mmo, tai manau suprantama kodel naudojuosi boostais kai toks laiko/zaidimo santykis, bet kitiem as nekenkiu, pranasumo pries juos neturiu, ypac pries tuos, kurie turi marias laiko Kushliau, tai gal del to tu ir losi pagrinde SP tik
Nueik į market ir pilna ten tų peilių. Nu pvz. steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Karambit%20% 7C%20Crimson%20Web%20%28Well-Worn%29Allure taip daugiausiai SP, bet ir MP palošiu anuos du minėtus
200 doleriu uz kosmetini itema yra labai mazai galima sakyt trash itemas pvz dotoj yra itemu, kur kainos prasideda nuo 10000$ youtube.com/watch?v=EOy-ADwRj-Q
ok, apsvieskit mane, cia sitas? store.steampowered.com/app/47880/ ar ka cia reiktu pirkti, nes jei kaina tik kokie 3-4 eurai tai ko nepaemus, bus ka pasaudyti namie ant laptopo ar cia sitas store.steampowered.com/app/24960/ ir sitam reikia ano?
BC2 imk, vietnam papildymas ir sako jo neapsimoka pirkt, nes servų mažai Galėsim pasišaudyt Jei nori pigiau gali steamtrades ieškot. Bet 5eu ir taip nėra daug. Beje ten dar ir daugiau EA žaidimų yra akcijos, NFS pvz. po 5eu irgi.
px tie 5 eurai, nenusipiginkim jau visai ok, tuoj perku ir instalinu kazi jis ant mano laptopo eis?
Ok, siunciuosi, tikekimes greit atsius P.S. 7,5mb/s tai tuoj jau jungsiuos jei kompas nepastrigs
Nežianu koks ten pas tave laptopas, bet manau turėtų eit gerai Priaddink mane “kosmozuikis” gal sulošim kada. Tik prisiruošt reikia, nes per daug žaidimų turiu
Kur pakeisti grafikos nustatymus ir kodel man nei vieno servo neranda kai prisiloginau I EA in game? spaudziu kazkoki Join, tai punkbusteris ismeta mane kai uzloadina
Options Nežianu kodėl neranda. Punkbuster turi automatiškai instaliuot, tada prisiregistruot turi ir viskas ten yra, daug servų