liuksis man patiktu…
auskariukas liezuvy yra pati vertis lb noreciau, bet bijau kazkada mane prigasdino, kad galiu likti shvepla tai bijau… o tuo labiau kad mano kunas labai sunkiai priima metala
auskariukas gražu viena draugė įsivėrė… bet pati nenoriu man ir taip gyventi gera beto…sako skauda veriant
O ash cia kazkada lb norejau,kol galiausei apsigalwojau .Nei man jo reik nei ka Bet siaip tai grazu
Grazu, bet nenoreciau… .
as biski noreceu…i biski nenoreciau
Nerealiai grazu… … …
turiu ir nesigailiuy,nesm na grazu…ir tai nera tokioj vietoj,kuri velaiu gali trukdyt…jei nenoresi niekas ir nematys…
Grazu as liapay noliu,bet belniukas neleidzia
**
**
grazoo… au ir tau privachioj rashiau kad vertis noriu…niam… …fajnia…kazhkaip… ir kartu ydomu kai jo taip nesimato…o kaj ~… liezuvy puoshia… ~
na siaip gal ir nieko…bet kazkaip nenoreciau, kad tas, su kuriuo buciosiuos turetu kazka liezuvyje…
ujej …liapaj dzeuwgiuosi del tu lialiu kurios nori duris arba tos kurios turi ~ ujej … miela juk o kitiems galiu pasakyt …tarkim jej nezinot ka rejskia buciuotis su auwskaru …teij cyc … ~~~
grazu!!!
ash bijociau vertis
Graziem zmonem viskas tinka,taip kad graziai merginai auskariukas nepakenktu.As pati nesidurciau,kazkaip nebuvo tokio noro niekad.
norm…sejp wisaj grazu nors graziau nosyje
as irgy norejauw anksceuw tokio mazuciuko…vos blizgancio nosyje bet kazkajp nusprendzeuw wertis i liezuviuka ir kega … nesigajliu visaj
mm… as irgi turiu auskariuka liezuvyje mm. irgi be jo db neapsejciau anksciau kazkajp net nenorejau…isiveriau ir lb pradejo patikti
hmz… o as jau ji turiu ir net neysiwaizduoju tiek gywenimo be jo, tiek be jo…