Ai paaukit keletą metų ir durna mintis diings iš galvos kai proto šiek tiek atsiras joje
nu as tej nzn rasej ar ne tieisog idomu kodel pati nenoretum ?
agfha zinau kad kaj kam tej slykstu … niu suprantu tuos zmones ir tiek ~~ bet man tej kazkajp atrodo kad priklauso ir nuo zmogaus ir tiek niu neswarbu … nenori nesidurk ~
man grazu. pati ir gi noreciau, bet bijau visko, tai ir sitam nesiryzciau. ausis pamenu kaip sede vede prasidurt… vos nenualpau… zinau, kad nieko baisaus, o man baisu. drauge vedziau bamba prasidurt, tai ji ramiai sau sedi sneka, o as vos neisgriuvau vien ziuredama…
vat as nesenai uzsinorejau pries kelias dienas ir labai labai labai noriu tik mama neleidzia
negrazu
tau negrazu man grazu ~
nunu, oralini gal daryt geriau? Nu seip as nieko pries, netgi grazu man, bet mati nenoreciau…
zinaj kam kokios mintys… jej tau liapaj norisi geraj padaryt oralini tej ir prasidurk… bet zinaj kitiems ne vien tik tas galwoj …
Smagus daiktas
man ish tikro pati baisiausia vieta kur gali buti veriamas auskaras, tay yra liezhuvis lbj jau neseksualiai ir net shlykshchiai atrodo.tkr nenorechiau auskaro turet liezhuvy…
hm… na visaj nieko… bet pati nebandycew…
aman patinka auskaras liezuwy labaj noriu sejp tureceu wasaros pradzioj durtis bet ar isejes dar neaisq nors labaj tikiuosi kad wiskas boos oki
na man siaip patinka, bet pati turet taj tikraj nenoreciau