Astralinio kūno atsiskyrimas...

as labai noreciau atsiskirti… bet ziaurei bijau… !!! Ne atrodo kad as nebegrysiu ir kaip ruosiuosi tai bandyti tada atrodo kad negrysiu ir nieks neprisimins manes ir praeina visas noras! Žliumbia

[quote]zinai… dabar nupurte siurpulys… kai perskaiciau net issigandau…
karta kazka panasaus jutau…atsibudau ryte ir pajutau lyg ant manes kazkas sedetu… ar guletu… negalejau pasijudinti… net saukti negalejau! o link manes artejo kazkas… ko nemaciau bet jutau… ir kurtinantis spiegesys… nzn net kaip parasyti tai ka jauciau… bet buvau be galo issigandus… truko viskas gan ilgai… bet nenoeciau daugiau to patirti…Pavargęs

[quote] na vat 10 punkta esu patirus…tas ivykis buvo regetas uzmerktom akim…o po keliu valandu tai ivyko…Nekaltas
aisq buvo ir kitu situaciju…nzn ar cia tiks…bet daug gas tai pajunta…matyta regini jau ne pirma karta…

Reikia mažiau lašinių valgyti einant miegoti, tada astralas apie maistą galvos ir neturės jėgų skraidyti Nekaltas

O gal kam nors yra taip buve, jog miegate ir staiga pajuntate, kaip ant jusu nukrito kazkas? Bet istikruju niekasNekaltas
Niu, nezinau, mano draugei viena nakti taip buvo, jog bemiegant nou lubu nukrito kazkoks minkstas daiktas, ji ji numete ir nemate kai jis dingo. Kas tai galetu buti?Apakęs

Ar jums neatrodo kad jus kalbat apie sapnus, prabudimo haliucinacijas, nevalingus raumenu susitraukimus ir panasiai? Gal tai neturi nieko bendro su "astraliniu kunu" jei toks egzistuoja????

Astrala turime kiekvienas- tai neabejotinas dalykas. Beje, manau, ka cia rasome yra tarpusavy susije. Nes visa tai liecia musu pasamone, o ji kontaktuoja ir su astralu.

del tu anksciau minetu "lervu" , manau man buvo kazkas panasaus nutike. Tarsi atsiskyriau nuo kuno toli nejau sedejau ant savo lovos ir kazkasas pasikesino i mano mesos kuna norejau sugryzti, pajutau stipru pasipriesinima kazkiek laiko kune buvome tarsi dviese as ir kazkoks seselis, pabudau nukrestas siurpulio, sykart pavyko susigrazinti kas mano ir nenoriu kad tai pasikartotu Ne NeNe

sapnu valdymas tikrai nerasudetingas dalykas tereikia suvokti kad esi ne "tiroveje" , sapnuodamas ne karta esu viena daikta minties galia transformaves i kita ,tarkim kede i kamuoly, tiesa daugiausiai galios visada turedavau kai sapnuodavau save savo namuose ir tarsi viskas butu tiesiogiai proporcinga kuo toliau nuo ju ar isvis nezinomoj vietoj tuo maziau galios turiu ir sapnai maziau ryskus.
Nors buvo isimciu bet tie sapnai, vaizdai tikrai klaikus ir juos aprasyti nelabai sugebeciau.

Juokiasi

Manau, kad ir as patyriau astralinio kuno atsiskyrima pora kartu, pries pat miegaApakęs Tai kaip minejau buvo nutike keleta kartu: pernai ziema du kartus, ir vat neseniai, gal pries menesiApakęs Nenoriu, kad daugiau tai pasikartotuNe Nemanau, kad dar karta istverciau tokia paniska baime…

Manau, jog del to budamas(sapne) namu ribose jautiesi labai gerai kad ten visiskai saugu, ten gali visiskai atsipalaiduoti. O kai nuklysi i kitas vietas, esancias toliau nuo namu, tu negali ivaldyti to, ka galejai namie. Galbut tu ir tikroveje jautiesi panasiai? Namai Arba gali buti sava kompanija- pati saugiausia vieta, o kur toliau nuo namu ar bunant su svetima kompanija tu buni lyg nesavam kailyje. Minejai isimtis, kas ivyko per jas, ka jautei?

kas tada ivyko kaip nutiko atsiskirimas?papasakok, ka?

cia butu lyg ir is kosmaru kategorijos, bet tokie ryskus kaip realybe atrodo tarsi jaustum ta zeme ant kurios stovi , ejnau tokiu koridorium visur raudona ,tunelio gale kazkokie garsai (nemalonus),bet baisiausia ne pats sapnas bet kad negalejau pabust(o paabust ir nutraukt sapna jau ismokes mano atveju tereikia sapne uzsimerkt ir atsimerki is tikro) ir pabudau tik isejas is to koridoriaus pro ten pat is kur atejau

