Matyt per mažai sumokėjot. Šiaip tai nepatinka man tokie gydytojai, kurie mano, kad klijentas pas juos iš tikrųjų eina gydytis…
O dabar ekskursas į šalį. Kas nematė galite pažiūrėti "on-line panoramą" kaip Slovakijoje, Žemuosiuose Tatruose intensyviai gaminamas sniegas: http://www.skijasna.sk/en/index.html
Ką tik kalbėjau su kolega grįžusiu iš Žemųjų Tatrų. Jei trumpai, tai jie gyveno Ružomberok, sniego daugiau negu reikia, tiesa dirbtinis. Temperatūra visą laiką minusinė, todėl sniego turi pakakti ir artimiausiu metu. Kainos tokios pačios kaip ir ankstesniais metais.
Tiesa, juos pasiekė kažkokios žinios apie Lenkijoje vėl siautėjančius pakelės banditus, nors jie patys ir neužsirovė.
Va, va! Aš irgi spirgu visas, kada gi sugrįš "pirmosios kregždės". Tik turbut dar ankstoka. Jei 3d. išvažiavo, tai nemanau, kad gįš anksčiau negu 12. Šiaip tai Tatrus paskutiniu metu fantastiškai užvertė sniegu. Tik šaltoka -10 - -14. Turbūt ir Čekijoje kas nors panašaus. Ech, kaip čia tas dvi savaites, arba 14 dienų, arba 349 valandas iškentėti?
sausio 24 linksma kompani vyks i italija Folgarida marilleva (gyvenimas, kelione, pakelejai, maistas is lietuvos tik 300euru)
6dienas slidineti dziaugtis saule ir sniegu. Linksma porele su mikro autobusiuku -tai ko truksta skambinkit 868549514
Na, ka, dar vienas aktyvistas atsišauke - alud. Taigi,traukiam ir jį į sąrašą. Bet kur dingo plantastic ??? Ė-ė-ė, taip nesąžininga - pasiskelbė ir jokių žinių! Mes gi laukiam išsižioję! O ir kiti - nepatingėkit kurį vakarą nueiti į Interneto kavinę ir mestelti žinutę tiesiai iš įvykių sūkurio .
Papildytas grafikas: plantastic - 01.03 Čekija alud - 01.24 - 02.02 Italija cezis - 01.25-02.02 Slovakija Apache - 01.26-02.15 Austrija disprosis - 01.??-02.?? Prancūzija Sakateka - 02.??- Austrija RVandene - ??.??- Čekija krka - ??.??- Slovakija? (kol kas mėto pėdas ir nenori Stasiuxpriimti) Stasiux - ??.??- ??? (važiuotų bet kur, ieško kas priimtų į kompaniją )
Klausimuks kas vare i Austrija ar ir problemu su hatom ar reikia uzsisakyt anksciau, nuvare na ura gausim ar ne. Gal kas vare i zellertalio sleni ten skaiciau dar daugiau trasu trigubai negu zell a see.
Na man tik tokiu laiku ir tekdavo… Vasario pabaigoje arba kovo pradzioje Slovakijoje.
Paprastai zmoniu buna jau siek tiek maziau, kainos ir siek tiek mazesnes nei tikrojo sezono metu…
Sniego gal jau ir truksta, kai kurie slaitai jau buna vien tik ledas…
Bet velgi nesu mates kitu metu kaip viskas atrodo…
Del to laabai domintu kitos salys, pvz. Austrija…
Mano hebra gryzo is Austrijos zake kad zajab_s jau apie slovakus nera ka kalbet. Sniego pilna uzteks iki ziemops pabaigos tik buvo kartais saltoka virsunese bet isvaziojant pats tas.
Jau ta Slovakija tai koks kieksmazodis, praeitai metais tiek mazai sniego dar gyvenime nemaciau o slavakioj (Jasnoj) Lipt. Mikolasai o tos eileseina velniop, kazkokia nesamonia, geriau kas du met i austrija mint negu kas met i slovakus.
As isvarau i Austrija Zillertal Arena slieni vasario 1d. iki 9d. gal su kuo pasimatisim
Sveiki. Taigi, patikslinu: varom 02 07 - 02 16 i Kapruna.
Pasiulymas Stasiux: jei degi noru vaziuot, parasyk i privata.
Geros kloties visiems keliaujantiems ir svajojantiems.