Auskaras liežuvyje

man labaj grazuLaimingas ir sia vasara zadu butinaj prasidurtiGirtasŠypsena

labai fainai kai pas panele liezuvy auskaras. zymiai fainiau tada laizytis ar pan. na bent jau man tai patinka. del kitu tai nezn. zodz auskaras liezuvy geras dalykas.

grazu, labai labaiMyliuMyliuMyliu

zinauw Cha cha

jup …liapaj dauwg kas weriasi (V)

kuodel Apakęs Ignoruoju Girtas Girtas ?

niuz nzn ir as Girtas galwok Liežuvis

ir kajp pasiseke Drovus ?

ughoom visaj nieko Girtas

asiuz visapusiskaj pritariu Taip Myliu

Slykstesnio vaizdo ir nenoreciau matyt, o dar ir i lupa kai isiveria tai isvis katastrofa Baisu

turiu awskariooka liezhoowely Liežuvis Flirtas ir net nebeisiwajzduoju kajp galechew boot be jo, Drovusman jyz liapay liapay patynka, Laimingas Drovusapskritay fajna kaj paz Moterisor Vyras boona liezhuwy awskaray Myliu Gerai Niam niam

teij tiu ir nezioorek jej niapateenka … Drovus o man pateenka … Liežuvis wat teijp wat Taip Liežuvis Liežuvis Liežuvis

ughooom…as irgi niabiaisiwajzduoju gywenimo be jio … Drovus jis tox mielootis … Girtas Girtas Žvaigždė Drovus Myliu

Man labai grazu ir as pati visai noreciau.Tik va bijau biskiuka skausmo ir puikiai zinau,kad tevai ne uz ka neleistu:/

Ash tai turiu ji labaj senai Girtas~ 3-4 metus metus : Taj man kazkaip nei silta nei shalta… Laimingas Esu prie jo pripratusi ir jo nejauciu galima sakyt Cha chaPamirshtu kad turiu Niam niam Liežuvis Laimingas~

man labai grazu Flirtas bet ash pati nezinau ar ishdryschiau Drovus isiverti

aj as teij nesakeuw jiems … Cha cha bet db jauw manauwzino bet nieko nesako Taip

ughoom …as kazkajp irgi pamirstu kad ji turiu Drovus Flirtas Myliu

as teij wersiuosi i bamba … Drovus kaj pradesiu sneketi su tewu ir gauwsiu pinigu , Taip