Ei žmonės pasakykit, kodėl norite Astralinį kūną atskirti?
paskaityk apie astraline kelione ir suzinosi… kaip faina butu paskraidyt, ar nuvaryt pas draugus ir paziuret ka jie daro
Manau, visi tai daro vien tik smalsumo, ispudziu noro vedami
Panašu, kad patyrei NDE (Near Death Experience). Gali būt, kad gavai narkozę, sukeltą Ketamino. Pasidomėk. Lietuvoje dar naudojama ši medžiaga sukelti narkozei (dėl pinigų trūkumo turbūt ). Nemaža dalis žmoniu praneša apie keistas patirtis. Kai kurie praktikuojantys OBE, sako, kad vienintelis cheminis preparatas sukeliantis OBE yra Ketaminas, dauguma kitų tik trukdo.
At lower doses it has a mild, dreamy feeling similar to nitrous oxide. Users report feeling floaty and slightly outside their body. Numbness in the extremities is also common.
Higher doses produce a hallucinogenic (trippy) effect, and may cause the user to feel very far away from their body.
This experience is often referred to as entering a "K-hole" and has been compared to a near death experience with sensations of rising above one’s body. Many users find the experience spiritually significant , while others find it frightening.
Vaistas naudojamas sukelti narkozei, kurio veiklioji medžiaga Ketaminas gali būti komerciniais pavadinimais Ketalar, Calypsol, Tekam, gal dar koks. Šiaip Vakarų pasauly šis vaistas nebenaudojamas narkozei sukelti, kurį laiką dar buvo naudojamas JAV karo medicinoje, bet po daugelio karių pranešimų, kad patyrė haliucinacijas (gal tik jie taip mano), nebetaikomas.
O dėl to susiliejimo su visuma, vertėtų pastudijuoti Rytų religijas. Ten rašomas toks dalykas, kad egzistuoja 7 plokštumos (pirma iš jų - fizinė - vat ta, kurioj dabar šnekam ), žmogus gali patekti tik į pirmas 5. Šeštoje išnyksta tokia sąvoka kaip "aš", lieka tik visuma…
P.S. tikrai nepropaguoju ketamino pasiekti OBE Visų pirma tai nera garantuota informacija, o antra dauguma gavę ketamino narkozę patyrė nemalonius dalykus…
Įdomu, kas iš tikrųjų "atsiskiria": astralinis kūnas nuo visų kitų ar visi kiti nuo fizinio?
Klausimas turbūt apie tai, kad visi kūnai turėtų būti vietoje, nes kitaip tai nebebūtų Žmogus. Aš manau, kad šitai yra galimybė geriau suvokti save kaip gyvybę, savo galimybes, pajausti, kas dar yra be fizinio kūno. Na ir žinoma, tai eksperimentas su savimi, neįprasta patirtis, sugebėjimų lavinimas.
As manau, akd daugeliui todel ir nepavyksta, kad stengiasi per prievarta ir turi tokius nekokius tikslus, pvz. ka veikia kaimynai uz sienos. As atsiskyrus buvau keleta kartu, bet ne visi jie buvo malonus. Viskas gerai, kol gali kontroliuoti situacija, bet kai sios galimybes netenki, smagus pasiskraidymas gali tapti baisiu kosmaru…
Beto atsiskirti yra keletas budu, ir visi jie kokybiskai skirtingi ir indindividualus. vienas dalykas yra pvz, kontroliuoti sapna, kitas palikti savo kuna, trecias, palikti savo kuna nesamoningai ir realioje situacijoje atlikti nerealius dalykus.
Taip, ir as ta patį manau del žmonių, kurie nepatiria sios keliones. O kaip tau pavyko atsiskirti nuo savo fizinio kuno?
