Battlefield 3 - B2K

Battlefield 3 - B2K

Kaip jums sis DLC? man tai kazkaip mapai nepatiko… originalus B3 mapai man geresni kazkaip Šypsena ant B2k mapu kazkaip chaosas per didelis man… ŠypsenaP.S. screen ne mano.

Patiko. Viskas ten normaliai. Įdomu koks kitas map packas bus. Ir tas jau mokamas bus Nežinau

Aš niekaip neapsisprendžiu, ar verta leist pinigus ant šito dlc? Mapai geri, bet ar verti tikrai jie tiekpat, kiek pats žaidimas kainavo?

Juokiasi

Jo sitie mapai tai klasika. subalansuota daug maz(plius minus vienas kitas mcomm). Situose mapuose laisves yra, nera taip kaip originaliuose BF3 mapuose clusterfuck’ai vos ne prie kiekvieno mcom ar flago. Tikrai malonumas zaisti. Ypac jei esi zaides BF2 tuos mapus, tai isvis super Šypsena

Bet kad tie mapai gerokai pakeisti Šypsena

Taip, sumazinti ir sun00binti, kaip ir pats BF3… Nors tie mapai vis tiek geresni nei bet kuris BF3 mapas. Bet ir siaip visokios nesamones vyksta, zaidimas be jokio balanso, gulf of oman viena kart maciau kaip 5 tankai supuole ant vieno flag… Manau jau isvis nebezaisiu BF3, nes ant tiek jau nudurnintas. Jei kas ir idomiau, tai nebent infantry only servai, nes kitur tai pilna durniuku, sulenda i tankus ir rapina infantry, jokiu tanku kovu nieko, visi nori tik ilipti, buti nesuzeidziami ir rapinti pescius Cha cha Poto giriasi forumuose koks kietas KD. kai visa round i tankus ilipinejo ir kita technika, kur lengviausia zaisti isvis ir nereikia jokiu sugebejimu.

mane tai labiausia nervina kad ant sdt irgi yra idetas tankas. aisku buna normalios kartais hebros ir susitari kad niekas nenaudoja jo. bet tai buna retai… kas liecia naujus mapus, tai tdm ant ju losti visiskas fail. o kitus modus is esmes tik wake island losiu

Kad normalus tas balansas. Tai sprogdint juos reikia, o ne verkt JuokiasiGal ir netobulas tas BF3, bet kad nieko geresnio nėra rinkoj.

man patinka su tanku visokius lamerius recon’us nukalti Cha cha

Nulis balanso, o ne normalus. Klases neribojamos, ginklai vos ne vienodi, jokio teamplay, jis net nera skatinamas, teamplay nebent tik squade gali but, apie komanda gali pamirsti, kai net nera voip. Isvis cia joks komandinis/taktinis zaidimas, tiesiog eilinis run&gun, COD rip-off. Ir cia joks verkimas, as nekenciu tokiu kurie nori buti patys kieciausi nieko nedarydami t.y. ilipant i tanka ir spaudinejant 1 mygtuka, butent sita zaidimas ir skatina, tam sukurtas, priversti visokius loserius pasijausti kietais uz 0 pastangu. Beje tuos tankus ne taip lengva susprogdinti, BC2 dvieju smugiu reikdavo, o cia 2 tik disablina, pridekim dar bugus, kai kartais raketos prasmenga neaisku kur arba fiksuoja hit’a bet tankui nieko vis viena, tai isvis RAGE quit daugiau nieko. Beto tikro patyrusio infantry rapisto/tankisto/helisto Cha cha net nenumusi taip lengvai, jie pasislepia/pasivirina ir toliau sluoja Šypsena Tik rambo durniukus ar kartkarciais megstancius ilipti i technika lengviau susprogdinti, daugumai ten jau iauges inf rapinimas, nieko kito nesugeba. Taip pat kaip ir snaiperiai, kai kurie nieko nelosia tik snipina, kitos klases po 1000 points, sniper - 500k Cha cha Vat tau ir balansas.

ir vel salves verkianciuju Cha cha jiems tankus sunku susprogdinti, team play nera Cha chayra toks dalykas kaip C4, as su juo jau 3 service stara turesiu siandien. tanku sunaikines su c 4 esu gal koki pora simtu. su rpg jei vienas ardai tankus ar amtrac’us tai jo - biski nekas, bet imanoma, bet jei visas squad’as uzspamina rpg, tai nieko nebelieka is tanko per 5 sekundes. Teamplay - nu *bliamba* mane vel kaikurie zmones akmenimis metys, bet ziuriu cia verkia del to PC kas zaidzia, kas PS3 zaidzia ta zaidima dar nei karto negirdejau, kad kas verktu del team play nebuvimo ar kad tankai juos rapina Cha chaBack to Karkand paciame mape kai atlekia LAV ir tankiukas ten gi super lengva tarp namu islindus su rpg ar C4. tankui reikia 5 rpg bei 3 gabalu C4 ir lav’ui panasiai. Amtrac’ui reikia begales RPG bei 6 C4. Bet jei turi Explosives perk’a pasiemes tai lakstai gi su 10 rpg bei 6 C4, plius C4 pasipildyti gali nes supportas esi. Taigi, siulau maiau verkti del visokiu balansu. juolab kad visa BF3 visuomene atsilieme ypac teigiamai apie B2K dlc.

