<b>Kokių minčių turit dėl...</b>

Kokių minčių turit dėl…

…gyvybės draudimo.Gal kas esat apsdraudį?Gal kokių kalkuliacijų prilaikot?Info apie sąlygas,patikimumą tų bendrovių?
Manytau,kad ši tema aktuali daugeliui iš mūsų…O ypač mūsų šeimos nariams.
Šioj temoj norėtau rimtų atsiliepimų.
Taigis…,kaip i dėkavoju užu pasisakymusGerai

hmmm reikia apie saves ir seimos draudima pamastyti,nes as dar neapsidraudusi ir net nezinau kodel!
Visada Draudziuosi kai vaziuoju i uzsieni!

Šiandien žadu susitikti su draudėja iš &quot;Commercial Union&quot;. Ką išgirsiu, galėsiu pasidalinti popiet Aš nekaltas
Šiaip jau senai audžiu mintį apsidrausti savo gyvybę, kad mano dukrelė neliktų be skatiko man mirus Aš nekaltas
Vyro negaliu niekaip priversti apsidrausti, nes jis laikosi pozicijos, kad aš trokštu jo mirties Aš nekaltas
Ai, ir apskritai negaliu aš juo pasitikėti Aš nekaltas

mūsų abu vaikai yra apdrausti vieniems metams. Nuo traumų ir pan. Pati irgi esu domėjusis draudimu, bet kažkas pasakė, kad vyriausybė planuoja imti mokestį iš apsidraudusiųjų. Tai jei per 10 metų man nieko nenutiks ir aš galėsiu atsiimti pinigus su tais keliais procentasi, tai juos treks atiduoti valstybei. Neapsimoka… Nors šiaip tai manau, kad verta apsidrausti, nes negali žinoti, kokia liga susirgsi ar susižalosi (neduok die niekam). O jei dar taptum dėl to nedarbingas, tai gauta draudimo išmoka labai praverstų.

mano vyras irgi gali tų 150 litų draudimui, bet nepagalvoja, kad gali ir į avariją pakliūti, ir vėžiu susirgti, ir gal net mirti. Aišku, niekas to nelinki ir nesitiki, bet ar mažai tokių dalykų dabar? O paskui gali sėdėti ir badauti, nes negalėsi dirbti.

Maniskis tai yra apsidraudes Sampo gyvybes draudime - imant paskola butui reikejo - tiksliai nezinau tik kokiai sumai, tik zinau, kad i menesi tai atsieina 250 Lt. Aš nekaltas. Tiesa, jeigu draudiesi ilgesniam laikui nei 10 metu, tau ismokant darbo uzmokesti taiko mokesciu lengvata. siaip tai kiek suprantu is esmes yra skirtumas tarp paprasto draudimo ir kaupiamojo - maniskis pasirinko kaupiamaji, ir si imoka - atseit geriausias ir optimaliausias variantas, po 20 metu duosianatis kazkokia tai nauda. pagyvensim - pamatysim.

As apdraustas kruglosutocno ,nuo traumu ir nuo smerties.Ka as zinau,zmonos neturiu tai nieks nudobti lyg nebando.Labai agitavo draustis kaupiamuoju draudimu LZUB draudimas.Imoka 150 lt/men.Jeigu apsidrausi iki naujuju metu tai valdzia pinigu neatims,nes tas istaymas isigalioja tik nuo sausio men.

As esu apsidraudusi investiciniu gyvybes draudimu Lietuvos draudime. Kad aptarti visas salygas, cia reiketu labai daug prirasyti. Imokos labai nuo daug ko priklauso. Nuo draudimo rusies, amziaus, draudimo laikotarpio, nuo papildomu riziku. Geriausia butu kreiptis i draudimo agentus. Jie viska isaiskins ir kompiuteriu apskaiciuos ivairiausius variantus. As pavyzdziui moku kiekviena menesi po 150 Lt. Pritaikius pajamu mokescio lengvata realiai as moku apie 100 Lt. Ar as laimesiu ka, ar ne parodys laikas. Jei viskas taip bus, kaip zada draudejai, tai labai grazu. Bet ta grazuma pamatysiu dar negreit.
Reiketu susirinkti informacijos is keliu draudimo bendroviu ir pasirinkti priimtiniausia. VB t.p. teikiama informacija apie VB gyvybes draudima.

Esu apsidraudusi kaupiamuoju gyvybes draudimu ir nuo nelaimingu atsitikimu "ERGO Lietuva gyvybes draudime", sunus apdraustas "Lietuvos draudimo gyvybes draudime". Sunus buvo linkes i traumas, todel apdraudziau jau seniai. Pati apsidraudziau pavasari, nes esu tik grazi, bet nebe jauna ir mastau, kaip cia is tos Sodros pensijos zmones gyvena. Sukaupta pinigu suma, pasibaigus draudimo terminui, galima pervesti i pensijini fonda. Kiek zinau, Lietuvoj geriausius reitingus turi sios draudimo kompanijos: ERGO Lietuva, Lietuvos draudimas, VB draudimas.