Sakai, jog kartojosi vis tas pats sapnas? o tu ji galedavai kontroliuoti? Jei nesunku, gal gali parasyti ka sapnavai

yyy.man kartais pavyksta suprast kad sapnuoju. bet kaip suprantu po kokiu 20 sekundziu pabundu Ne bet nors atsikelus neatrodo kad sapnavau bloga sapna Angelas

Sakai, jog kartojosi vis tas pats sapnas? o tu ji galedavai kontroliuoti? Jei nesunku, gal gali parasyti ka sapnavai

[/quote]

Tie pasikartojantys sapnai buvo tarsi realybes atvaizdavimas…Vis kartojosi tas pats, labai trumpas epizodas: as susitvarkau, nusirengiu, kaip visuomet isjungiu kompa, isjungiu sviesa ir atsigulu miegot, bet sviesa vel savaime isijungia ir as turiu keltis vel ja isjungt. Nuo sio momento prasideda baimes jausmas, bet dar kolkas labai silpnas. Taigi as isjungiu sviesa antrakart ir tuomet jauciu labai didele baime, tad greitai soku i lova ir uzsikloju. Tada iskart jauciu, kad kazkas prie manes artinasi ir is tos baimes nebegaliu pajudet…Atrodo zinau, kad ateina mama atsisveikint su manim, bet vis tiek paniskai bijau…Po kokiu 5 sekundziu sitos nezmonisko baimes staigiai pasoku is lovos.

Sapno sio kontroliuoti negaliu, nes visiskai sapne negaliu judeti is baimes. Nors apskritai visus savo sapnus jau kokie 3-4 metai valdau, t.y. jeigu man sapne kazko baisu, as galiu atsimerkti ir nesapnuoti, sapne suvokiu, kad as sapnuoju ir galiu pakreipti sapno eiga man norima linkme, tad jau sis laikas nesapnuoju jokiu kosmaru. Brt sito sapno pasikartojancio isvis nekontroliuoju.

[/quote]

Manau, jog noredama atsikratyti to sapno tau reiketu pajutus baime atsipalaiduoti ir stengtis atsiriboti nuo baimes minciu, galvoti apie konkretu malonu ivyki. manau, tai padetu. Juk mintys sapne neribojamos?!

Mintys neribojamos ir sapne.

Baimės sapnuose - iš fizinio gyvenimo, skylėtos ar pašiauštos pasaulėžiūros. Galima sapnus interpretuoti simboliškai ir taip atkasti tų fobijų pradžią. Čia, nemiegant.

Davai geriau pakalbam apie OBE, o ne "kaip aš vieną kartą bijojau", "tai baisu, daugiau to nenoriu ir niekam nelinkiu patirti" Taip

Va, pavyzdžiui. Ar žinote, kad fizinis pasaulis ir fizinis kūnas neturi jausmų ir proto? O tai, ką jūs kasdien jaučiate ir mąstote, jau yra kitų kūnų veikla? Ir kad taip paaiškinamas OBE - pojūčiai, jausmai, mintys lieka tokie pat, tiesa pasakius,- tie patys, tik fizinis kūnas nedalyvauja.

Zinau sitai. Manau apie kazka panasaus mes cia ir kalbamesLiežuvis

Taigi…As to visiskai nebijau, ir man jau beveik pavyko jei taip galima sakyti, pozymiai yra tokie:
1.Tiesiog atsipalaiduoji ir guli uzsimerkes giliai kvepuodamas, kol nepajusi jog nutirpo kunas.
2.Kai pajunti kad mazdaug 50% kuno nebejauti, pagalvoji apie visa aplinka kuri yra aplink tavo fizini kuna…ir isiklausai i garsus…
3.Akyse pasijunta silpna vibracija, tuomet viskas priklauso nuo tavo minciu, kaip tu galvosi, Ar tiesiog mastysi kaip is tavo kuno atsiskirineja siela, ar lipi kur nors laiptais…ar dar kaip nors.
4.Siek tiek drebuliuoja kunas, ir jauciamas jausmas, neskauda, gal kazkas panasaus i malonu jausma po visa kuna.Akyse matoma sviesa, kuri eina nuo geltonos iki ryskiai baltos, spalvos visaip keiciasi.
5.Kai pajunti kad visa tai yra, atsipalaiduoji…Ir tiesiog tam atsiduodi…Tuomet pradedi kilti, ir esi virs saves…
Toliau man nepavyko nieko padaryti, tik pamaciau save, ir nebeliko jegu, tuomet atgal ikritau i kuna…

P.S. Tuo metu kai viska darai, ryskiai pagreiteja sirdies plakimas, taip pat ir spaudimas.
Ir nemanau kad cia yra ko bijoti… Kiekvienas kada nors mirsime ir patirsime kazka panasaus…Tik kai kurie ta nori isiaiskinti savo gyvenimo metu Taip