Aj kazkaip manau apsieisiu be bf1 kaip apsiejau be bf4. Vis del 110€ per didele kaina uz zaidima. Nu gal imanoma uz 70-80€ rast bet vistiek…
Buvau pamirses kad cia ea.
Smagus zaidimas, bet as ant tiek noobas, kad nespeju apsidairyt ir guliu Nzn kaip ten jie taip greit viska pamato, nes as priesininka jei ir pamatau pirmas tai vis tiek griunu
tai zaidimas jau belekiek laiko isejes. Ji zaidzia arba naujokai kaip tamsta arba totalus fanatikai to zaidimo, kurie diena nakti ji losia ir viska zino. Normalus zmones jau seniai mete ta slamsteli
NU jo bet keista is tikro, guli kur zolese is toli toli uzpasini koki priesa, jau taikas su snaipu, o jsi lyg niekur nieko atsisuka ir nukala tave su automatu pasijauti kaip nucheatintas
Cia normalu, taip ir turi buti, jie ten mintinai zino kiekviena kapeli zemelapiu, ivalde ginklus ir pan, ir automatais varo taip pat kaip tu su snaiperiu kokius 2 men non stop palosk, pamatysi kad prades vis geriau sektis…nors tiesa sakant as pagal savo K/D ratio vis dar noobas esu, nors atloses gan nemazai, bet vistiek buna kad ragequitinu karts nuo karto yra mechanika, kuria reikia iprasti, kaip pvz kaz kampo islysdamas jau butum uzdejes “aim down the sight” ir pasiruoses, jei ziuri per kampa, tai nestovek islindes, o nuolat judek i sonus biski ir pan…ir prades gereti rodikliai, bet tikrai ne iskarto
Tai irgi ten pat kaina nebloga cia dar http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-origin . Nieko cia neprigalvosi, preorderis, maziau nei uz 40€ vargu ar rasi.
Jo access ten kol moki tol tuos zaidimus turi, tai jei domina ir kiti zaidimai tai apsimoka, jei tik vienas tai aisku geriau ji nusipirkt.
juogdariai nusprende ne dar viena dlc padaryt, o tipo bf4 pavadinti Mano kad si karta tai padarys ahujiena SP rezima. Visi pirko bf3 del ahujienos grafikos ir MP kaip ir ankstesnius BF, bet ne jie mano kad jau si karta tai jau tikrai bus kitaip. Pirma tegu susitvarko kad chyteriu nebutu ir kita suda issikuopia, o tada kuria ale nauja zaidima su tuo paciu varikliu. Tiesa pasakius is tu 17min tai paziurejau gal kokias 3is.