nebijok, nab’as irgi lamina nors bc2 jis visada pirmoj vietoj sedi priprasi.
as kaip visada Demo/betoje owninu visus, o finaliniame zaidime kur viskas pakeista jau, mane ten zudo
as tai laukiu nesulaukiu. kaip tik dar bank holiday weekendas issoka berods
Blyn ,sakau kodel vis pasijungiu i tuscia serva BC2 . Ot nubai. Nusipirkau is ebayjaus bluetooth headseta, prisijungsiu prie jusu ,nes BC2 zaidziant kartais budavo beviltiska situacija,kur pvz turedamas mikrafona visa squada galima isgelbet ir t.t
Bet buna,kad ir veluoja deliveris Tiesiog paciam idomu viena karta nuvaryt paziuret ar daug zmoniu bus Man 5dieni po pietu i darba,tai nebespeciau pazaisti. O dabar grisiu puse 1 , palosiu iki 5-6 ryto ir atsikeles i darba,o tada vel prie BF3 Tiesiog pas mane nedidelis miestelis,tai daznai veluoja siuntiniai … Speju ateitu pirmadieni… Nezinau pas mane toks hype’o levelis,kad nebegaliu jau laukti ilgiau nei reikia . Turbut pirmas zaidimas ,kurio taip laukiu (isskyrus GW2)
Ryouko, nezinau, bet man kvaila yra visa tas vidurnaktinis pasiemimas. Pasiimsi zaidima, gryshi namo viduri nakties. eisi gult, kelsies viduri dienos, nes neissimegojes, ir pradesi losht tuo paciu metu kaip ir as gaves pastu
nebent tau penktadieni laisva ar siaip darbo neturi. Juolab kad UK deliverina pastininkai dazniausiai ryte tarp 9 ir 12 val. Buna kuriozu, kad ir diena anksciau amazonas atsiuncia
Ta prasme ,ne zaidimo versija kitokio,o varysiu i parduotuve nakti pasiimti BF3 Pirmas geimas ,kuri vidurnakti vaziuosiu imti Tikiuosi nebus geek’u eile nezmoniska
Taigi linka parasiau, 39.99$, ne limited 32$ ir raudonom raidem ten parasyta this is not russian key. Bet siaip uztenka cia velti, kur kas nori tas ten perka
Tai žinau aš visa tai, kad yra language changeris ir t.t. Aš sakau, kad vakarų rinkai skirtos versijos kaina TC padori lyginant su tokiom pačiom versijom EU. Dabar aišku?
Kushliau tu seip ignoruoji ka kiti raso ar kaip cia?kelinta karta kartoju kad jei tu pirksi ruska cd key, tai vistiek galesi losti angliska versija, galesi rinktis koki klienta instalinti, tai vadinasi skirtumas yra tik toks kad perki is rusu, bet gauni tai angliska viska tau CTU numete nuoroda pries kelis postus, kur zaidimas kainuoja 104lt, ta pati limited edition, tai jau yra pigiau, as numeciau prepaid.lt lt nuoroda, kur kaina 119lt, tai irgi pigiau, plati.ru zaidimas kainuoja 40lt, http://www.plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1114500 jei sugebesi pats nusipirkti, ir apie 55 lt jei pirksi is perekupu, ir vel pasikartosiu, galesi losti ta angliska versija su situo rusisku cd key, taip kad pigiau tikrai yra ir uztai galima padekoti kad gamintojai vis dar priskiria LT prie rusijos, na nebent aisku jei yra noras moketi uz ta ENG cd key dvigubai daugiau, vien tik tam kad zinotum, jog pirkai cd key skirta vakaru salim
Su tavim ginčytis beprasmiška, vistiek neskaitai ką rašau gerai jei tu radai EN versija pigiau, tai ir pirk aš dar nemačiau pigiau, tai rekomenduoju, kad nereiktų laukti kol atsius ir galvot ar nedings pirkti iš TC. O RU visada pigiau buvo, bet aš ne apie tai.
Ir prašau manęs neįžeidinėt vadinant patriotu