Tai tu taip ir sakyk, kad nepatinka dideli mapai, nepatinka technika ir pan. Ant PS3 viskas normaliai, ir balansas yra ir tankai nerapina nieko ir snaiperių nėra. Ant PC nežaidžiau gal ten kitaip.
Nerapina, nes tokio kiekio nera tanku, tiek ir zmoniu, nu sakau konsolese gal kitaip. Bet vsitiek bendrai imant BF3 yra prastesnis nei BF2. Net nera ka lyginti. Dideli mapai ir tehnika man patinka, bet tiik ne tokie mapai kaip BF3 - tuscias laukas ir per viduri sugrustos veliavos, technika be balanso ir t.t. Konsolese gal ir galima zaisti, nes pats pripazinau BC2 kai zaidziau ant PS3. Bet vis viena zaidimas yra zymiai paprastesnis ir ant PC as noriu progreso nuo BF2, o ne konsoliniu zaidimu, kurie nereikalauja mastymo. Tik tiek ir tesakau.
Kaip ten bebūtų pardavimai kalba patys už save.
Nu COD ant kurio visi taip pyksta, tai zymiai didesni pardavimai nei BF3 Man bent jau pardavimai nieko nesako. Nebent pasako, kad EA pamate COD sekme, eilini karta gadins gerus zaidimus, kaip jau padare su BF, MOH
muziqaz - tikrai kitokie mapai… ant BF2 perloses as juos skersai isilgai, na kitokie man jie… sunku atpazinti…
CTU, ka EA sugadino su BF? BF2 - tobulas, BF-BC2 viena geriausiu saudykliu, BF3 - next level.
Nežaidžiau BF, COD, bet man rodos čia nesusikalbėjimas dėl skirtingo supratimo koks žaidimas buvo/turėtų būti. Kiek iš čia žaidžiančių BF3, žaidė BF2? O kiek tik BC/BC2? Gal todėl vieniems atrodo, kad viskas kaip ir turi būti, o kitiems, kad visiškai ne taip
as irgi pritarciau WRATH nuomonei, tik tiek kad biski zaides esu tuos ankstesnius, BF3 deja tik biski ragaves MP, bet panasu kad cia rimtai diskusija verda ne del to kas is siu metu rinkoje esanciu yra geresnis, o kas isejo po ko, ir kas su kuo turi buti lyginamas, bet kokiu atveju, sunku patiketi kad konsolistai turi tik geru atsiliepimu, o ant pc losiantys - dauguma prastu, negi ten toks skirtumas yra tarp konsoles gameplay ir pc?akmenu i mano darza galit nemetyti, kad sneku nemates, as cia tik pora klausimu uzdaviau, kad suprasti kas visgi daugiau teisus yra
Tai ka sneketi, kai ant konsoliu yra paprastinta zaidimo versija, o ant PC ir kitokie kiekiai zaideju zaidime (64 VS 24) ir technikos prigrusta atitinkamai, kiek zaideju (mapai aisku irgi skiriasi, tiek pc tiek ir consoliu versijos). Tad isvis cia aiskinti, kokie cia lameriai verkia paciam maigant gamepad’a tai sakyciau ne vietoje.
na as kadangi neisivaizduoju fps su gamepadu zaidziant, tai sitoje vietoje net nediskutuosiu, tiesiog idomu, negi tikrai toks skirtumas, kad vieni keikia ta bf3, kiti ji gira
Keikia tie, kas nesugeba pirsto pajudinti ir pasirinkti atitinkamus servus, kur ir zaideju maziau ir mapai mazesni. jobtvaijmatj gi pasirenki server brauzeryje infantry filtra ir ismes tau tik tuos mapus kur tik vienas du tankai tera. Daba ateina ir stumia cia ant zaidimo, kad tipo jis sutupintas ir fsio takoje. kas trukdo isest paciam i tanka ir rape’inti visus? Atsimenu BF2 laikais, man nepatikdavo technikos mapai. Pasirinkdavau infantry only ir losdavau sau laimingas, nei reikedavo eiti kur nors verkti, kad vo ziek zaidimas ***** nes mane zudo pastoviai koks malunsparnis Vis cia mini mastyma, tai matau nesinaudojat jus ta funkcija jei jau rape’ina jumis. Yra ant ps3 ir tie omanai su 5 flagais ir kiti mapai, trukdo tankas, rpg su squadininkais issitrauk, nebebus tanko. trukdo helis, IGLA arstingeri pasiimi ir tvarka. Ir dar jie zvengia kai pasakai, kad consolese infrastruktura yra daug virsesne sukurta nei PC. na ir verkit negaledami susiorganizuot komandikes palosimui vakare. Kas vakara as randu keleta zmoniu, kurie nori ir zaidzia squade su mikrafais ir smagumynai buna. jokie tankai ar kiti baubai nieko nereipina.
