Na aš atsakymą manau duosiu ne anksčiau kito pirmadienio…
Bet tu pasistenk nebūti gudresnis, t.y. pirmesnis
Valio valio mane paeme!! Tiesa, Stasiux vietos neuzimsiu, nes sedesiu priekyje , o tu Stasiux, pasiieskok ka nors i kompanija kad gale nebutu liudna
Ohm. Limuzinas pas Jus. Galas nepasieks priekio liežuviu!?
Ausinuką pasiimsiu … hehe, jei kas paskolins
Kalnuose: Koks keistas čia aidas. Kad ir kaip sušaukčiau man vis atsiliepia vienodai - gelbėkit…
Oho kiek čia pasikeitimų per naktį!
Paskutiniai papildymai (tikiuosi nepykstat, kad šis grafikėlis vis atnaujinamas?)
plantastic - 01.03 Čekija (Išvažiavo ir dingo. Ai, kaip negražu
alud - 01.24 - 02.02 Italija
cezis - 01.25-02.02 Slovakija
Apache - 01.26-02.15 Austrija
disprosis - 01.??-02.?? Prancūzija
Arli - 02.01-02.09 Austrija
Sakateka - 02.07-02.16 Austrija (kartu išsiveža: mazzas priekinėje sėdynėje ir galbūt net Stasiux su ausinukais galinėje) šaunuolė Sakateka!
RVandene - ??.??- Čekija
krka - ??.??- Slovakija?
Sveiki slidininkai kaip sekas. Ar jau skaiciojat dieneles as tai taip greiciau jau i kalnus visiem ciau. Su kuo nors susitiksim kad ir kiek bus brangiau gal susitiksim buteliuka islauzim koki.
To cezis : ish Cekijos atsakymo laukiam dar sulaukiam … ir dar bijom blogu oro salygu tenai , visdelto kovo menuo … ka daryti?
Plantastic kur tu ???
O tai kokio atsakymo laukiat? Jei dėl apsistojimo, tai nemanau, kad būtų problemų susirasti ką nors privačiai. Ypač kovo mėnesį. O dėl oro sąlygų, tai čia jau būrimas iš kavos tirščių. Gali būti, kad sąlygos bus nerealios, nes kovo mėnesį jau šilta, žmonių nebedaug. Bet jei sniego nebus, tada …………
Aš tokioje situacijoje turbūt daryčiau taip - neprisiriščiau prie kokios nors konkrečios vietos, ir jei kas - važiuočiau ten kur yra sniego. Jei riboja kaina - į Slovakiją, Lenkiją, jei ne, tai gal ir į Austriją.
O dabar belieka internete pasiieškoti tinklapių su šviežia info apie sniego būklę slidinėjimo kurortuose ir sekti situaciją. (Aš jau du mėnesius tą ir darau…)
O Plantastic jau turbūt nebepasirodys… Paskutinį kartą prie Bangos buvo prisijungęs 2002-12-11 16:40, taigi, vilčių maža. Ir jokie čia nepadės!
O as slidinejau Kaprune spalio pradz. Kalnai rudeni nuostabus, apacioj marga o virsunese balta, sniego sociai. Tik taip ilgai nebelaukit, varykit kada kas galit, o jei link pavasario vaziuokit ten, kur didesnis aukstis. Apacioje zydi geles, o virsui slidineji.
Rooomaaantikaaa! kalnus.
To cezis : seku ash ta situacija jau nuo gruodzhio men.per interneta (kameros on-line),bet pasakychiau nepastebejau ryshkiu pasikeitimu … …,tos pachios salygos ;
Del kitu kurortu : Slovakijoje jau buvom , ir A. ir Z.Tatrose ,reikia kazhka keisti …
Kadangi vazhiuojam su draugais (kurie ruoshesi slidineti pirma karta ir dar su 2 mazhais vaikais ) tai pradzhiai Cekija kaip tik ir tiktu
Mano draugams teko slidineti A.Tatrose po naujuju per lietu … Va taip …
Na, ka, ponai slidininkai ir jiems prijaučiantys! Horizonte matosi šviesus rytojus, ir jau panašu, kad vistik i kelionę išvaziuosim. Nors ir ne viskas klostosi taip, kaip numatyta (likom tik dviese), bet svarbu juk ne kiekybė, o kokybė.
Šiąnakt 4:00 startuojam. Norinčius palydėti, labai prašome nesibūriuoti prie namų, o tvarkingai išsirikiuoti išilgai maršruto, kuris nusidrieks Antakalnio - Kosciuškos - Goštauto-Geležinio Vilko - Savanorių pr.
Dovanas pageidautina siųsti el. paštu iš anksto.
Beveik pažadu, kad parašysiu ką nors iš vietos.
Sekmes kelionei ir minksto sniego
OK. Mes lauksim Savanoriu prospekte pravaziuojanciu jusu. (Kaune) Tik nepamirskit parvezt lauktuviu!
Laimingo kelio ! Linkiu daug,daug balto sniego ir stiprios sveikatos !
Sveiki, Marijos Zemes gyventojai!
Tesiu pazada!
Siandien pirma diena kaip paslidinejome. Priminsiu, kad esu Jasna, Zemuosiuose Tatruose, Slovakijoje. Tai va, oras puikus, sauleta, ryte -9, vakare -4. Visos trasos su sniegu, bet ne visi keltuvai dirba. Zmoniu daug, bet palyginus su pernai, gerokai maziau lietuviu. (Matyt visi i Austrija isdume
Slidziu nuoma kainuoja tiek pat, taciau keltuvai pabrango mazdaug 25%.
Kol kas tiek, jei kas nors konkreciau domina - klauskit. Jei patiks klausimas - atsakysiu
Gerai, lekiu alaus pirkti, nes parduotuve uzdarys!
KOdel ne visi dirba? Girdejau kad ten vyko keltuvu privatizacija ar pan. Ar yra kokiu kokybiniu ar kiekybiniu pasikeitimu?
Eina sikt varau i Austrija veliau vasario 7 diena, susikta valdzia draugeliui pasa nepadare veliau. Na nieko vistiek isvarisiu i kalnus.
Nedirba tik 2 virsutiniai (Konski Hrun). Mano supratimu ten truksta sniego. Kai kas bando lipti pesciomis, bet ir atgal tenka pestute nusileisti.
Del privatizacijos tai as pernai irgi girdejau, ir galbut tai ivyko, nes pakeisti praleidimo varteliai. Dabar jie tobulesni, bet kazkodel pro juos negalima eiti su sirdies stimuliatoriais . Tiesa pasakius ka ten veikti ant kalno su stimuliatoriumi ? Na, ir zinoma kaina pakilo, kaip jau rasiau - 25%. Matem montuoja nauja keltuva is Bela Put i Lukova. Daugiau pakitimu nesimato. Tiesa, pas seimininke gyventi siek tiek pabrango (vietoj 30 Lt, 36 su maitinimu…)
Vakare pradejo snigti, tai ryt bus dar geriau! Svarbu buti pirmiems!
Kaip Lenkijos keliai ir ‘‘zlodejai’’ ?