Idomu Tikrai, reikes pasiklausti, kokia ten narkoze dare… visko gali buti, juolab kad operacija staigi ir netiketa
Teko patirti 100 proc. viska, isskyrus 3,6 ir 10 punktus. Is kur gavai toki tikslu aprasyma?
nu viska esu pajutusi is viso saraso …
sakyciau tai buna labai daznai …
labai norisi patirti OBE bet yra kazkokia baime… atrodo kad galiu nebegrizti i savo kuna… ar tai imanoma? o gal neverta bijoti?
taip,yra įmanomas toks dalykas, kad nebegrįši į kūna. (Tau ten gali per daug patikti arba atvirkščiai…) Butu gerai, kad prie taves būtų patyręs žmogus… Sekmes
va dabar ruosiuosi tai dareeti ziauriai bijau… nieko nera salia… kokia tikimybe kad man pavyks?
jau bandziau bet nepavyko… tikriausiai nebuvau pakankamai atsipalaidavus… o ir kaciukas mano trukde gal kas galit duoti paprastu patarimu is savo patirties?
Jei nori to pasiekti niekada ne siek to kaip bet kurio is savo tikslu- tai turi iseiti lyg ir savaime, lyg ir truputi panorejus, bet tik truputi- ir su dideliu nuosirdumu… sekmes, mazute
ne ne ne, taip negalima jokių baimių baimė užblokuoja visus subtilesnius jutimus. Ir šiaip - tai nera paprasta ir tai ne vaikų žaidimai.
Gana prakšiškas metodikas kaip tai pasiekti vakarų civilizacijom yra aprašes antroposofijos pradininkas Rudolfas Šteineris (Rudolph Steiner):
http://www.masiotas.kaunas.lm.lt/valped18.htm
http://www.elib.com/Steiner/
Aprašyta knygoje Knowledge of the Higher Worlds and Its Attainment (1914) - Kaip pažinti aukštesniuosius pasaulius:
http://wn.elib.com/Steiner/Books/GA010/English/GA010_pre5.html
LT nera išleista, RU - yra.
Imkit ir skaitykit Tik įspėju - tai LABAI ilgas ar rimtas darbas. Kad valdyt savo kūnus (astralinės kelionės, nutolęs matymas) reikia tam laiko skirti kasdien bent po pusvalandį (tam tikrom meditacijom). O rezultatai nėra garantuojami - kai kam įvaldyt pavyksta per mėnesį, kai kam ir gyvenimo neužteks Be to - tai nėra žaidimai, tai yra nuostata tobulėti dvasiškai, siekti savo ir pasaulio harmonijos. Jei yra tik smalsumas ar blogi tikslai - nieko nepavyks. Nebent kartą, atsitiktinai. Bet ar to reikia?
labai labai aciu uz patarimus ir linkus tikrai pasinaudosiu… o ta baime tai paskui dingo, bet vistiek nepavyko…
Ei aš vos nuo kėdės nenugriuvau aš dėl to ir į bažnyčią ėjau, maniau,kad mane kas apsėdo
1. patiriate purtyma arba stumtelejima
Ne pirmiausiai apima jausmas, jog kažkas artėja negero, puola nerimas, baimė, galiausiai panika. Jauti kad neesi viena kambaryje, suvoki viską viską, bet bijai atsimerkti. O tada toks jausmas lyg tave kas stipriai stipriai mesteltų į orą, o po to vėl nuleistų žemėn. Mėtymas toks staigus ir taip aiškiai jaučiamas, kad ilgainiui ima pykinti. Atsimenu norėjau verkti, prašiau, kad tai liautūsi.
Liovėsi tik daugybę kartų sukalbėjus "Tėve mūsų".
2. jauciama vibracija visame kune
ta vibracija labai keista, lyg konvulsijos tampytų kūną, bet tai nuo tavęs nepriklauso, atrodo, kad kas žaidžia tavimi. Tai siaubinga.
3. girdimi garsai- zyzimas, krebzdejimas
garsai- kvėpavimas, kažkieno kvėpavimas. atrodo, kad liečia mano kūną, nori man kažką pasakyti, aš girdžiu tai, bet mintyse, atrodo, kad mano kaldra nutraukta nuo mano kūno ir man šalta, bet aš nieko negaliu padaryti, mane paralyžavę.
