Na sapnų būta visokių ir išvardintus "simptomus" teko patirti,bet teko patirti vieną ydomų atveja kai ne aš kažkur lakiojau,bet mane aplankė astralas,toks permatomas žmogaus siluetas,tačiau jaučiau jo prisilietimą,lyg ir alsavimą,net rodėsi,kad nežymų svorį,labai tokį menkutį,po to pameginau aiškintis kodėl taip atsitiko,ir mano smalsumas dalinai pasitvirtino.
is to ilgo pasakojimo atsirinkau tik kelis simptomus budingus ir man tai supavimas(atrodo kad bunu laive), jausmas kad kazkas mane stebi, baime kad busiu uzpulta. kraupu… nejaugi tai reikia istverti visada norint pasiekti obe?
Prieš kelis mėnesius girdėjau, kad Utenoje kažkoks žmogus turi "tipo" sektą. Visi sugula ant grindų ir esą mato save iš viršaus, persikelia į kitas vietas kartu ir pan.
Nežinau ar aš tuo labai tikiu, nes savo akimis nemačiau, bet man atrodo, kad tai ir yra astralinės kelionės .
kazka ten priskiede tas zmogus kaip galima esant ne vienam pasiekti tai, kas vos pasiekiama esant vienam? juk visi kazkuria prasme trukdo vienas kitam… vienas kox atsiprasant pabezdes ir jau visiems reikalas susiktas
Prieš kokį 10 m Klaipėdoje vienas asmuo surinkęs grupę mokino ekstrasencorikos galimibių panaudojimo(ar kažko pan.) ,taigi į vieną paskaitą nutempė mane draugelis,vaizdelis-saleje ant grindų guli apie 20 žm.ir tardami magišką žodįooooooooooooooommmmmmmmmm bando pasiekti savotišką transo būseną ir taip išlaisvinti savo astralą.Pripažinsiu man tai padaryti nepavyko,matyt negabus mokinys buvau
Kaip grazu, Xkatinukx, manau tu nebuvai atsiskyrusi, bet gal tave aplanke kel;etas tavo atsiskyrusiu draugu del to ir sakau, kad neverta zaisti. Pati manau, kad intrnetas nelabai tinkama vieta apie tai kalbeti.
Ir apskritai, tokis dalykus BUTINA pamirsti, tik taip imanoma atsikratyti nesvariu astraliniu butybiu. Zinoma ne visada iseina… man taip pat sunkiai sekesi.
Nežinau kas ten buvo, bet tikrai buvo nejuokinga. Tai vyko prieš mano valią, nieko pati nepraktikavau (nors buvau daug skaičius apie tai), nemanau, kad mano tarpe draugų būtų tokių žmonių, kurie tuo užsiiminėtų, jie netgi vaiduokliais netiki. Nežinau.
Teisingai aš jau pamiršau tau, dar vienas pastebėjimas, visa tai vyko, kol buvau nekalta, prasidėjo 16 metų ir taip iki tol, kol permiegojau su savo , maždaug 1.5metų. Prasikaltusios matyt nereikalingos
Įdomiai … Sakei, jog kai tomis akimirkomis budavai prie savo draugo, jos taves neliesdavo. Gali butu, jog tavo draugo stipri energetika, del to tu jausdavaisi saugi, joms neprienama. Ar dabar panasiu "nuotykiu" nepasitaiko
Kartą puolė ir prie draugo, bet ne taip stipriai. Iš visų jėgų (nes kaip visada suparalyžiuoja) prisiglaudžiau prie draugo kiek galėjau, o mintyse kartojau "aš saugi aš saugi, jūs man nieko nepadarysit"
Taip buvo tik kartą prie jo, nemanau, kad draugo energetika buvo stipri, apskritai jis buvo silpnokas žmogus.
Jau kokie 2 metai tas nenutinka. Mama užpirko mišias , ar kokį ten velnią, kad manęs nepultų, pakabino virš lovos šventintą angeliuką, nuo to laiko nepuola.
Tiesa kartais, bet gana retai užeina tokia būsena, kai kažkas "gręžia smegenis", tuo metu atrodo, kad pernelyg stipriai viską suvoki, jautiesi kažkaip keistai geneali, bet atrodo dar viena sekundė ir tapsi beprote. Kaip savotiškas galvos skausmas, kažkokia "duobė".
as viena nakti labai pradejau bijoti, atrode kad kazkas mane nori uzpulti, kazkas stebi… jauciau kazka salia… labai bijojau, maldavau kad jos isnyktu… po to tas jausmas praejo, bet vistiek bijojau uzmigti… ar tai tas pats?