Neonaz, Wake Island tik yra is kitos puses puolama, visi kiti trys mapai yra identiski palyginus su senaisiais. tik zinoma kitokia grafika ir kaikurie namai atstatyti. visgi laiko tarpas yra sioks toks, arabai atsistate siektiek, modernizavo architektura Cha cha

PC 64man Gulf Of Oman palosk. Kruvos tanku ir rapinimas graudus. Po 5 min, visi namai nusprogdinti, mapas kaip tuscias laukas lieka ir rapinimas vyksta at its finest. Kaip konsolems galbut ten ir tinka, nes butent jom ir kurta buvo, bet kas megsta PC zaidimus kaip BF2, tam tikrai nelips BF3.

Juokiasi Juokiasi

klawnas, tu isvis matau nesigaudai. BF2 cia net ne i tema. BF3 jau po COD psichozes isejo, jeigu ka, ir ryskiai matosi itaka. Vien jau game modes visiskai ne “battlefieldiski” - rush,tdm. Visiskai netinka Battlefield serijai, zymiai smagesni tokie game modes ant call of duty. O dar mapai? Gal tu isvis nelosei BF3, ten visi beveik mapai suvaryti - mazi, tie kurie didesni tai tiesiog tuscias laukas, o per viduri veliavos sugrustos. Serveriai su maziau zmoniu? Tu supranti, kad cia regresas nuo BF2? Isvis kas nesidomit nerasinekit nesamoniu. Juokias is COD su ateiviais, nors realiai taip ir yra, EA bando ripinti pati sekmingiausia zaidima, nes jis tokiu pinigu uzdirbo, ko nei Crysis2+MOH+visi 3 bad company niekad neatnes. Pazaisk Crysis 2 multiplayer, viskas bandyta padaryti panasiai i COD, del ko dabar ji zaidzia 200 zmoniu gal maximum, ar vel kalbi net nezaides? Dabar jie tiesiog paeme ir isnaudojo battlefield varda, nes BF2 tikrai turejo isskirtini gameplay ir ten jau reikejo kazka sugebeti norint geru zaideju buti. Viska iseme, kas buvo pagrindinis BF2 variklis ir padare sulengvinta COD konsoline nesamone su tankais ir heliais. Jokiu inovaciju apskritai, visi skirtumai nuo BF2 - tai bandymai Call Of Duty’nti zaidima ir visiska regresija. Visiskai kaip ir su MOH, kaip ir su Crysis 2. Del ko ir B2K zemelapiai visiems patiko, nes tai buvo geri zemelapiai, prie kuriu buvo dirbta ir apgalvota viskas.

Sakau nesupranti kur cia regresas, nesidomi tai nera ka cia diskutuoti… Nes as vistiek cia kaip i siena snekesiu Šypsena Patinka ir loskit 15meciam pritaikytus zaidimus. Jei nepatinka Battlefield 3, tu esi originalas! Juokiasi

CTU > jei žaist nemoki, tai žaidimas nekaltas Mirkt visa tai ką tu čia šneki yra visiškas nusišnekėjimas. Jeigu nepatinka technika, tai žaisk CS, COD, pasirinkiams yra, teamplay jeigu su nepažystamais loši nebus jokiam žaidime. Snaiperių iš vis beveik nėra ant BF3. klawnas > kad tam originalui COD geriausias žaidimas, tipo ne mainstream ir ne vaikiškas kaip BF3 Juokiasi ten jau žmogui psichinės ligos pažengus stadija. CTU lyg ir ant abiejų stumia, tai tikiuosi,kad ne jis Juokiasi

Visu pirma ten nera ka moketi, toks paprastas zaidimas, kad paprastesnio nerasi… Betkas tik ka pradejes zaisti gali siauteti, taip kad nemokanciu zaisti isvis kazin ar yra, nebent visai vaikai be common sence Juokiasi Man tiesiog nepatinka tupintys technikoje, camperiai ir snaiperiai. Nebesigincysiu, o snaiperiu gal pas jus ant PS3 ir nera, kuom nelabai tikiu. PC snaiperiu pilna ir tiesiog praverst gali profilius battleloge, tikrai nemazai kas 1k points kitose klasese, 500k sniper. Pagal mane zaidimas be balanso, kuri kazkoki turejo BF2. Reiktu , kad negaletu milijonas engineer ar sniper teame but ir begales kitu nesamoniu. Nematau kurioj vietoj nusisnekejimas, kai sakau, kad BF3 visiskai sulengvintas ir sugebejimu nereikalaujantis zaidimas. Tiesiog retai zaidziat tokius zaidimus, nezaide BF2, AA3 ar kita kazkokiu sugebejimu reikalaujanti Šypsena