Auskaras liežuvyje

Ai paaukit keletą metų ir durna mintis diings iš galvos kai proto šiek tiek atsiras joje

nu as tej nzn rasej ar ne Drovus tieisog idomu kodel pati nenoretum Nekaltas ?

agfha zinau kad kaj kam tej slykstu … niu suprantu tuos zmones ir tiek Drovus~~ bet man tej kazkajp atrodo kad priklauso ir nuo zmogaus ir tiek Drovus niu neswarbu … nenori nesidurk Šypsena~

man grazu. Drovus pati ir gi noreciau, bet bijau visko, tai ir sitam nesiryzciau. ausis pamenu kaip sede vede prasidurt… vos nenualpau… zinau, kad nieko baisaus, o man baisu. drauge vedziau bamba prasidurt, tai ji ramiai sau sedi sneka, o as vos neisgriuvau vien ziuredama… Drovus Girtas

vat as nesenai uzsinorejau pries kelias dienas ir labai labai labai noriu Girtas tik mama neleidzia Žliumbia

negrazu

tau negrazu man grazu Šypsena~

nunu, oralini gal daryt geriau? Juokiasi Nu seip as nieko pries, netgi grazu man, bet mati nenoreciau…

zinaj kam kokios mintys… jej tau liapaj norisi geraj padaryt oralini tej ir prasidurk… bet zinaj kitiems ne vien tik tas galwoj …

Smagus daiktas Cha cha

man ish tikro pati baisiausia vieta kur gali buti veriamas auskaras, tay yra liezhuvis Veee lbj jau neseksualiai ir net shlykshchiai atrodo.tkr nenorechiau auskaro turet liezhuvy… Ne

hm… na visaj nieko… bet pati nebandycew… Liežuvis

aman patinka auskaras liezuwy Taiplabaj noriu sejp tureceu wasaros pradzioj durtis bet ar isejes dar neaisq Drovusnors labaj tikiuosi kad wiskas boos oki Cha cha

na man siaip patinka, bet pati turet taj tikraj nenoreciau Ne