Kaip suprast nebesugeba įsikūnyti? Nori pasakyti, jos norėjo pasinaudoti mano kūnu Dieve mano ką aš jims padariau
Dėl pirmo punkto esi visiškai teisi, taip buvau labai baili mergaitė ir labiausiai ko bijojau tai tamsos, gal iki kokių 12 metų miegodavau užsidengusi kaldra nosį, po vieno siaubo filmo…
Bandžiau jas nuvyti, manai nuo to kas nors pasikeitė. Tvirtai žinojau, kad jos negaus to ko iš manęs nori, nes sukandus dantis neleidau. Nežinau ko jos norėjo, atrodė jei atpalaiduodiu kūna jos tą ir gaus. Patikėk nenorėčiau sužinoti kas būtų buvę…
Pradžioje visada sugriebiu už galvos ir išsigąstu. Turiu būtinai kur nors atsisėsti ar atsiremti, o kai pamąstau kas man darosi… suprantu, kad tai man malonu.
Jaučiuosi keistai galinga savo žinojimu, nežinau kodėl bet visada pagalvoju "ech jūs, žmonės, kvailiai, jei tik jūs žinotumėt ką aš dabar žinau. Atrodo, kad protas sugebėtų viską. Pati sau pasakau "aš geneali" (šiaip esu labai savikritiška ir apskritai savigrauža). O paskui pagalvoju dar kelios minutės ir aš išprotėsiu nuot to…
Labai sunku apibūdinti, taip paskutinį kartą buvo gal prieš du mėn.
Manau tik kiekvienas zmogus, pasitelkes savo paties samone ir tyruma gali atsakyti, kas su juo vyksta. tik reikia buti saziningu su paciu savimi ir , dar svarbiau, atsisakyti baimes ir puikybes.
Visiškai sutinku su tavo nuomone
Apie ta jausma, kai jaučiates galingais žmonėmis. pabandykit tai įvaldyti. Tik kai ji vel pajausite negalvokite kokia as geniali ar pan. Mastykite, kaip galetumete jos pagalba padeti sau ar kitiems. Nes, manau, tai galetu daug išspęsti. Sekmes
nežinau, tokiais momentais puola tik pikdžiugiškas jausmas, apie kitus negalvoju…
nusivyliau žmonėmis seniai, nebepasitikiu niekuo. Už gerą darbą gauti padėkos sumautą žodį- tai jau antikvaras.
Gerų žmonių dar yra, tikiu, kad yra, bet jie kažkaip labai išblaškyti ir užsislaptine tarp visų šlykštybių.
Labai gera temasaip apie obe buvau skaicius pries kokius 2metus ir beja labai ja susidomejau.Bandziau pora kartu pasiekti ta busena,bet man nieko neisejo,niekaip negaliu atsipalaiduoti ,visokios mintys lenda i galva,per daug blaskausi…Prisipazinsiu manau tai labai viliojantis dalykas,ir kazkodel as jo nebijau.
beja is tu teiginiu beveik visus esu patyrusi bet anksciau nekreipiau i tai demesio.
is tikruju labai daznai sapnuoju labai ryskius ir tikroviskus sapnus ,kita diena savijauta buna ne kokia nes atrodo kad tai buvo ne sapnas ,o tai istikruju vyko
Na manau kad man dar daug laiko yra ir as tai tikrai imeginsiu
visiems
Tame ir slypi visų bedos: mūsų galvose glūdi per daug minčių apie keršta, pyktį, o ne kaip padaryti ka nors malonaus grazaus. Retkarčiais reikėtų įsiklausyti, ka teigia dar senoveje parašytos tiesos: nekeisk kitų, o geriau pradėk keistis pats. Todel dar karčiuka Tau patariu galvoti kuo šviesesnem mintim ir labiau pasitikėti žmonėmis. Sekmes
Kad tema toliau nekryptų nuo pavadinimo:
keliose žinutėse minėtos neigiamos reakcijos (baimės, pykčiai) mano nuomone nelimpa prie OBE. Tam, kad patirčiau OBE, reikia vidinės ramybės, tylos - kad galėčiau objektyviai stebėti ir pilnai suvokti situaciją. Panašu, kad ir fiziniame gyvenime sunku išlaikyti tokį dėmesį situacijai, nesmerkti ir gerti detales, o ne susitelkti ties savo neigimo reakcijoms. Ką jau bekalbėti apie visiškai neįprastus reginius ir patirtis.
IMHO tai nebuvo OBE, nes vyko pilnai dalyvaujant fiziniame gyvenime (nei miegant, nei transe) (jei teisingai supratau?) Tokiu atveju gal tikrai turėjai lankytojų. Ar tau tai pasireiškia ir kitose vietose, ne tik namie? Ar visur? (Gal kvailai čia nuskambės bet būna dviejų tipų poltergeistai - susiję su asmeniu ir su vieta) Ar Tavo draugas kažką jautė/matė?