Su tanku buvau 24 žmones killstreak padaręs Ir man px
Tai ir turėtų būt px jeigu lamos nesugeba numušt
pasiskaitai cia, tai tiesiog viena mintis teateina i galva - cry me a river… jei loginio mastymo ner - eikit tetri dauzyt
nu o tie kas turi logini mastyma, kad ir neformaliai, speju eina losti bf3 va ir visiems gero vakaro ir linksmu nauju
muziqaz, jis ir yra sutupintas ir fsio takoje kas trukdo isest paciam i tanka ir rape’inti visus? Tas, kad rapinimas tik durniui gali patikt, kai eini ir rapini vinea mygtuka spaudaliodamas. NIekada nerapinau ir nerapinsiu ir zaist su tokiais dundukais, kurie tuo uzsiima nesinori Uztenka siaip cia, nes cia as one man army einu pries visus BF3 fanboy Nors net neverta gyncytis kai ant konsoliu visi cia zaidziat, ten sudetingi zaidimai isvis retenybe, jei isvis buna, taip kad BF3 kaip tik. As isvis kalbu ir kalbejau tik apie PC, nes sitai platformai tokie zaidimai izeidimas… Sugadino visa Battlefield varda.
muzikaz kaip visada - savo sultyse verda ir net cepsi juk zmones kalba apie PC versija, apie 64 zaideju map’us. Apie tai, kad butent 64 zaideju map’ai turi buti balansuoti (nes butent tokius map’us idomumas zaisti BF), o jei noresiu 24 zaideju, tai manau gales zmones ir CSS pazaisti su tokiais zemelapiais . O jis vistiek savo dudele groja - kad rinkis kur maziau zaideju, rinkis ta, rinkis ana Ir isvis jus visi lamos esate, nes nei muzikui nei kushliui nera problemu pad’us maigyti.
klawnas: o kur tu matei, kad kas girtu COD serijos zaidimus? Siaip daugimai COD serija tai yra parodija is zaidimu apskrita.
BF2 buvo sudetingesnis, turejo commanderi, klases ribojamas, mapus zymiai didesnius ir kurkas ivairesnius, tai buvo zaidimas su inovacijom, o BF3 kokios inovacijos be blizguciu? BF3 tai sudurnintas, pritaikytas betkada namu seimininkems nuejus nuo puodu pasisaudyti… Del ko tokie zaidimai kaip BF3,COD paskutinieji niekada netures savo pastoviu rimtu zaideju kaip turejo/turi BF2, tiesiog dabar ateina visokie traileriu blizganciu prisiziureje pasisaudo 10min gave visokiu apdovanojimu uz nieka. Del to ir 100k vienu metu losia - kasdien visokiu nauju random seimininkiu prisirenka, ir giria visokie tokie klaunai, nieko rimtesnio nezaide, juokiasi, kai pasakai, kad nori sudetingesnio zaidimo Pvz koks AA3, kad ir techniskai sugriuves, bet gameplay 100 kartu idomesnis, bet tokie zaidimai klaunams, kurie yra dauguma, niekad nebus ikandami, del ko nera pinigu uz ka techniskai tokius ispildyti. Tai juokies cia nebent pats is saves. Beje ruoskites BF4 kitamet - skaiciau jau kuriamas, nes EA per daug durni, kad kokiu inovaciju siektu, bando Activision kopijuoti, jau nebezinau kelinta karta nesekmingai? Crysis2, MOH, BF3… O dar visi juokiasi is COD. Galbut dabar tikrai pasiseks su BF kasmetiniu leidimu, nes jau dabar vaikai spamina youtube videos visur koks BF3 idealus tactical shooter