Auskaras liežuvyje

liuksis man patiktu… Cha cha

auskariukas liezuvy yra Gerai Gerai Gerai pati vertis lb noreciau, bet bijau Nustebęs kazkada mane prigasdino, kad galiu likti shvepla Cha cha tai bijau… o tuo labiau kad mano kunas labai sunkiai priima metala Nekaltas Nustebęs Liūdnas

auskariukas gražu Taip Gerai Myliuviena draugė įsivėrė… Niam niambet pati nenoriu Neman ir taip gyventi gera Nekaltas Girtas Kietasbeto…sako skauda veriant Pavargęs

O ash cia kazkada lb norejau,kol galiausei apsigalwojau .Nei man jo reik nei ka NekaltasBet siaip tai grazu Flirtas Šypsena Taip

Grazu, bet nenoreciau… .

as biski noreceu…i biski nenoreciau Cha cha

Nerealiai grazu… GirtasMyliu

turiu ir nesigailiuy,nesm na grazu…ir tai nera tokioj vietoj,kuri velaiu gali trukdyt…jei nenoresi niekas ir nematys…

Grazu Taip as liapay noliu,bet belniukas neleidzia Ne Laimingas Nekaltas

**

**

grazoo… !!! !!! !!!au ir tau privachioj rashiau kad vertis noriu…niam… Niam niam…fajnia…kazhkaip… ir kartu ydomu kai jo taip nesimato…o kaj Liežuvis~… Juokiasiliezuvy puoshia… Laimingas Gerai~

na siaip gal ir nieko…bet kazkaip nenoreciau, kad tas, su kuriuo buciosiuos turetu kazka liezuvyje…

ujej …liapaj dzeuwgiuosi del tu lialiu kurios nori duris Drovus arba tos kurios turi Taip~ ujej … Niam niam miela juk Liežuvis o kitiems galiu pasakyt …tarkim jej nezinot ka rejskia buciuotis su auwskaru …teij cyc DrovusGirtas~~~

grazu!!! Liežuvis

ash bijociau vertis Nekaltas

Graziem zmonem viskas tinka,taip kad graziai merginai auskariukas nepakenktu.As pati nesidurciau,kazkaip nebuvo tokio noro niekad.

norm…sejp wisaj grazu nors graziau nosyje Mirkt

as irgy norejauw anksceuw tokio mazuciuko…vos blizgancio nosyje Drovus bet kazkajp nusprendzeuw wertis i liezuviuka Taip Niam niamir kega … Niam niam nesigajliu visaj Taip

mm… as irgi turiu auskariuka liezuvyje Taip Laimingas mm. irgi be jo db neapsejciau Šypsena anksciau kazkajp net nenorejau…isiveriau ir lb pradejo patikti Šypsena

hmz… Cha cha o as jau ji turiu ir net neysiwaizduoju tiek gywenimo be jo, tiek Bučkis be jo… Niam niam