4. patyriamas supimas ir kiti judesiai, galbut, jus kazkas pasuko( sapno metu)
apie tai jau pasakojau, ne šiaip supimas, bet stiprus tampymas, tąsymas, atrodo kažkas nori tave užspausti, o tu visomis išgalėmis priešiniesi tai jėgai. Kartą mintyse net ištariau "prakeikiu tave šlykštyne", maniau kad uždusiu… turėjau atsiprašyti.
5. patiriamas paralyzius
visiškas kūno paralyžius, žinau, kad visa tai liautūsi jei pakelčiau ranką ir uždegčiau sieninę lempą, nesugebu net akių pramerkti. Bet kartą man pavyko, sukaupiau visas jėgas ir pakėliau ranką, šiaip ne taip įjungiau tą nelemtą lempą. Viskas baigėsi, bet jaučiau lyg kažkas būtų prie manęs, lauktų, kol užges toji lempa, buvau švelniai tąriant apimta siaubo.
6. sapne skraidoma (kartais galima valdyti skraidymo kryptis)
Na skraidymas nuo manęs nepriklausė, kažkas tam vadovavo.
7. juntamas lietimas, pakelimas i ora
negaliu patikėti, kad tai skaitau, dieve mano maniau, kad tik man vienai taip. Taip juntamas lietimas, kartais užeidavo tokios mintys, kad tas kažkas nori mane … išprievartauti… apie pakėlimus į orą jau kalbėjau. Kūnas visą laiką būna įtemptas iš paskutinių jėgų, kad tik nepasiduotų.
8.auciama paniska baime del kazkieno puolimo
ne nu jau pradedu verkti, iš kur šita imformacija? TOKIOS BAIMĖS GYVENIME NEESU JAUTUS IR TAI BUVO KOKIUS 5 KARTUS. Visada tas pats, kažkoks keistas sapnas apie kažką nešvaraus(apš.ikti toletai, kažkokie žmonės valgantys mėsą), o tada tas jausmas, kad kažkas bus… dingsta visi sapnai, jauti, kad prabudai, bet akių negali pramerkti, nes jauti, kad kažkas šalia šnopuoja, siaubas paralyžuoja visą kūną.
9. girdimi balsai ir zingsniaišitai jau sakiau
10. regima per uzmerktas akis
Taip atsitinka, kai sukaupi drąsą ir pabandai atsimerkti, toks jausmas kad negali atsimerkti, bet staiga išvysta savo kambario vaizdą, o šalia… nieko. Vos tik užsimerki jauti kažkieno buvimą šalia, atsimerki- nieko… Kartą taip atsimerkus pamačiau, jog guliu ant žemės, ant kilimo šalia savo lovos, bet negalėjau pajudėti, bijojau pajudėti, atrodė vistiek man tai neleis padaryti.
11. matomos ar juntamos nepazistamos nefizines butybes
jų nemačiau, tik jutau, ir jų buvo ne viena, gal kokios trys, viena virš mano galvos, kita iš šono, dar kita atrodo stovi neutrali ir stebi. Viso to nemačiau, kažkaip jutau, nesupratau kokiu tikslu jos pas mane, šimtus kartų klausiau, prašiau, kad paliktų ramybėje, nenorėjau su jomis jokių reikalų… joms kažko iš manęs reikėjo, bet man nerūpėjo, tegu tvarkosi pačios.
12. "ryskus sapnai"
teisingai visa tai užsibaigia ryškiais sapnais, atrodo iš to siaubo išlipti vienintelė išeitis vėl užmigti, sapnuose atrodo esi varoma kažko per prievartą, kartą jaučiau kai bandė sutraiškyti mano galvą, jausmas ir skausmas buvo labai realus. Gal tai pasąmonės "išdaigos".
13.regeti, kalbeti ar girdeti mylimaji
tuo metu dar mylimojo neturėjau, o kai atsirado viskas liovėsi. Tiesa kartą mane bandė tąsyti ir kai miegojau su vaikini, bet tik iš visų jėgų prisiglaudžiau prie jo ir pasijutau saugi. Bijodavau eitri miegoti, įsitverdavau į savo draugą, kaip erkė. Seniai tai liovėsi ir ačiū dievui, niekam nelinkėčiau to siaubo ištverti.NIEKAM.