Taip,visi draudėjai reklamuoja,kad apsdraudę iki 2002-12-31 laimėsime:
1)po 10 ar daugiau metų atsiimdami sukauptą sumą nemokėsime 15% pajamų mokesčio(nuo įmokų,kurios mokamos iš jau apmokestintų pajamų Apakęs).O jei aš tuos pinigus išleisiu vartojimui,tai niekas jų neapmokestins;
2)kasmet,per mokesčių inspekciją,atsiimsime 33% nuo įmokų sumos.

http://www.pensija.com
Yra informacijos siokios tokios.
Mudu su vyru susizavejome- ziuresim kas po 15 metu gausim.

Mes vaikus apdraudėme &quot;Lietuvos draudime&quot;. Bent sutaupysim gyvenimo pradžiai. Ir jei kokia bėda, vis šiokia tokia finansinė pagalba.

Dinges,Tu kruglosutočno esi apdraustas privalomuoju draudimu…Sprendžiant pagal Tamistos darbo pobūdį.

Kalbejausi su &quot;Ergo&quot;, &quot;Vilniaus banko draudimo&quot; ir &quot;Lietuvos draudimo&quot; agentemis. &quot;Ergo&quot; atrodo rimciausia kompanija, &quot;Vilniaus banke&quot; naudingiausia draustis, jeigu tame pat banke imciau paskola, o &quot;Lietuvos draudimo&quot; agente graziausia. Taip, kad dar neapsisprendziau kur draustis. Šypsena

Nu blyn, duok Dieve, kad Tamstai netektų prisiminti tų firmų bloguoju, kurias čia paminėjai.
Pasiklausinėk ERGO darbuotojų ką jie patys mano apie savo darbovietę po jos apsijungimo su Preventa Blogai.
Pastatyk man Alus ir aš Tau papasakosiu kaip mane padarė ERGO šią vasarą.
Papasakosiu kaip buvo išdurtas mano vaikas apdraustas Lietuvos draudime sutuoktinių draudimu (beveik tas pats kas kaupiamasis).Šuleriai jie visi ir jei neturi gerų pažystamų tenai, tai dar labai reikia pagalvoti kurią iš draudimo bendrovių reikia įvardinti kaip patikimą.

Nesenai apdraudziau visa seima ir save gyvybes draudimu "Lietuvos draudime" 15 metu. Po ju, jei viskas bus kaip zadama dabar bus ismoketa nemaza sumele ir dar priedo sunui bus mokama 4 metus stipendija. Na, bet laikas parodys zinoma, visi tikisi geriausio.
O draustis zinoma kad reikia, ypac mazus vaikus… Jie daugiausia nukencia per savo judruma ir smalsuma.

Psio,Echo,su Tavim viskas aišku.Tu jau be Moterys grožio nesidrausi…Liežuvis

Laima,šaunuolėGeraiGėlės.Pagavai minčių.Vat i ašai tų kabliukų randu-todėl i temą užvedžiau…I man interesna,kodėl jau apmokestintus pinigus vėl apmokestins,jei aš drausiuos(ar kaupsiu altern.pensiją)?O jei per tuos 10 ar 15 metų paskeis politika-atšauks lengvatas…Juk sutartį rašaisi su privat.kompanija,o ne valdiška institucija.
Da paveizėjau,kad po 10m.,atsiimdamas pinigus,gaučiau mažiau nei būtau sumokėjęs,jei neskaičiuot mokestinių lengvatų.
Tai tep gaunas,kad in banką pasdedi-neapmokestina,o apsdraudi-apmokestina.ApakęsIgnore
I pats baigiau mokslus,ale ko tais nesuprantu…Aš nekaltas

Visa tai ka zinote, yra tiesa apie mokescius. Apsimoka ir sutaupyti mokescius, ir taupyti geriau nei banke. kadangi esu nepriklausomas konsultantas, draudimo kompaniju kriteriju ar vertinimu nerasysiu forume -jau man atleiskit, tik asmeniskai pagal tai, kam kas tinka.
Be to, cia buvo rasoma ir apie kitas draudimo rusis - nuo nelaimingu atsitikimu (jiems lengvatos nebeliks), keliones draudima ir pan. Taigi, gyvybes draudima su kaupimu reikia sau susiformuoti iki n. metu - tada mokestiniai niuansai jusu nelies - as ir savo dvi sutartis perdarau (o turiu viso 5).
Svarbiausia susimastyti pries sudarant kas svarbu: 1) kokiu tikslu kaupiate - pensijai (vienoks variantas), vaikams kitoks. Kaupimus geriau risti prie moteru polisu, nes jos ilgiau gyvena ir mazesni rizikos dalies tarifai, rizikas - palikit vyru polisams. Jeigu planuosite kredita, reikalingas lankstus draudimas.
Beje, jeigu vyras nenori seimoje draustis, galima ji itraukti antru apdraustuoju, t.y. imokas mokate jus, o jis nelaimes atveju irgi apdraustas (aisku, jis turi ir tokiam atvejui nepriestarauti).Zodziu yra is ko pasirinkti.

O zinote as dar pasikaiciavau kiek realiai pinigeliu sumokeciau uz ta kaupima ir kiek gauciau. Vaizdelis ni koks, nematau as ten aukso kalnu… Tai vis svarstau, ar man draustis, kad sumazintu buto kredito palukanas ar nesidrausti? Realiai ju nesumazins iki tiek, kad apsimoketu… Bet jausciausi saugesne del savo vaiku, savo ir vyro ateiciu…