Tai visa bėda, kads ir nusivyliau viskui, bet vistiek dar ieškau teisybės, kovoju kiek galiu, kad bent jau aplinkui būtų geriau. Aš noriu, kad žmonės būtų laimingi, kažkada tuo tvirtai tikėjau…
Atrodo tai taip seniai buvo. Gyvenime daug gražių smulkmenų, bet pagrindinės jo tiesos ir dėsniai galiu pasakyti, kad… smirdi.
Taip tai buvo nei miege nei tranze, būtent tokia būsena. Kartą pasireiškė ir kitoje vietoje, ne namuose, bet tik kartą. Draugas nieko nejautė, nes miegojo.
mmm…
visuomet sapnuoju ryskius sapnus,jie man atrodo realus,juose daznai matau tikslias detales,pvz.ivairius skaicius,zodzius,laikrodzius,o ryte atsibudus perskaiciuoju ir paaiskeja,kad sapne skaiciavau teisingai,maciau tikslu laika ar kt…sapnuoju,kad skraidau,kad kybau ore,matau vaizda is virsaus,nuo aukstu pastatu.daznai er miegus jauciu baime,taciau jau moku kontroliuoti sapnus.kartais jauciu,tarsi kas nors salia butu ar stebetu mane (pastaruoju metu retai,anksciau dazniau pasitaikydavo).kai buvau mazesne,bijodavau net uzmigti.dar ir dabar kazkaip geriau jauciuosi uzsiklojusi antklode aukstai.
moku isvalyti visas mintis ir tokioje busenoje pavyksta "remote viewing"-patenku i kita kambari.taip pat ypatingai sutelkus demesi "transliuoti" mintis.o kartais atodo,tarsi girdziu kazkokieno mintis.keliskart pavyko telekineze (nezinau,ar tikrai,gal tai buvo tik iliuzija).
Nu katinuk’e… nesutinku. as tikiu, kad amzinoios vertybes yra geris. Gal dabartine sistema issiugde kita karta, saltu, uzsidariusiu, egocentrisku, pavydziu zmoniu… ir taip vertybemis tapo zemi dalykai. bet geru zmoniu yra. yra daugybe besistengianciu tokiais tapti. svarbu daryti teisingas isvadas, mokytis is klaidu ir paciam tapti geresniu.
As bandau.
ZInoma, kartais jautiesi kvaila ir naivi, nes nemeluoji, nesukciauji, nepyksti, nekersiji, nenusirasineji, nepavydi, neskriaudi… bet ilgainiui kitaip elgtis jau nebesugebi. ir imi tiketi gerais zmonemis. Ir nebesi tuscia…
Ir vel i sona nuklydau. nepykit
Ne, tu visai nenuklydai. Nes viskas, apie ka kalbejai, susije su sia tema. Nes tik pasitelkus visus zmogiskus jausmus galima patirti Astralo atsiskyrima. Taigi, nera jokio pagrindo ant atves pykti
Tai as gal nesu viena tokia nesveika… Patyriau kazka panasaus, bet tikrai su astralo isejimu tai susije nebuvo. Bet tai buvo akivaizdus puolimas, zinojau, kad mane nori nuzudyt… Paralyzius kuno, smaugimo jausmas… labai baisu…
Beje, sutapimas… Padejo-"Teve Musu…" Uzteko tik vieno karto…
Teko ir man nesenai patirti tokį dalyką, kai buvo įkyri mintis nusižudyti.
Mintis buvo labai nuosekli, vaizdiniai deliojosi tam tikra seka.
Tai buvo ne mano mintis. Pamaniau kodelgi tokiose situacijose reikėtų šokti nuo tilto ar pan. Ir tada atsimenu ėjau gatve kažkodėl ir pradėjau valgyti pakeliui nuo liepų esančius žiedus
Paskui išsiveržė iš vidaus kažkas tokio su tokia jėga, kad net atrodė gravitacija sumažėjo, ir toks kaifas pakilo link smegenų per visą kūną.
Labai sustiprėjo jutimai ir tokiu būdu negeros svetimos mintys "pabėgo".
Manau mes žmonės stipresni už tas esybes, nes turime dar ir kūną.
Mūsų kaip Žmonių minties galios yra daug stipresnės.
Labai dziaugiuosi, kad kartais visai netycia isdygsta tokiu geru liepu, Bieseli
O del tu puolimu. Labai idomu. Atrodo gyveni vienas , uzdara gyvenima ir kazkas vyksta su tavimi ir vien tik su tavimi. Bet kai imi tuo dometis supranti, kad ir su kitais zmonemis vyksta tie patys dalykai ir tu nesi super isskirtinis. ir kaip kvailai tokiame fone skamba zodziai apie psichini pamisima, sizofrenija ir panasiai.
Juk jei koks rimtas psichoterapiautas paskaitytu ka mes cia rasinejam, visus uzdarytuAs rimtai. Ir vel byra dogmos.
vat butent, as irgi pagalvojau… kazi ka sia tema mano psichologai… nueitum pas koki, pasakytum:"as skraidau", tai atsivertu tau durys be rankenu
Tai vis del nori ispraust zmogaus samone i kazkokiu remus… matyt yra tikslas-valdyti zmonija… Uztai ir mokslas spraudziamas i ribas, uztai ir religijoje viskas remiasi dogmomis…
Kartais tenka tapt "pamisheliu", kad islaisvet… Taip paprasta i pastaba, kad esu ne viso proto atsakyti-taip, as psichinis ligonis
Ir as manau, jog mus nori suvarzyti del to sukuria ivairias taisykles. bet juk zmogaus protas tiek daug gali. kazkur girdejau viena labai man patikusia minti: Kas neįmanoma- as padarysiu
Taip didžioji vertybė yra gėris, o šaltumas, uždarumas tikrai tokiomis nėra ir niekada netaps.Tikėjau gerais žmonėmis 20 sumautų metų, tikėjau gražiu gyvenimu, amžina draugyste ir meile, dabar supratau, kad daug lengviau gyventi kai nebetiki tuo taip stipriai. Nesim tu kalbi kaip vaikas nepatyręs nieko įpatingai skaudaus, nieko įpatingai įžeidžiančio, įpatingai žiauraus. Tikrai tau to nelinkiu, bet į gyvenimą geriau žvelgti kaip katei- ramiai iš stebinčiojo pozicijos, bet su aštriais nagais progai pasitaikius.
Nepropagavau niekada jokio tikėjimo labai stipriai, turiu savą altruistišką religiją.
Šlykštus reikaliukas, mama man su visu tuo padėjo, daugiau manęs nebepuola ir ačiū dievui.
Kritimo jausmas – geras ženklas, daugelis žmonių tai patyrė prieš užmigdami. http://www.nso.lt/lucid/astrip.htm
Smagus jausmas, labai dazhnai priesh pat uzhmigdamas tai pajauchiu. Pvz krentu nuo dvirachio ir nuo kur nors aukshchiau, jauchiu kaip adrenalinas uzhplusta ir visada krupteliu kai atsitrenkiu i zheme, tada ir miegai ishsilaksto. Kartai bandzhiau tai pajusti tai specialiai, priesh uzhmigdamas galvojau kaip krentu ir t.t. bet niekad nepavyko. Taip atsitinka tik priesh pat atsijungiant, kai jau visishkai atsipalaidaves esi ir miegi bet dar ne giliai.