Na, pagaliau! Mes su savo kompanija nusprendėm važiuoti į Žemuosius Tatrus, taip kaip ir pernai. Ką tik skambinau moteriškei, pas kurią gyvenom pernai, ir užsisakėm vietas. Išvažiuojam sausio 25. Beje, sakė iki sausio vidurio jau visos vietos pas ją užsakytos.
Kas čia dar įdomesnio? Aha, sakė, kad kainos tokios pat kaip pernai, o tai reiškia 30 Lt/žm. (nakvynė 18 Lt + pusryčiai ir vakarienė 12 Lt).
Dar klausiau apie sniegą, tai sakė, kad sniego buvo, bet dabar viskas ištirpo.
Dar svarstėm ir apie Austriją, bet nulėmė tai, kad Slovakijoje nereikės taupyti pinigų.
Man atrodo, kad dar geresnis variantas butu vaziuoti Augustovas-Lomza-Ostrow Mazowiecki-Warsuva. Bet kai spalio pabaigoj vaziavom, tai nuo Augustovo nerealus kelio darbai. Taigi, jei pasibaigs, kelias bus kaip ledas , na o jei ne, tai geriau ten pakliuti nakti…
Siaip tai tikrai geresnis pabaigos variantas yra Praha - Linz - Salzburgas - Zell am See. Nes nereik sukt i Vokietija, kurioje nepalyginamai sudetingesnes eismo salygos, ir trumpiau gaunasi.
Labas,
atstumas, man nesvarbu, nebent kazkokie rimti argumentai. Man cia kazkas sake kad i Vokietija su dujomis neileidzia, vat tada tektu pakeisti marsruta
dabar agenturos siulo,pvz.i Austrija-549lt.tai nera daug,tik idomu kas i ta kaina ieina?
Uz ta kaina siulo tik kelione ir nakvyne, visa kita papldomai is tavo kisenes. Bet sita kaina yra ne slidinejimo, o siaip pazintines keliones i austrija. Slidinejimo kainos prasideda nuo 749 lt kiek ziurejau.
JO STASIUK TIKRAI LABAI FAINA SU SAVO MASINA VARYTI TIK KAD PER VELAI PLANUOJI GALI IR SNIEGO NEBUTI NORS KAIP KURIE METAI JEI ATOSTOGAS GAUSI BET KADA TAI SEK INFO IR LAUK JEI GYVENSI KUKLIAI IR VARYSIT 3 MASINA TAI KAINUOS APIE 800LT SU SLIDZIU NUOMA IR KT PAIMTI I KOMPANIJA NEGALIU NES TAVES NEPAZYSTU KAS PER VELNIA ESI
Tai per daug paprasta… Susibėgam, susipažįstam ir tiek…
O esu tikrai paprastas velnia, kuris mėgsta keliauti, bendrauti ir labai neišrankus…
Ar Tu tikrai apie Austrija kalbi? Kovo pradzioje ten dar pats sezonas. Vat o uz 800 Lt su slidziu nuoma tai tikrai neprasisuksi. Nebent nakvosi masinoj ir slidinesi 2 dienas.
uz 800 litu slidinejimas austrijoje butu cool , bet pagal mano paskaiciavimus nerealu
Na va, pamėginau į vieną vietą diskusijos dalyvių planus. Žinosim kada ir iš ko laukti šviežiausios info. O jei laiku neatsilieps - per privatą užpulsim! Taigi:
plantastic - 01.03 Čekija
Apache - 01.??, 02.?? - Austrija
cezis - 01.25 Slovakija
Sakateka - 02.?? Austrija
RVandene - ??.?? Čekija
disprosis - 01.??, 02.?? Prancūzija
Štai tiek mūsų šiai dienai.
Kaip tam multike: IR MANE SUSKAICIAVO
P.s. Vaziuoti ruosiuosi 01.pabaiga arba 02.pradzia.
Gal yra norinciu pasidalinti info apie Prancuzija ?
Patikslinu ir as planuojama, vaziavimo data 2003 01 26 - 2003 02 15
NA CHEBRYTE AS JUK APIE AUKSTUOSIUS TATRUS RASAU IR NIEKO APIE AUSTRIJA NEGALVOJU KAM JAUSTIS UBAGU IR VARGSU TURISTINES INDUSTRIJOS SALY KA AR NE FAINIAU GERTI IR DUKTI IR PINIGU NESKAICIUOTI O EXTREEMO GALIMA VISUR GAUTI NES PERNAI IS 6 NET 2 SUSILAUZE KAULUS NORS SLIDINEJA JAU EILE METU
Papildytas grafikas:
plantastic - 01.03 Čekija
cezis - 01.25-02.02 Slovakija
Apache - 01.26-02.15 Austrija
disprosis - 01.??-02.?? Prancūzija
Sakateka - 02.??- Austrija
RVandene - ??.??- Čekija
krka - ??.??- Slovakija? (kol kas mėto pėdas ir nenori Stasiuxpriimti)
Stasiux - ??.??- ??? (važiuotų bet kur, ieško kas priimtų į kompaniją )
[quote]
cezis rašė:
Ką tik skambinau moteriškei, pas kurią gyvenom pernai, ir užsisakėm vietas. Išvažiuojam sausio 25. Beje, sakė iki sausio vidurio jau visos vietos pas ją užsakytos.
Kas čia dar įdomesnio?
O kur shita jusu \"moterishke\" gyvena?Liptovski Mikuloshe ar kur kitur? Kiek iki trasu tekdavo vaziuoti?
RVandene rašė:
O kur shita jusu "moterishke" gyvena?Liptovski Mikuloshe ar kur kitur? Kiek iki trasu tekdavo vaziuoti?
Taip, Liptovsky Mikulaše. Ir dar tolimiausiame jo kamputyje. Važiuoti apie 15 km, bet su savo mašina nieko.
Ish darbo gali neishleisti …
RVandene rašė:
Ish darbo gali neishleisti …
Nu čia dabar!? Kaip tai gali neišleisti??? Iš karto pasakyk, kad jei neišleis, tai susirgsi ir pasiimsi ligos lapelį jau ne vienai, bet 2 savaitėms…
Jo, mano vyras taip viena karta padare. Bet bjaurybe tie biuleteniai - reik kas 3 dienos pas gyd apsilankyti. Tai zodziu prasti reikalai , nebent kokia gera drauge uz Tave pavaikscios . O jam tada nepavyko rasti tokiu savanoriu, tai nutrauke jam biuleteni anksciau (mes dar grize nebuvom), o darbe vienam menesiui paskui uz pabauda teko sesti ant minimalaus - ups !